Ook Ali B weer vrijgezel

Waar Linda de Mol van alle misdragingen wist van haar man Jeroen Rietbergen moet het voor de vrouw van Ali B toch een verrassing zijn geweest dat er aangifte tegen haar man gedaan is in The Voice zaak. Deze Breghje stond de afgelopen dagen nog achter Ali, maar nu blijkt ook hun relatie over te zijn. Haar is namelijk de toegang tot Ali’s bankrekeningen vanmorgen ontnomen. En dat betekent nooit veel goeds.

Hoe ironisch dat juist in de LINDA staat te lezen dat ze nog samen zijn. Deze info is tot ons gekomen via onze vriend Reality.FBI, dat is een echt juice channel. Zeg maar een soort Yvonne Coldeweijer zonder leugens.

103 reacties op “Ook Ali B weer vrijgezel

 1. VerzinZelfIets zegt:

  Ze is toch zn zaakwaarnemer en manager? En niet getrouwd onder gemeenschap van goederen? Ze was al zn manager toen ie onbekend was. Dom van Brechje

  75
  17
  • Elke dag poepen zegt:

   Lol als je lang bij elkaar bent, en ook al ben je niet onder gemeenschap van goederen getrouwd, dan kan je partner je als nog financieel leeg trekken.

   Nooit slim om met je partner samen te werken in een bedrijf. Samenwerken zal niet makkelijker op worden. En als ze opstapt neemt ze financieel ook flink wat geld mee.

   44
   11
   • Maria Cassese zegt:

    Je hoort te zeggen dat het een ongepaste opmerking is. En discriminatie. Toen Max Verstappen werd uitgeroepen tot winnaar van de Formule 1? Ali B stond erbij terwijl de media Max wilden interviewen? Ali B kwam erbij staan. Hij stond daar en eiste alle aandacht op. Max stond er gewoon bij. Weinig kans om te horen wat Max te vertellen had. Vele mensen waren woest. Hij is in mijn ogen een aandachtsorgel en een narcist. Hij vindt zichzelf geweldig. Dat is voor mij overduidelijk. Niet alleen bij Max Verstappen, maar het druipt eraf. Ik ben zelf Italiaans. Ik ben wel eens uitgescholden als spaghettivreter. Daar stond ik gewoon boven.

    60
    17
  • Getrübt zegt:

   Het was al dom van Breghje (idiote spelling) om een relatie aan te gaan met een moslim. Daar komt geheid heibel van. Die ideologie deugt van geen kant.

   296
   309
   • achmed zegt:

    ben een moslim ben ook getrouwd met een Nederlandse vrouw heb 2 kinderen we zijn super gelukkig Mongooltje
    wat heeft dat nauw mee te maken Marco is toch ook geen moslim en jeroen ook toch niet ali betwijfel ik dus ja Mongooltje

    204
    76
    • Rick zegt:

     Als je al scheldend reageert,ben je geen har beter. Respect ken jij blijkbaar ook niet. Geeft duidelijk je mentaliteit weer. Goed bezig,hoor. Niet dus. Doe gewoon normaal !

     84
     30
     • Pérez76 zegt:

      Serieus dit. Je gaat dus tegen iemand anders zeggen dat hij geen respect heeft terwijl de andere dus een islamofobisch en discriminerende opmerking maakt. Volgens mij sporen jullie niet…

      42
      13
     • Mirella boertien de jong zegt:

      Ben ik helemaal mee eens ,dat gescheld slaat nergens op,dan ben je in m’n ogen geen haar beter

      4
      1
    • Pieta zegt:

     Ahmed, ik denk dat jullie elkaar verkeerd begrijpen!! NATUURLIJK kàn het óók goed gaan in een relatie met 2 verschillende culturen, maar toch is het dan de vrouw of man, maar één van de 2, die bereid is zich de vreemde cultuur eigen te maken, en als je dat vóór elkaar over hebt, is de basis al goed!
     Maar hoe vaak gebeurt dit NIET?!!!
     MOSLIM zijn is een te groot verschil met de Nederlandse cultuur, dan moet de liefde oprecht, sterk en respectvol zijn om het samen te redden.
     Maar ik vind dat hier in Nederland , veel moslims géén rekening houden met het feit dat ze hier in Nederland zijn, en
     NIET in b.v. Marokko, Turkije etc….ik vind óók , dat er hier teveel moskees
     worden gebouwd, ik vind de muziek persoonlijk heel storend, en erger me daar mateloos aan!!!
     Het is hier nu eenmaal géén “moslimland” , pas je aan wanneer je hier wilt wonen, toch??
     Dat ligt niet zozeer aan de moslims op zich, maar het is tenslotte MIJN Land, daar wil ik me ook thuis voelen in, en met mijn eigen mensen binnen een eigen cultuur!, en wil ik géén vreemde cultuur opgedrongen krijgen, dàt zou ik zelf óók nooit doen of eisen wanneer Ik bv besloot om me in b.v. Marokko te gaan vestigen, dan zou IK me aanpassen!!!!
     De goede moslims hier even terzijde hè, want die zijn er absoluut óók, maar zeg zelf : Nederland krijgt uit élk land , vaak te grootste criminelen toebedeeld ,of ze komen op eigen gelegenheid/ trucje, en proberen dan alsnog hún stempel op ons te drukken.!
     Maar HELAAS niet voor lang meer ( is mij bekend) de wereld veranderd…..en als er niets gebeurd is ons mooie Nederland binnen afzienbare tijd, van de kaart gevaagd, en heeft iedereen dáár aan meegeholpen , zeker óók onze regering !!!!
     Overigens…..wat fijn dat jij wèl gelukkig bent met je gezinnetje, goed voorbeeld, 👍 en veel geluk!!!

     Groet ,
     Pieta.

     55
     24
     • Ja zegt:

      Mooie Nederland?? Wat heeft een land hiermee te maken?? Borsato is geen Moslim ..en die stomkop van Linda ook niet…dus????

      8
      9
     • Joyce Hart zegt:

      Elke Nederlander moet zijn mond houden als t gaat om aanpassen aan land waarin je woont. Groot voorbeeld Suriname. Afrika. Gingen ze hier ook indiaanse muziek respecteren?? Hun hollandse hits niet draaien. De geschiedenis is er niet om te oordelen, tenminste niet de ander, maar om je nederig op te stellen want we maken allemaal fouten. Belangrijk is: wat doe je ermee! Als Ali fout gehandeld heeft moet hij boeten. Heeft niets m zn cultuur te maken. Waar vindt je de meest perverse mensen????…………….. Hoop dat ze vrijgezet worden van deze demonen.

      2
      5
     • Bart zegt:

      Jou naam klinkt ook niet nederlands he.. zo te horen hebben ze jou vroeger vaak gepest ..wat hebben moskeeën nu hiermee te maken?? Wel bij de les blijven t gaat over een persoon en niet over PVV!!! Dan zit je hier verkeerd .. en als je het storend vind doe jezelf een plezier en spring van een brug af ofzo want jou gekakel wilt niemand aanhoren

      2
      1
     • Shadowfox zegt:

      Jij verwoord EXACT hoe de zaken ervoor staan! Nog even en ook dit mag je zeker niet meer zeggen… ons mooie land is weggegeven en we krijgen het nooit meer terug.

      0
      0
    • Evielien zegt:

     Mag hopen dat je nooit een kindje krijgt met het syndroom van down of met een hersenaandoening zoals ik en mijn 5 jarige dochtertje met een hersenaandoening. Dan leer je het woord mongool(tje) wel af. Het is heel erg denigrerend en kwetsen voor mensen met kinderen die daadwerkelijk wat mankeren.

     31
     4
   • Kip zegt:

    Dumb ass reactie …dussss Linda de Mol is dom om met een boer te gaan, Leontine Borsato te dom om met een halve Italiaan te gaan….welke smeerlappen hebben we nog meer in de media die niet moslim zijn en wit….ah je opmerking is natuurlijk geplaatst om te starten…

    43
    20
   • Rumboonvanrumboonenrumboon zegt:

    Idd, voor mij zijn Westerse meiden/vrouwen die met noord-Afrikaans / midden oosters islamitisch volk gaan sowieso al vrijwel altijd verloren. Daar komt vroeg of laat altijd gedonder mee, gewoonweg omdat de vrouw in die culturen ondergeschikt is aan de man. Ik vraag me altijd af door wat voor wereldvreemde en/of linkse figuren dat soort meiden opgevoed zijn. Ik bedoel, als helderdenkend mens geef je je kroost toch een nuchtere kijk op de wereld mee.

    127
    70
    • Rob zegt:

     De meest vermeende misbruikers zijn witte mannen van middelbare leeftijd, echter begrijp ik dat het lastiger spiegelen is met dat wat vreemd voor je is. Waarschijnlijk ben je ook wit, en man.

     46
     32
    • Pérez76 zegt:

     Serieus dit. Zeg je dit omdat je ex vreemdging met een moslim of is het dat degene waar je op was voor een moslim koos. Ah iemand van de wake brigade die denkt heel slim te zijn wat hij compleet niet is. Ook heb je een heleboel vooroordelen wat je niet echt slim maakt. Mensen zoals jij zijn een beetje sneu.

     19
     18
    • BAS WEZEL zegt:

     Halve gares hier,
     Als zoveel vrouwen voor een niet Nederlander kiezen moet er toch iets mis zijn met veel nederlandse mannen…. Misschien motte die Hollanders met die discriminerende opmerkingen zich een keer wat mannelijker gedragen en niet de islam de schuld geven van hun eige tekortkomingen 🙄🙄🙄

     21
     13
   • Hm zegt:

    Wat een slimme reactie van je, daar heb je echt lang over na moeten denken hé tokkie? Je moet en zal het zo verdraaien dat de islam weer de dupe is he? Jij krijgt je verdiende loon nog wel Einstein..

    25
    29
   • Rob zegt:

    In dit verhaal zijn de meest genoemde vermeende misbruikers nog steeds witte mannen van middelbare leeftijd. Ook de Epsteins en Weinsteins van deze wereld.

    34
    16
    • DutchinSpain zegt:

     Jemig! Het bericht gaat over dat Ali de bankrek van Brechtje heeft geblokkeerd. En al die anti moslim reacties slaan helemaal nergens op. Daar gaat het toch helemaal niet om? 0,0! Bovendien is het de marrokaanse cultuur die altijd helaas problematisch zijn, en dan heb ik het alleen over de meeste marrokanen in NL. Niet in Marokko dus! Nederland is helemaal verrot. Blij dat ik al 17 jaar weg ben daar.

     21
     10
   • Vida zegt:

    Is Marco borsato dan ook Moslim? Harvey Weinstiein, Prins Andrew, jeroen Rietbergen, zijn zij ook moslims?

    Jeetje je laat je nu wel erg kennen… Haha

    Je bent niet goed snik.

    31
    15
   • M.Zandt zegt:

    Hou op met discriminatie of moslims of christelijke of Jood of wie/wat dan ook hij is mens zoals jij, Marco is geen moslim maar toch hij heeft ook de zelde fout gegaan….ze zijn allemaal vieze peuken…Niet zo dom doen

    5
    4
   • Bo zegt:

    Gegrunt: hou die racistische opmerkingen voor je! Wat heeft zijn geloof te maken met wat er nu gaande is en hoe zijn karakter is?? De man van Linda de Mol is geen moslim maar toch vond die al die jonge vrouwen erg geil en maakte hij jarenlang misbruik van zijn positie en alles wat daarbij hoort! Ga jij maar gewoon terug naar je hol en kom niet hier zo praten achter je scherm van je tel. Want eigenlijk ben je een klein hoopje triestheid die zulke opmerkingen alleen op deze manier durft te uiten. Mafkees !

    4
    2
    • BTE zegt:

     Racistisch vanwege een opmerking over geloof?? In de moslimcultuur geldt wel degelijk een enorme minachting voor vrouwen. Wat dat betreft past het gedrag van Ali B daar prima in. En nee dat wil niet zeggen dat dit in andere culturen of geloven niet voorkomt. Je hebt ook gewoon klootzakken. Het een sluit het ander niet uit.

     2
     0
  • Gert-Jan zegt:

   Dom van brechtje???
   Dom dat ze die vreemdganger aan de kant zet? Nee als vrouw moet je alles maar pikken van je vreemdgaande kerel!
   Sterk van brechtje!

   16
   1
 2. Pispaal zegt:

  Als Ali nog eens op zoek wil naar een goede date raad ik hem de Kindertelefoon aan, hier kunnen ze hem doorverbinden met meer dan genoeg opties van zijn geprefereerde leeftijd en met de benodigde mentale problematiek om met Ali wat te doen. Succes Ali

  86
  27
 3. Jan Jansen zegt:

  Ali is straks blut er valt weinig meer te pinnen straks, dat wordt weer Hasj en coke verkopen, maarja dat is hetzelfde als een alcoholist bij Gall en Gall laten werken.
  Succes Ali

  89
  17
 4. VerzinZelfIets zegt:

  Roddelpraat heeft dit nieuws eerder dan Yvonne C. Ben benieuwd wie er straks als bron wordt opgevoerd als het op Nu.nl staat.

  Waarschijnlijk RTL Boulevard

  37
  2
   • Debbos zegt:

    Nah als ze dit al shocking vinden dit nieuws van onze Ali en ze tv vriendjes haha dan krijgen ze een flinke klap !!
    Even kijken naar de avonturen van onze bea en haar leuke bos!!! … of aardige temmink of van dissel brrrr errorrrrr maar ja dit is complot !! Proud to be a wappie !!!

    7
    6
 5. Sjuizie zegt:

  Ali is binnen de kortste keren failliet en bedelend te vinden achter het centraal station.
  Hij heeft zijn succes en alles te danken aan Breghje en werknemers. Hij heeft hulp nodig.

  42
  7
  • Sjoeke zegt:

   Misschien Maantje wel, want die is constant zo geil dat die meerdere keren per dag een beurt nodig heeft. Liefst ook elke keer van een nieuw iemand en ja ik zie haar er ook wel voor aan om ongepast te handelen en seks af te dwingen

   5
   6
  • De Psychose behandelaar zegt:

   Hersenloze religieus complotgekkie. Stuur even een paar links met betrouwbare bronnen en bewijzen van ‘satanische rituelen’.

   20
   13
    • De Psychose behandelaar zegt:

     Noem je nou dingen op geproduceerd door de Publieke Omroep? Jij bent af! Je was na ‘Do your own research’ al af. Is het zo moeilijk om iets te onderbouwen? U bent nog lang niet uitbehandeld.

     0
     1
 6. LadyG zegt:

  Alsof al die meiden/vrouwen zo onschuldig zijn. Die wilden er op deze manier ook alleen maar beter van worden. Als dat dan niet lukt gaan we lekker anoniem de media opzoeken. Praat niets goed van die mannen natuurlijk. Maar als je als vrouw je op deze manier omhoog wilt werken, moet je op de blaren zitten als het niet is gelukt

  43
  33
  • Brandy zegt:

   Dus dat… ze denken Maan is het ook gelukt dus valt te proberen. En die vieze mannetjes maken gebruik van hun machtspositie! Heeft echt helemaal niks met cultuur/afkomst te maken dit. Viezeriken komen in alle culturen voor hoor.

   18
   0
 7. Dinie zegt:

  Wat een kleuters zijn jullie: zooo jaloers op Yvonne, die niet alleen veel integerder te werk gaat maar het ook nog eens veel sprankelender en amusanter weet te presenteren! Het is sws vervelend om naar die chagrijnige kop en arrogante “onderbroekenlol” praatjes van Jan te kijken en te luisteren

  4
  20
  • Inouche zegt:

   Sjeetje waar gaat dit over. Al die verwijten. Volgens mij wil geen enkele vrouw… moslim of westers met een vent zijn die dit op zijn geweten heeft. En of je nou Ali, Jeroen of hoe dan ook heet. …deze dingen zijn niet goed te praten maar daar heeft religie helemaal niets mee te maken en een mongooltje al helemaal niet. Als deze vrouwen hier idd niets van wisten…sterkte maar zo’n vent kun je beter kwijt zijn. Hoop dat iedereen die zich hier schuldig aan heeft gemaakt zijn straf echt krijgt en die hele Hilversumse beerput opengetrokken wordt zodat er niet 1 is die zijn straf gaat ontlopen, ook niet diegene die alles maar in de doofpot hebben gestopt. Sterkte voor alle slachtoffers maar ook familie die idd van niks wist.

   1
   0
 8. Niets is goed zegt:

  Moslim man alles neuken is goed
  Maaaar moslimvrouwen ooooooooow
  Shit dat is zogenaamd helling. Hé oprotten allemaal schijn heilige 😛

  6
  3
 9. Eppo zegt:

  Het begint gewoon op een misbruik netwerk te lijken.
  Wat een Zwijnenstal zeg heeft Talpa er van die TV programma,s gemaakt.
  John de Mol gaat de Zwijnenstal van hem toch wel uitmesten.
  Misbruikers behoren geen podium te hebben.

  6
  0
 10. Els zegt:

  Fijn he? Zo,n figuur een vrouw die achter hem stond en voor zijn kinderen zorgde als hij er niet was ,en nu blokkeerd hij haar financieel, laf hoor en heel veelzeggend hoe hij werkelijk in elkaar steekt, bregtje de helft is voor jou, vecht het aan meid.

  9
  0
  • Anzar zegt:

   De rechtzaken over bezittingen en geld kunnen beginnen. Nu gaan te partners wantrouwen en hebzuchtig gedrag vertonen het is ieder voor zich. Ali geeft veel aan Brechje te danken dus ben benieuwd of hij daar nu wat van teruggeeft. Het was al een ongezonde relatie en eerlijk het was Ali B naar z’n kop gestegen maar het volk heeft m groot gemaakt. Het volk noemde m zelf knuffelmarokkaantje, hahahahahahaga, intussen vulde hij overal zijn zakken en had hij schijt aan dat zelfde volk. Slimme man is zo toch succesvol geworden eerlijk is eerlijk.

   2
   0
 11. Lotje zegt:

  Marco de W. (50) pleegde ontucht met 28 kinderen: ‘Niet huilen, anders gooi ik je in de IJssel’

  Wat heeft cultuur mee te maken. Zijn de meeste lummels moslims??

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.