Man van Linda de Mol is The Voice viespeuk

Deze zagen we even niet aankomen. We dachten aan Marco, wellicht Ali, maar het blijkt om de bandleider te gaan. En dat is niemand minder dan de man van Linda de Mol. Deze Jeroen Rietbergen is de muzikale baas van het programma. En dus een enorme smeerpijp.

Hij geeft toe dat hij zich bij The Voice schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Hij heeft spijt en heeft zijn werkzaamheden per direct neergelegd. Er is ook aangifte gedaan.

Maar in het persbericht van BNN-VARA staat het volgende: “Er volgden tal van reacties van mensen die zeggen slachtoffer of getuige te zijn van machtsmisbruik en seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice. Het gaat daarbij niet alleen om aanklachten tegen Jeroen Rietbergen, maar om aanklachten tegen meerdere personen binnen het programma.” Aha, er zijn dus meer viespeuken. En misschien gaat het dan toch ook over Marco en Ali. We wachten af. Misschien is het een idee dat Linda haar man binnenkort gaat interviewen om zijn straatje ook schoon te vegen.

66 reacties op “Man van Linda de Mol is The Voice viespeuk

 1. Denniskaas zegt:

  Jep en weer het nieuws van life of Yvonne over nemen. Helemaa prima maar zeg dan niet steeds dat het jullie nieuws is. (Blijf fan van jullie hoor)

  30
  147
    • Janny zegt:

     Zo is het , geld ,mooie vrouwen ze hebben nooit genoeg, beerput moet maar open . Ze denken onaantasbaar te zijn.Toch machts misbruik diepe schande.En gewoon namen noemen doen ze bij de gewone man ook.Geld mag geen macht zijn waar dan ook.En laten de vrouwen en meisjes ook niet zo dom zijn om overal op in te gaan, en dan later klagen.Gewoon niet doen punt.

     26
     2
   • Van beek zegt:

    Ik vind het jammer kerels met een gezin er achter,hebben ze niet genoeg?erg jammer dat weer kijkers die het programma waarderen weer de dupe zijn van deze smerigheid ongepast gedrag

    24
    9
    • Yvette zegt:

     Van beek wtf zeg jij nou jammer dat je niet meer kunt kijken hallo heb jij geen respect voir wat de meiden is overkomen het is erg dat dit is gebeurt en goed dat het programma van de buis is gehaald voor de slachtoffers

     14
     10
     • Fa58 zegt:

      Ik denk dat van Beek het zo niet bedoelt, ik denk dat ze bedoelt dat het erg jammer is dat wij kijkers die zulke programma’s zo waarderen dat het jammer is dat het van de buis wordt gehaald door zulke situaties van sexuele intimidaties etcetera. Ik vind het natuurlijk voor al die slachtoffer(s) heel erg. En weet je wat het ook is, ze beschermen elkaar ook vaak, in de showbusiness, dus ik bedoel daarmee ook omdat Linda met die gast getrouwd is!! En ze zo bekend is. Dus ik ben benieuwd wat ze straks gaat doen, scheiden of toch getrouwd met hem blijven. Ik zelf zou zo’n man gelijk de deur uit schoppen echt waar.

      16
      1
  • Elkje zegt:

   Ik denk dat het hele programma vol met viespeuken
   zit. En dat die kandidaten zo in de zeik worden gezet. Want ze hebben er schijt aan. Wat doen ze op die stoel. En ook blij dat die anouk niet meer terug komt. Onbeschoft hoe ze tegen sommig kandidaten doet opgesodemieterd

   3
   1
   • Steven zegt:

    Nou inderdaad Hans
    1000% hoor.
    Tjonge.
    Of 2000%
    Dat is nog zekerder.

    Elke burger gaat in voorarrest Hans.
    1000%
    En al die linkse politici, die jesse klavers en die turken van Denk die wisten het.
    Want zij bekokstoven in het geheim de media Hans.

    En daarom moeten ze allemaal hun huis inleveren. De elite is de schuldige.
    En ze vreten allemaal goudvisjes.
    Dat is een complot. Hans. 1000%

    12
    4
 2. Zanger Dave zegt:

  Een vieze bende daar, ik was bij The Voice en werd bijna aangerand door Anouk. Het is haar niet gelukt want mijn lul is geen 21 cm. en hij was te wit.

  51
  22
 3. Lisa C zegt:

  Ja joh? Jullie zijn oprecht verbaasd wanneer er in Nederland (a.k.a Pedo Walhalla van de wereld) weer bekend wordt dat er iemand bezig is met smeerpijperij? Doe jezelf en lol en heb gewoon geen verwachtingen 🤣🤣🤣🤣

  11
  15
  • Braafborst zegt:

   En dit zijn alleen nog de bekende namen. Ik ken genoeg producenten, redactie lulletjes etc die elk grietje probeerde te pakken.
   Op de St Antonius Mavo in Bergen wad er toch ook eendocent engels die een relatie had met een leerling van die school. Directie wist dat echt wel, maar deed niks. Zoek dat eens uit, Jan.
   Volgens mij was er soortgelijke rel met die engelse docent, maar ook die pianoleraar. Was nog cover Telegraaf nieuws. Twee minderjarige grietjes hadden toen aangifte gedaan, terwijl ze ook met neef van die pianoleraar iets hadden, die weer bassist was. Maar als ik het correct heb, zat half horsepub met hun poten aan die meisjes. Volwassen mannen, bah goorlappen

   11
   3
    • jopioo zegt:

     gelukkig is het Linda en John niet gelukt deze aantijgingen in de doofpot te stoppen. Linda, je vent is een gore viespeuk en Ali B ook. Van de TV af deze viespeuken en nooit meer terugkomen.

     26
     0
 4. Slissende KnuffelMarokkaan zegt:

  Dit was te verwachten, rietbergen was al eerder op zijn vingers getikt maar mocht toch doorgaan met werken omdat schoonbroer lief de baas is van RTL

  18
  1
  • AliBroekopdeKnie zegt:

   Trouwens dit gebeurd al jaren in YouTube Nederland, denk aan Marcusvlogs die zingt dat hij dingen met jongens wil doen die hem gaat kopschoppen, of een Fishinator die een minderjarige zwanger maakte… of een zeer bekende zaak van Kaj vab der Ree, je hebt altijd dus goorlappen rondlopen in de media

   3
   3
 5. Fan van Roddelpraat zegt:

  Linda krijgt gewoon een koekje van eigen deeg. Broer ook. Ik heb alleen maar medelijden met de slachtoffers. Het wordt tijd om deze familie de Mol in de ban te doen. En al die deug kneuzen.

  19
  3
 6. Elisa zegt:

  Linda de Mol riep toch altijd; als je geen zin hebt dan maak je maar zin. Heeft helaas weinig geholpen. De eerste man ging er met de buurvrouw vandoor en de tweede neemt het niet zo nauw.

  22
  1
 7. Hans Visser zegt:

  Nou lekker dan. Ik vanavond op de fiets naar de Museumlaan want dacht Die Linda zal nu wel zitten te springen nu om wraakseks en want denk je doet ze gewoon niet open Dus misschien hoort ze het niet dus nog zeker 10 keer aangebeld en toen heel hard haar geroepen maar niks he. Nou die hoeft de volgende keer niet meer aan te kloppen

  7
  0
  • Moetjeniet zegt:

   Durf je naam erbij te zetten sahibi! Als je deze onzin post. Ruim 40 mensen hebben zich openlijk uitgesproken tegen 3 man al. De rest volgt!

   2
   0
 8. Spreken is zilver ,zwijgen=???? zegt:

  Nu de fam de Mol er ook bij betrokken is geraakt de de zwager van de grote John zalbee wel mer zwijggeld een hoop gesust worden. Maar…….. die Rietbergen wordt de familie uitgekickt en ik gun dat Ali B helemaal leeggezogen wordt door zijn vrouw maar dan wel financieel.
  Ik vermoed trouwens dat de beerput nog veel verder open gaat en dat er meer bekende namen volgen want er is smartengeld te krijgen ,er komen dus meer slachtoffers ook uit andere talentenjachten

  3
  1
  • René zegt:

   Vind je het gek dat dit nu naar buiten komt. Dat satanshol zit vol met viespeuken. Inserent aan waar ze voor staan. Vuile satanisten. Geloof je het niet? Kijk de roast van Johnny de Mol maar terug. Let op de achtergrond. Komt steeds een satanskruis voorbij. Hollywood, RTL, een pot nat, allemaal satanisten. Smeerpijpen…..

   2
   1
 9. Dino zegt:

  Weet je wat ik nou zo jammer vind…. Ik lees ook echt niet een normale reactie hiero. Zullen we het allemaal maar eens gewoon bij de feiten houden en niet allemaal dingen verzinnen die misschien wel of niet waar zijn??? Feit: Jeroen is een viespeuk en Linda weet daar al jaren vanaf en vindt het blijkbaar allemaal prima, want ze zijn nog steeds bij elkaar. That’s it. En wat er verder nog uit moet komen qua feiten is dus afwachten. Dus zullen we Marco en Ali maar ff met rust laten? Ja? Want als het niet waar is, dan heb ik echt met ze te doen. Als je naam namelijk zo door het slijk gehaald wordt op basis van roddels en niet op feiten, dat zou nog kwalijker zijn!
  Sowieso vind ik het al heel erg voor alle deelnemers dat het programma stopt/is opgeschort.

  7
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.