Marco Borsato ligt nu alweer met ex Leontien in bed

Nou dat duurde niet echt lang. Marco Borsato zat nog geen week geleden te huilebalken bij Linda de Mol op de bank. Snotterend vertelde de gevallen zanger en serie vreemdganger dat hij zo’n spijt had van zijn daden en dat zijn ex Leontien de enige echte liefde van zijn leven is.

Nu blijkt dat ze samen de uitzending hebben gekeken en dat Leontientje bleef slapen in zijn appartement in Alkmaar. Het is toch niet te geloven. Een paar traantjes, hier en daar een excuus en het is weer goed. Dat is toch geen voorbeeld voor de jeugd. Je naait alles met een hartslag en je hoeft alleen maar te janken in een programma en moeder de vrouw kruipt weer op je schootje.

Interview boterzacht

Linda de Mol deed in het het interview erg haar best om zo min mogelijk kritische vragen te stelen. Dat lukte haar erg goed. De enige naam die ze van Marco wilde weten of hij daar zijn pielemuisje in had gestoken was zangeres Maan. Marco had haar gecoacht tijden de Voice of Holland. Het verhaal ging dat Maantje ook met veel plezier in Marco’s microfoon aan het zingen is geweest. Deze affaire ontkende Borsato. Nou ja, de meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan droom ik nog. Zoiets zal ie wel in de ochtend tegen Leontien hebben gezegd.

22 reacties op “Marco Borsato ligt nu alweer met ex Leontien in bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.