Leontien is Borsato af

MARCO-GATE: Leontien laat EINDELIJK van zich horen

Het begon allemaal met een vraag over de achternaam van een hond. Ja, een hond. Die hebben tegenwoordig ook Insta. Enfin, de vraag werd gesteld waarom dat beest Ruiters heet. En het antwoord van die hond, wat natuurlijk knap is, was dat zijn mama ook weer Ruiters heet en dus geen Borsato meer.

We kunnen dus wel stellen dat die twee officieel uit elkaar zijn. Ze heeft dan ook een eigen huisje gekocht in het midden van het land. Waar Marco uithangt weet niemand.

WhatsApp Image 2022 04 09 at 2.26.36 PM

29 reacties op “Leontien is Borsato af

 1. Trekdrop zegt:

  Goed voor Leontien. Had die Marco B. z’n blaffer maar niet in die hond moeten steken. Trekdrop vraagt zich onderhand af of er nog wel een BN-er is die z’n lul wél in z’n broek kan houden.

  8
  3
 2. Patterson zegt:

  Wat vinden we van haar tiltechniek als de reden het dier van zijn poten te halen? Niet zo ik ben opgevoed. Ook houden houten vloeren niet van honden. Het vuil en de teken, luizen en mijten wel van de kieren in haar vloer. Met honden ook denken aan wat je voor de afwerking gebruikt. Had ik weer een hond, legde ik eerst plavuizen.

  1
  1
 3. Min Kortspringen zegt:

  Is toch een besmettelijke achternaam geworden, Borsato. Reken maar dat als ze Leontien Hitler had geheten dan had ze na de oorlog ook snel dr naam weer veranderd in Leontine Ruiters.

  6
  0
 4. RangeRovervanonzedonaties zegt:

  Waarom zou de ene Leontine meer recht hebben op de instagram-gebruiksnaam Leontine dan de andere Leontine?

  3
  1
  • Leontine zegt:

   Goeie vraag.
   Misschien omdat Marco al de nickname ‘Rat van Fortuin’ had geclaimd?

   Voor €14:000 eurootjes mag ze mijn naam kopen. Wel ff rekening houden dat er nog 21% belasting bij komt.

   3
   0
  • Leontine zegt:

   Ze kan mijn naam overnemen zonder BTW. 14.000 cash in het handje, afspreken bij een Fletcher hotel op de parkeerplaats. En graag gebruikte biljetten van 50!

   4
   0
  • Leon-10 zegt:

   moderatie? Wat nou moderatie!
   Ze mag mijn naam wel kopen voor 10.000 euro. Dan verzin ik wel een andere naam. Voor tienduizend en een potje hete sex met dat mokkel in een Fletcher hotel zie ik het wel zitten. Als het bij vanderValk moet dan wil ik de filmrechten graag.
   Dus het zal wel Fletcher worden…

   5
   0
 5. Tuulijk zegt:

  Het feit dat deze Leontien … uit elkaar * zou zijn met Marco Borsato klopt mijns inziens niet.
  Waar leeft deze Leontien dan van? Welke opleiding en beroep heeft ze eigenlijk?
  Werk in de kapsalon? Laat me niet lachen. Echt niet.

  Die leeft gewoon van Marco Borsato B.V. Tijdelijk in het 3de, 4de of 5de huis van het gezin.
  Kijk naar die luxe, de vloer, de inrichting, de kleren, zelfs haar, in ben in de overgang haar (daar betaal je zo een paar 100 voor bij de kapper). Oeps ook even vergeten die dure zwarte tas van de poef af te halen links in beeld. Dat verraad alles. Dit is gewoon een rookgordijn net als Linda de Mol B.v. Eerst mediastilte en dan langzaam weel opbouwen. Eerst met good-life shit als een hond of vluchtelingen en over een jaartje komt partnertje weer in beeld.

  * ‘We kunnen dus wel stellen dat die twee officieel uit elkaar zijn. Ze heeft dan ook een eigen huisje gekocht in het midden van het land. ‘

  8
  1
  • Hans K. zegt:

   De filmografie van Leontien Ruyters is best indrukwekkend. En na meer dan duizend afleveringen van Rad van Fortuin, heel veel series en optredens en ook nog dus dat acteerwerk in 10 verschillendeNederlandse filmproducties zou het best kunnen dat ze er goed van kan leven.

   2
   0
 6. Mabel wist de shit zegt:

  Arme Leontine, van al die zenuwen rond Marco is haar haar uitgevallen en draagt ze een pruikje. Had ze dat misselijke pizzabakkertje maar jaren eerder de deur uitgepleurd.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.