Gordon doodongelukkig

Hoe weten we dat? Omdat hij het tegenovergestelde zegt. Zo werkt dat nou eenmaal. Hij viert met een blije foto dat hij 3 maanden in Dubai woont. “And loving every minute of it!!”, krijst ie. Nou, maak dat de kat wijs.

Die bipolaire cokejunk is hartstikke ongelukkig in die stink woestijn. Geen hond (ok, Toto wel) kent hem daar. Zijn aandachtsinfuus is elke dag leeg. Die arme drommel roept dat ie gelukkig is, maar hij huilt zichzelf elke dag in slaap. En sinds wanneer heeft ie het gebit van een geroosterde geit?

37 reacties op “Gordon doodongelukkig

 1. Robbie zegt:

  Zolang die daar maar blijft vind ik het allemaal wel best. Gordon is een beetje een opsomming van problemen in onze gezondsheidszorg. Aids, psoriasis, suikerziekte, overgewicht, reuma, schurft, verslavingen en psychisch totaal naar de knoppen. Nee laat hem maar lekker daar ‘gelukkig’ zijn…….

  54
  7
  • >>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N E W S<<<

   ONBEKENDE VROUW SPREEKT: ROB GOOSSENS HEEFT BIJ MIJ EEN KIND VERWEKT DUS IK EIS ALIMENTATIE.

   DUNSTE ARMPJES.
   De man met de dunste armpjes ter wereld, de man die Albert Verlinde naar de kroon stak met duffe tong-in-je-wang insunuaties en de man die bijna dagelijks RTL Boulevard naar een nieuw dieptepunt brengt heeft een kind verwekt!

   ONTZAG
   Niemand die dit zag aankomen (kijk Gordon, zó kan het dus óók) maar Rob Goossens heeft zich één keer laten gaan bij een vrouw uit Letland en moet nu zijn vrijgezellenbestaan opgeven. Nadat zij merkte dat ze zwanger was heeft ze onderzoek gedaan en Rob Goossens is de dader gebleken. Omdat een schikking er voor wat Rob Goossens betrof niet inzat heeft men na mediation tot een ander soort overeenkomst besloten.

   H0M0SEKSUEEL.
   Tijdens zijn werkzaamheden in de postkamer van het telegraafgebouw aan de Basisweg in Amsterdam was hij al opgevallen als een rare vogel.

   Wanneer RTL-Boulevard een functie aan de desk over heeft reageert het groepshoofd van Rob Goossens meteen.
   Groepshoofd Paul Jansen heeft zijn zwakst presterende werknemer naar voren geschoven omdat Rob Goossens volgens hem 'het best' bij het profiel aansloot: geen ervaring, geen kennis van zaken.

   GEEN KENNIS VAN ZAKEN.
   De job-omschrijving vermeldde indertijd:
   "Bij Boulevard streven we naar een divers team dat elke nationaliteit en geaardheid een kans geeft.
   Daarom verzoeken we uitdrukkelijk zwarte vrouwen en hōmōseksuelen te solliciteren."
   De functie "oplees-praatpop zonder inhoudelijke kennis van zaken" heeft Rob Goossens dus op een bijzondere manier in de schoot geworpen gekregen. De wijze waarop hij zich van zijn taken kweet was op zijn zachtst gezegd tenenkrommend. Met zijn inhoudsloze gestamel heeft Rob Goossens de term 'zonder enige kennis van zaken' een nieuwe betekenis gegeven.

   LESB|SCHE H0M0
   Na vier jaar bij Boulevard geacteerd te hebben als een lesbísche hōmō met dunne armpjes heeft Rob Goossens dus klaarblijkelijk op een onbewaakt ogenblik tóch een keer raak geschoten bij een onbekende vrouw uit Letland. Terugrekenend moet dat de laatste vrijmibo van April geweest zijn rond Koningsdag, toen al het personeel en de poetsvrouwtjes uit de postkamer verkleed als Smurfen en Marsupilami's bezopen raakten van de Oranjebitter en de Tia Maria.

   HETER0SEKSUEEL
   Afgelopen November werd hij ontslagen bij de Telegraaf, vermoedelijk was de opzettelijke misleiding van de directie de grootste aanleiding, al kan het ook de met drank overgoten orgie geweest zijn, daarover zijn geen details bekend gemaakt. Rob Goossens is momenteel een volledig bekeerde hetero en gaat met de vrouw bij wie het kind verwekt is in één huis wonen.
   De betreffende vrouw heet Veranika Parmon en zij is bevallen van een meisje dat zij Mia Leny Lucy gaat noemen. Moeder en kind maken het goed.

   WEER ONTSLAGEN.
   Rob Goossens beëindigd binnenkort zijn baantje bij RTL-Boulevard en daarmee komt na zes jaar koffiezetten in de postkamer van De Telegraaf en na vier jaar het op onhandige wijze oplepelen van onzin bij RTL Boulevard een einde aan zijn carrière bij de grote media.
   Onlangs stapte Rob Goossens over naar het online magazine Superguide van John de Mol dat wordt uitgegeven door Sanoma/Talpa. Bij het Superguide van John de Mol zal Rob Goossens als parttimer kleine leesstukjes over interessante onderwerpen moeten schrijven.
   Dat zal een in ieder geval een mooie uitdaging zijn voor Rob Goossens.

   We wensen Rob Goossens heel veel succes in z'n nieuwe carrière als hetero-vader en als journalist.

   25
   39
 2. het zonnetje in huis zegt:

  Ik durf er een bedrag op in te zetten dat hij op een gegeven moment weer naar NL terugkeert. Puur voor de aandacht. Je komt daar nooit meer vanaf. Zelfs met die waaier aan aandoeningen schijn je ook nog oud te kunnen worden.

  10
  7
 3. Anti alles zegt:

  Hele zielige man eigenlijk. Walgelijk ook. Leeft alleen nog maar voor aandacht. Hoe ziek ben je dan in je hoofd?
  Kan je je voorstellen als Facebook of Instagram niet had bestaan…..dan had Goor er allang een eind aangemaakt met zijn verlepte kop.
  De TV wereld wil hem niet meer, zingen kan hij niet en ook op social media zit niemand op deze lamlul te wachten…..wat kan het leven zwaar zijn.

  4
  4
 4. Dennis schouten 2.0 zegt:

  Die valse nicht moet maar een relatie beginnen met de taliban touw om ze nek hehe vieze kerel want de taliban heeft verstand van donkere groten

  0
  11
  • Sjarel zegt:

   Zelfde geldt voor mij! Heb deze berichten ook op Media Courant gelezen. Zeg het gewoon eerlijk als je het O Zo Nodige geld eigenlijk niet heel erg hard nodig hebt!

   36
   52
  • Meta zegt:

   Ik heb mijn donatie verhoogd. Ik werk toch thuis dus hoef niet meer te tanken. Maar toen ik laatst die benzine prijzen zag, toen dacht ik Dennis kan wel wat extra donaties gebruiken met een G label auto.

   59
   25
   • De Kale van “in het Park” zegt:

    Meta, als je geld teveel hebt dan maak het over aan een goed doel.
    Dat zou je zieren.
    Alles wat je aan Dennis overmaakt brengt hij toch meteen naar de Porsche dealer.
    Kansloos!

    8
    57
    • Anti alles zegt:

     En wat doet het goede doel waar jij het over hebt Kale hiermee…??? Van het geld dat jij naar een goed doel stuurt wordt ten eerst het veel te dikke salaris van de directeur betaald. In welke auto’s rijden deze mensen denk je???
     Eerste even nadenken voordat je wat zegt.

     40
     2
     • Meta zegt:

      Juist. Bij Jan en Dennis krijg ik er tenminste een extra uitzending voor, de reguliere uitzending, scoops. En mocht ik ooit vader worden van een dochter met zangtalent, dan wordt deze in ieder geval niet misbruikt door Marco B. door Jan en Dennis.

      9
      1
   • Piet zegt:

    Je zou ook kunnen overwegen, om dat geld te gaan oppoten, zodat je het na een aantal jaar b.v. 10 zou kunnen investeren in een startup. Of er aandelen van gaan kopen, zou ook leuk zijn misschien.

    GN.

    0
    2
  • Omdenker zegt:

   Zo zie je maar… Niet echt verrassend toch, zijn gewoon content makers zoals al die andere waar zo op afgegeven wordt. Hebben best wel schijt aan hun kijkers trouwens, wat die worden wekelijks het meest belachelijk gemaakt. Dus kijkers en abonnees weet dat J en D echt met heel veel plezier deze content voor u maken en daarbij iedereen de maat nemen. Tijd voor ‘het lid op de neus’… Vraag maar aan Dennis als u de betekenis niet kent.. Last post by me…

   1
   3
 5. Jeu zelf zegt:

  Ik ben bang, nu deze aap uit de mouw is gekomen dat er meer mensen stoppen met hun zuur verdiende centjes in de auto van Dennis te stoppen.
  Spijtig dat ook ik erin getrapt ben. Ze leken zo oprecht die Jan en Dennis.
  Maar het zijn gewoon ordinaire zakkenvullers.

  35
  8
  • Claude zegt:

   Nee, het spijtige is dat ze om geld vragen omdat ze het “zo slecht” hebben. Die 5 euro mogen ze van mij door de plee spoelen, maar zeg dat dan wel eerlijk! Je krijgt van mij gewoon je euro’s, maar ben gewoon eerlijk en zeg wat je ermee doet, dan is alles prima!

   35
   2
 6. De Kale van “in het Park” zegt:

  Zou Dennis nu eindelijk eens een meisje kunnen versieren met die pauperbak?
  Een Porsche… hahaha.
  Geweldig hoe ze al die donateurs in de poeperd hebben gepakt….. hahah
  Jullie zijn helden, Jan en Dennis!!
  Die nederlandse schapen verdien het gewoon om genaeit te worden

  28
  2
  • Meta zegt:

   Zeg kale van in ‘t park, volgens mij ben jij iemand die geen reet te doen heeft en daarom jouw eigen reacties tig keer gaat liken en die van mij doet disliken! Wat een droevig gedoe…

   4
   10
 7. Pablo escobar zuigt me coño in jilla zegt:

  Met coke ben ik ook altijd een paar uur vol van blijdschap en daarna de volgende dag depressief en heb ik zefmoordgedachtes.

  3
  8
 8. Luka zegt:

  Dennis eerlijk zijn verhaal vertellen? Hahaha.
  Die gaat echt niet zeggen dat hij van jullie geld een Porsche 718 Cayman heeft gekocht van 90K.
  Hebben jullie enig idee hoeveel geld aan donaties binnenkomen iedere maand? Ik wel!
  Van de 300.000 kijkers zijn er 5000 donateur.
  Dan heb je iedere maand 25K.
  12,5 K per man.
  Doen ze toch goed.
  Met zo een maandsalaris is een Porsche rijden peanuts.
  Niet zeuren mensen geeoon braaf iedere maand 5 eurootjes overboeken.
  Hahahaha!!! Geweldig!!!
  Charlatans zijn het….

  11
  2
 9. Pisnicht zegt:

  Drie maanden in de zandbak vieren is wel heel erg sneu maar je moet wat. Het is gewoon een ouwe lul waar niemand meer op zit te wachten. Meer is het niet.

  1
  0
 10. Bertsie zegt:

  Oei, dat was zeker niet erg liberaal van Jantje. Met die stellingen zou hij lekker in Oostenrijk of Australië moeten gaan wonen. Gelukkig is hij nu niet meer voor de vaccinaziplicht sinds het een versneld doorgedrukt goedje is.

  1
  0
 11. zeurpietje zegt:

  OVERAL DELEN GRAAG:

  Wil je als genaaide donateur je geld terug? Dat kan!

  Van de laatste 13 maanden kun je je geld terughalen bij je bank.

  Backme.org gebruikt een door de banken gedoogde maar niet officiële manier om toestemming voor automatische incasso’s te verkrijgen.

  Daardoor kun je een Melding Onterechte Incasso (MOI) doen bij je bank.

  Google het maar!

  Binnen 2 tot 4 weken heb je dan je geld terug.

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.