Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch

Nasrdin-dchar

Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch en vrouwonvriendelijk. En respectloos. En talentloos. En drek. En hij laat zich de mond niet snoeren. Maar vindt wel dat wij onze mond moeten snoeren. Vanwege waardigheid of zoiets. Het is allemaal weer hetzelfde liedje. Iets niet leuk vinden en dan het stempeltje racisme erop plakken en klaar.

Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch

En alleen maar om je eigen clan. Want we hebben nooit eerder iets van Acteur Nasrdin Dchar gehoord. Niet toen we grappen maakte over Chinezen, dove mensen, Afrikanen, dikke mensen, LGHBTIQ+, Wilfred Genee, VMBO’ers, Tukkers, kaasboeren, zure feministen en ga zomaar nog een half jaar door. Nooit iets van deze actreutel gehoord. En nu opeens zijn wij racisten omdat we iets over Marokkanen zeggen, wat overigens in de rassenleer geen ander ras is. Maar goed, dat doet er niet toe.

En dan piepen dat het verdrietig is dat we in een tijd leven dat zoveel mensen blijkbaar graag naar Roddelpraat kijken. Acteur Nasrdin Dchar speelt trouwens in Mocro Maffia. Is dat niet een beetje clichématig? Criminele Marokkaanse hangjeugd. Dat mensen daar naar kijken zeg. Maar dan zal er wel weer met de vlag van ‘de vrijheid van meningsuiting’ gezwaaid worden.

Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch
Acteur Nasrdin Dchar vindt Roddelpraat racistisch 3