Amalia ondergedoken vanwege aanwijzingen voor aanslagplannen

Op verschillende nieuwssites valt momenteel te lezen hoe de beveiliging rondom prinses Amalia en Mark Rutte flink is opgeschroefd. De namen zijn beiden naar voren gekomen in communicatie van georganiseerde misdaad. Hier wordt gesproken over een aanslag of ontvoering. Daarom is niet alleen Mark, maar ook Amalia ondergedoken.

Er brandt geen licht meer

Verschillende sssspppionnennn van Yvonne Coldeweijer hadden al geconstateerd dat er geen licht meer brandde in het huis van de prinses en dat er ook geen fietsen meer stonden. Dat blijkt nu te kloppen, want Amaal vertoeft tijdelijk elders. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten geen informatie te verschaffen over de beveiliging van personen. Zowel Markie als de politie en het OM doen geen uitspraken over de kwestie.

Taghi en Mohammed B. schrijven elkaar brieven

De zorgen zijn voortgekomen uit brievenpost. Wat blijkt? Ridouan Taghi en Mohammed B. zijn penvriendinnen van elkaar. Dit wordt ook bevestigt door Taghi’s detentieadvocaat Thomas van der Horst. Bij De Telegraaf valt te lezen dat de brieven verzen uit de Koran bevatten. Of dit versleutelde berichten zijn is niet bekend.

Het EBI zou brieven met versleutelde berichtgevingen onderscheppen en dat is volgens Van der Horst niet gebeurd en daarom zouden het geen versleutelde berichten zijn. Ook zegt Van der Horst dat het contact minimaal is: “Het aantal brieven in ruim één jaar is op twee handen te tellen, waarvan slechts vier van mijn cliënt.” Het feit dat de brieven niet onderschept zijn, betekent volgens mij niet per direct dat ze geen versleutelde berichten bevatten, toch?

Waar de namen van Rutte en Amaal dan voorbij komen, heb ik niet kunnen ontdekken. Wel zijn de twee mannen achter tralies verbonden door hun haat richting de overheid, maar waarom specifiek Mark en Amaal dan ondergedoken zitten, is niet bekend. Let’s hope for the best, want dit is niet zo best.

39 reacties op “Amalia ondergedoken vanwege aanwijzingen voor aanslagplannen

 1. Jan de minne brutale alcohol bedelaar met xxxl plofkop zegt:

  hik hik burp hik kom op nou hik hik inflatie betaal 5 euro hik hik, ik kopieer dit niet van Jan LULL Roos, gvd betaal gvd

  9
  9
  • Fan van roddelpraat zegt:

   Eigen schuld. Rutte en koningshuis vinden multi culti zo veilig. Dus ze krijgen hun trekken thuis. Nu voelen ze het ook eens wat gewone mensen altijd moeten ondergaan en als je erover klaagt dan ben je rascist

   28
   1
 2. Janus Anus het minne schreeuwende alcoholvarken zegt:

  Als kleine Jantje maar al wel met foeilelijke biggenkop verstopte ik mij bij het verstoppertje spelen altijd achter de glasbak. Tot ieder kind door had dat ik daar was. Tot op vandaag kom ik dagelijks bij mijn geliefde glasbak. hik hik

  3
  5
 3. Jan blauwe brief Roos zegt:

  Laatst kreeg ik een aanslag van de belasting, donateurs ik reken op jullie. Vanavond wil ik ook nog wat rondjes geven dus stort wat extra.

  5
  0
 4. Janus Rozet bolle beffert zegt:

  Helaas door het dure gas zal ik met mijn gezin in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie moeten uutwijken naar een 5 sterren resort in Griekenland. Maak 200 euro over / vermeld Jan Roos actie

  4
  2
 5. Willem de 4e zegt:

  Anaalia, moet gewoon terug in haar gouden kooitje. Eerst het volk arm plukken en dan die volgevreten troela door de straten van Amsterdam laten wandelen. Dat gaat natuurlijk niet goed.

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.