Kahlid van Kahlid & Sophie gaat wieberen

Dat zou alleen al om zijn non-talent moeten zijn, maar er is natuurlijk veel meer aan de hand. Die kerel was advocaat bij het kantoor van de zoon van Peter R de Vries. En hij wordt ook verdacht van het lekken van informatie aan Mocromaffia kopstuk Taghi, die weer de opdrachtgever is van de moord op Peter R de Vries. Die gozer moet dus niet op de buis, maar in de bak.

Dit was trouwens al bekend bij BNNVARA toen ze hem daar neerzette zonder enige ervaring. Niemand deugt of is politiek correct genoeg voor de jankmuilen van links, totdat je Kahlid heet. Dan mag je nog met een enorme verdenking boven je hoofd een beetje waardeloos talkshowtje komen spelen van ons belastinggeld. “BNNVARA heeft willens en wetens een talkshowhost in huis gehaald die als advocaat verdacht werd van lekken naar Taghi”, aldus TV-bitch Angela de Jong. “Inmiddels gaat in ‘Hilversum’ de eerste geruchten dat hij na dit seizoen, begin november, stopt met de talkshow. Het lijkt me geen dag te vroeg.”

15 reacties op “Kahlid van Kahlid & Sophie gaat wieberen

 1. Robbie zegt:

  Hij word verdacht van…. Ik hoop dat de recherche maar lang genoeg aan de boom blijft schudden, dan valt er altijd wel iets uit. En dat de Deken ook flink achter zijn vodden aan gaat zitten. Heb vernomen dat ze de ondermijning van die pleuriscriminelen aan willen gaan pakken, dus opzouten met zo iemand uit de maatschappij, en maak woorden maar eens waar….

  13
  0
 2. Gerben Grootspraak zegt:

  De klojo die deze khalid een baantje heeft gegeven verdient ook de aandacht van de recherche: ofwel hij/zij/het was omgekocht ofwel het was het gevolg van bedreiging of bangmakerij.

  15
  1
 3. Khalid Kasem II zegt:

  Die inclusieve schijt VARA komt bij mij, mijn strot uit!
  Khalid Kasem was voor aanvang van het TV programma bij de VARA al omstreden.

  Als Khalid Kasem de schijn tegen heeft dan neem je zo’n jongen niet aan.
  Maar dat krijg je met heel dat deug gezeik. Koste wat het kost moest Khalid Kasem op TV want de ideale woke kandidaat:

  Noord Afrikaanse afkomst. Moeilijke jeugd en met hard werken en goed je best doen toch advocaat worden.

  8
  0
 4. Clubber Lang zegt:

  Ja iedereen geloofd natuurlijk direct dat jij echt een allochtoon bent. Al die ‘Jan zuigt’ berichtjes zijn op dezelfde manier geschreven, inclusief deze.
  Best wel zielig eigenlijk dat je daar zoveel energie in stopt.
  Energie die je beter kan gebruiken om te werken overigens.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.