Groot drama rondom prinses Amalia’s eerste liefde

Op de cover van het Duitse tijdschrift Freizeit König is te lezen: ‘groot drama rondom prinses Amalia’s eerste liefde’. Oh, god, hier moeten we natuurlijk meer over weten.

Dat het uit is, hadden we eerder natuurlijk al in een artikel te kennen gegeven, maar in dit tijdschrift valt nu zelfs te lezen dat Isebrand (de inmiddels ex-vriend van de kroonprinses) het nooit helemaal serieus genomen heeft. Waar deze informatie precies vandaan komt is niet bekend, maar het zou wel de oorzaak zijn geweest voor de relatiebreuk.

Op zich deed Amaal in april al de uitspraak dat de relatie niet lang voort zou vloeien, dus waarschijnlijk nam ze het zelf ook niet al te serieus. Een Yv Cold die het dan zielig vindt voor de prinses dat ze uit elkaar is, is dus ook onzin. Amaal is allang blij dat ze van die Deutscher af is. In juni beantwoordde ze de vraag over haar liefdesleven ook al met: “ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die dat hoort.”

Nou, nu kan die meid toch gewoon lekker gaan sletten tijdens haar studentenperiode. Geniet ervan meid!

31 reacties op “Groot drama rondom prinses Amalia’s eerste liefde

 1. van Dietschen bloed zegt:

  “die Deutscher”? 😱
  Der deutsche Mann, der Deutsche, ist ein Deutscher.
  Die deutsche Frau, die Deutsche, ist eine Deutsche.
  In Duits geen excuus. Daar is het niet de taal die vol achterlijkheden zit die je de schuld kan geven.

  6
  11
 2. Bram zegt:

  Jan Roos en Dennis Schouten, jullie gaan te ver. Een mening (laten)geven is o.k. , maar dit soort meningen te publiceren?
  Schaamteloos!
  Het is niet de waarheid. Gewoon “dom” en respectloos
  reageren.

  25
  7
  • WillieWie? zegt:

   Amalia krijgt niet ’t respect wat ze ons probeert te geven! waarom altijd ook dat disrespect voor haar lichaam, het is gewoon ’n leuke meid en gelukkig niet zo’n skelet waar die lui hier van gaan kwijlen…………….

   17
   5
 3. José van den Berghe zegt:

  Wat een taalgebruik, schandalig vooral op sociale media. Ga je mond wassen met groene zeep en leer eens hoe je fatsoenlijk communiceert.

  10
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.