Allemaal stemmen op Roddelpraat bij Televizier!!!

Televizier 2022

Grutjes, de jongen en de meisjes van Televizier zijn pardoes ons wederom vergeten in de lijst te zetten voor de kwalificatieronde Televizier-Ster Online-videoserie. Dat is nou al de tweede keer. Vorig jaar konden we dat rechtzetten door massaal Roddelpraat in te vullen op het open invoer blokje onderaan deze pagina. (Dus naar beneden scrollen, in het open invulveld Roddelpraat tikken en sturen, daarna bevestigen via mail)

Vorige keer kwamen we zo in de Top20 terecht. Dat was echt heel mooi. Maar toen gebeurde er iets vreemds. We werden er op de dag dat de stembussen opengingen eruit geflikkerd. Dus wij een kort geding met MC Radboudje die we wonnen. Het was onrechtmatig om ons uit de publieksprijs te zetten. Alleen hadden we een rechter die in haar uitspraak niet veel verder kwam dan dat te bevestigen. We mochten alsnog niet meer meedoen.

Maar dit keer wordt het anders. Televizier heeft vast geleerd van hun eerder geblunder. En Roddelpraat is het laatste jaar in rustigere vaarwateren gekomen en een warm bad vol nuances geworden. Dus we maken nu alle kans om te winnen. STEM OP ONS!

We hoeven ons niet druk te maken om het reglement, want die staat deze editie gewoon uit.

78 reacties op “Allemaal stemmen op Roddelpraat bij Televizier!!!

 1. En de prijs gaat naar Roos het bolle varken zegt:

  Ik stem op Jan Roos als hij vanavond de pil van Drion neemt !
  Of zijn polsen door snijdt / let op wel verticaal.
  De prijs voor een volgevroten alcohol haatvarken mag posthuum uitgereikt !
  Ps Roos laat je cremeren voordat lieden over je graf kunnen pissen

  5
  179
  • Pascallie zegt:

   Kan jij niet gewoon samen met FarwyNotSawry van de allerhoogste GGZ-gebouw afspringen? Scheelt weer wat in de kosten van de geestelijke gezondheidszorg tijdens de inflatie. Je bent zo geforceerd en niet-grappig, dat het gênant is. Hij heeft allang z’n excuus aangeboden voor die misplaatste grap. Al vind ik persoonlijk wel dat jij een S10tje mag doen. Anonieme lamlul.

   12
   20
  • Pascallie zegt:

   RECTIFICATIE: Mijn welgemeende excuus. Geen enkele over zelfmoord of geestelijke gesteldheid is gepast. Ook niet bij Roddelpraat. Ik neem daarom mijn woorden terug en hoop maar vurig dat ik niemand gekwetst heb met mijn te grote waffel. Ik reageerde uit emotie want ik vond het heftig wat die snotneus zei over Jan. Wel hoop ik dat die persoon in kwestie, zijn grote teen stoot maar ik ben dom geweest om me tot dat niveau te verlagen. Sorry.

   10
   15
  • Anale podvis zegt:

   Ik lees nu dat er toch wel een paar mensen het niet helemaal met Jan voor hebben maar om dan te gaan zeggen dat ie zelfmoord mag gaan plegen
   Hij heeft z’n excuses aangeboden en nu doen jullie exact waar jullie juist zo boos om werden
   Beetje laag
   Btw heb gestemd op roddelpersen want er is maar een nummer een 1#

   16
   2
  • Pascallie zegt:

   @Anale Podvis Ik werd pisnijdig door die persoon want ik SNAP zulke mensen gewoon niet maar blijkbaar heb ik zelf vandaag m’n pillen niet ingenomen en liet ik me uit emotie even gaan. Ik had ook al vrijwel direct sorry gezegd maar berichten hier verwijderen, kan niet en dat is prima hoor want dan had ik het maar niet moeten opschrijven. Dom en hartstikke fout van me. Ach ja.

   3
   7
  • Jan Boos zegt:

   Achterlijk stuk gestold reuzel. De eerste keer kon de snijgrap al niet. Heel laag om zo cloud te pakken en aandacht te genereren

   1
   4
  • Clubber Lang zegt:

   Grappig, jouw mamma wilde al die dingen ook bij jou doen toen je net een minuutje geboren was.

   0
   2
 2. Erland Galjaard zegt:

  Jullie zijn daar niet te vinden tussen de lijst? hoe en wat is de bedoeling precies

  0
  0
  • An zegt:

   Je hebt een lijstje die onder het eerste zoekveld verschijnt. Daar kun je Roddelpraat intypen.

   1
   0
  • Eendje minder zegt:

   Ga ’s deaud Piemelboy nødrøg.
   Krukje pakken… Touwtje knopen…

   Je weet dat we het fantastisch vinden als je het durft te doen.

   3
   0
 3. Stem Yvonne zegt:

  Een stem moet je wel verdienen.En aangezien Roddelpraat geen ene reedt aan is stemmen wij op Yvonne. Die tenminste wél echt nieuws heeft en geen oninteressant gezanik over een paar C-artiestenen andere nobodies.

  1
  21
 4. Achterlijk wijf zegt:

  2 maal gestemd.
  😎😎😎😎😎👍👍👍🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🙏🙏🙏

  4
  0
 5. Typecaster zegt:

  Ik heb niet op jullie gestemd. Wil jullie niet op die zelfpijpshow zien. Beter allemaal op fawry stemmen. Dat is pas humor. Laat ze allemaal voor hem klappen terwijl niemand die charade nog serieus neemt.

  0
  4
 6. Rapper Sjors zegt:

  “Leuk dat je hebt meegedaan aan deze kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2022. We hebben je stem bevestigd en opgeslagen.” Nu ga ik lekker met me milf batsen.

  1
  0
 7. Willem III de verveeloor zegt:

  Heel deze Televizier zou gecanceld moeten worden.

  Zogenaamd kan de Hollander stemmen op zijn of haar voorkeur, maar als het resultaat niet naar believen is van team de Televizier. Dan gaat men selecteren, profileren en uitsluiten. Ja die ja…. de Televizier van de publieke omroep. Zogenaamd van en voor ons allemaal.

  Om vervolgens de stemmen niet openbaar te maken (hoezo transparantie).
  En zelfs na een rechterlijke uitspraak in het nadeel van ja daar heb je hem weer…. de Televizier.
  De Televizier gewoon op de oude voet door mag en door gaat.

  Waar kan ik het abonnement op de publieke omroep opzeggen?

  3
  0
 8. Tieletrut zegt:

  Ook bewust gestemd.
  Al is het maar omdat Televizier weg denkt te komen na een verloren rechtzaak.
  Televizier zegt inclusief te zijn maar sluit wel mensen/groepen uit.

  Televizier neemt bewust geen Roddelpraat in het lijstje op maar wel die Iraanse randdebiel en dat huurtje van Tieleman.

  2
  0
  • Kale Pietje zegt:

   Dan stem ik op m’n mœder Fatima de hœr die altijd ’s nachts aan het werk is.

   1
   0
 9. Pispaal zegt:

  Ik, mijn gezin, mijn straat en lokale curlingclub, collega’s en al m’n andere schizofrene persoonlijkheden hebben met al onze e-mailadressen op jullie gestemd.

  8
  0
  • Flappie zegt:

   Oh, je moet het zelf invullen, ik snap ‘m al. voor het ongemak staan ze er dus niet standaard tussen. Nou ja, dan worden die stemmen vast gewoon genegeerd.

   1
   0
 10. Michiel zegt:

  ik wilde dus op roddelpraat stemmen…… maar toen zag ik een foto van ene juultje tieleman ofzo… geen idee wie ze is maar lekker wijf. dus daar maar op gestemd.

  0
  2
 11. Erland Galjaard zegt:

  Dames en heren, ik vermeld even dat het niet zo slim is om aan te geven dat je meerdere keren gestemd hebt, dit is namelijk niet goed voor roddelpraat en zou tegen hun gebruikt kunnen worden, groetjes

  0
  0

Reacties zijn gesloten.