Allemaal stemmen op Roddelpraat bij Televizier!!!

Televizier-2022

Grutjes, de jongen en de meisjes van Televizier zijn pardoes ons wederom vergeten in de lijst te zetten voor de kwalificatieronde Televizier-Ster Online-videoserie. Dat is nou al de tweede keer. Vorig jaar konden we dat rechtzetten door massaal Roddelpraat in te vullen op het open invoer blokje onderaan deze pagina. (Dus naar beneden scrollen, in het open invulveld Roddelpraat tikken en sturen, daarna bevestigen via mail)

Vorige keer kwamen we zo in de Top20 terecht. Dat was echt heel mooi. Maar toen gebeurde er iets vreemds. We werden er op de dag dat de stembussen opengingen eruit geflikkerd. Dus wij een kort geding met MC Radboudje die we wonnen. Het was onrechtmatig om ons uit de publieksprijs te zetten. Alleen hadden we een rechter die in haar uitspraak niet veel verder kwam dan dat te bevestigen. We mochten alsnog niet meer meedoen.

Maar dit keer wordt het anders. Televizier heeft vast geleerd van hun eerder geblunder. En Roddelpraat is het laatste jaar in rustigere vaarwateren gekomen en een warm bad vol nuances geworden. Dus we maken nu alle kans om te winnen. STEM OP ONS!

We hoeven ons niet druk te maken om het reglement, want die staat deze editie gewoon uit.