Roddelpraat wint kort geding, maar krijgt verder maar de tering

Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter

Het heeft even geduurd voordat ik nou echt kon begrijpen wat de uitspraak van de rechter is geweest. Van harte, u heeft gewonnen en dat is het dan. Want we zijn inderdaad onrechtmatig uit de verkiezing van Televizier geflikkerd, alleen heeft dat verder geen enkele consequentie. U hoort het goed, iemand uitsluiten mag niet van de wet, maar wel van de rechter.

We hebben dus hartstikke gewonnen. We hebben niet alleen aangetoond dat Hilversum een smerig elitair exclusief corrupt clubje is, maar ook dat de rechter dat heel graag zo laat. Zie je het voor je: een bankovervaller wordt schuldig bevonden, maar mag de buit houden en hoeft niet de gevangenis in. Dat is dus wat er nu gebeurt met Televizier. Ze hebben een publieksprijs onrechtmatig beïnvloed door een mogelijke prijswinnaar onrechtmatig eruit te pleuren. Dat is bevestigd door de rechter. Alleen het heeft geen enkel consequentie. Dit land is zo verschrikkelijk stuk. Maar goed, ze stikken maar in een incest-inteeltprijsje. De winnaar staat mooi voor lul straks.

95 reacties op “Roddelpraat wint kort geding, maar krijgt verder maar de tering

  • DochtervanJanRoos zegt:

   Schandalig dit!! Jullie idioten zijn te vroeg een kort geding begonnen! Sukkels had een rechtzaak aangespannen in alle tijd en genoeg wetten en regels en jurisprudentie uitgezocht! En een media advocaat de meeste Bnn’ers waren zelfs VOOR jullie sukkels! Als jullie het juiste hadden gedaan en een media geile advocaat opgezocht die ook nog eens iets anders wetten en regels afweet hadden jullie ook de proceskosten gewonnen maar nee randdebielen! Ben zo boos he teleurstellend dit had die televisiering echt even on hold gezet. Een Charlie hebdo had wel gekund. Jan en Dennis niet. Maar goed eigen schuld en laat deze comment erdoor! Stop met die censuur van mijn commentaar! Leef en laat leven en vooral mijn commentaar door anders voorzie ik jullie niet meer voor tips idioten! Zelfs Patty had dit gewonnen als advocaat

   6
   17
   • kat zegt:

    Wat een grote bek! Jantje had je meer onder de dikke reet motten trappen! ff dimmen jah met je agressie!! doe normaal wous!

    4
    0
 1. Martijn zegt:

  PVV stemmers worden buitengesloten
  “Wappies” worden buitengesloten
  Nu RoddelPraat dus ook buitengesloten..

  Maar oh oh wat hebben we in dit land onze bek vol over het uitsluiten van minderheden, lekker woke doen, lekker inclusief. Maar ondertussen..
  Om te kotsen.
  Het slaat gewoon allemaal nergens meer op.

  278
  12
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Hoe mooi is dit! RoddelPraat kan dus vinden wat ze willen vinden, maar wij – woke Nederland – hebben gewonnen. Stap voor stap zullen we dit soort ordinaire programma’s laten verbieden. Jullie kunnen je hier alvast op voorbereiden. Ik ben namelijk voor een inclusief, progressief en woke Nederland. Satire moet gewoon worden verboden en wat mij betreft mag de vrijheid van meningsuiting ook worden ingeperkt. Wie namelijk iemand beledigd, mag prima worden uitgesloten. Of je doet mee in de maatschappij of niet.

   12
   1077
   • FItz Gerwitz zegt:

    Wat die prijs uitmaakt? Niets, helemaal niets. Het is een absolute rukprijs die geen ene mallemoer voorstelt.
    Wat wel uitmaakt is hoe dit proces in elkaar zit. De schijn wordt gewekt dat dit verkiezingen zijn, terwijl nu dus duidelijk is aangetoond dat dat niet waar is. Er zijn geen verkiezingen, er is een selectie. Degene die de prijs krijgt, is dus niet een winnaar – zoals gesteld wordt – maar een aangestelde.
    Als Televisier zo hun ‘prijs’ (wat dus geen prijs blijkt te zijn maar een accolade) uit wil reiken is dat verder prima, maar wek dan niet de indruk dat het ‘verkiezigen’ zijn, wek niet de indruk dat het om een ‘winnaar’ gaat, en creeer niet een schijnwerkelijkheid dat ‘de mensen dit het beste programma vinden’, terwijl dat helemaal niet zo is. Dat is bedrog. Charlatangedrag. Flessentrekkerij.

    Vergelijk het met Tweede Kamerverkiezingen: een verkiezing waar je alleen mag kiezen uit partijen met een door de zittende regering goedgekeurd partijprogramma, welke keuze ten alle tijden gewijzigd kan worden door diezelfde zittende regering. De uitslag van die verkiezing is dus nooit de ‘wil van het volk’, maar de ‘wil van het partijkartel’.

    3
    1
   • Steve zegt:

    Satire moet verboden worden? Zondag met Lubach was ook een satirisch linkse programma. Inmiddels gestopt maar zou dat volgens jouw ook verboden moeten worden? #justcurious – Ik ben het niet altijd eens met de uitspraken in roddelpraat maar kan als donker persoon wel de humor ervan inzien. Buiten het feit dat ik niet met alle uitspraken eens ben hecht ik veel meer waarde aan democratie en vrijheid van meningsuiting waarbij ieder stem telt en wordt gehoord, zelfs van tokkies/racisten/you name it. Dus vind ik jou reactie erg Noord-Koreaans overgekomen “Gordon kneus neukgenot”. Verkas eens naar Saudi-Arabië voor een paar maanden en dan zullen we zien of je daadwerkelijk bent voor inperking van vrijheid van meningsuiting.

    53
    1
   • Gordon Neukgenot zegt:

    Arjan Lubach was iets heel anders. Hij verkondigde onze gemeenschappelijke mening namelijk. Dus dat moet wel blijven.

    Maar meningen die dus niet kunnen, daar mag de vrijheid wat mij betreft voor worden ingeperkt. Ook rechtse politiek mag wat mij betreft worden ingeperkt.

    Links is lief, dus die moeten gewoon alles kunnen zeggen en vinden wat ze willen.

    2
    50
   • LadyShaver zegt:

    Wel godverdomme. “Links is lief” hou toch eens snel op met die onzinnige uitspraken. Als je zo lief bent respecteer je de meningen van andere ook en hoor je niet een vieze nicht te zijn. Ga lekker glimworm zn piemeltje trekken woke anaalriddertje.

    13
    2
   • Steve zegt:

    Ik denk niet dat je de definitie van ”mening” kent in samenhang met de Nederlandse grondwet(ten), maargoed. Iedereen mag wat zeggen wat op zijn/haar gedachten zit, ongeacht je links/recht bent. Het gaat om de mens zelf hoe diegene met de uitspraak/belediging omgaat.

    Nogmaals, ik ben vaak beledigd maar dit zijn mensen waarbij het IQ niet hoger is dan 70 (Dennis 😛 Geintje goos).

    All jokes aside, maar laten we met zn allen weer normaal doen.. pff

    4
    0
   • Rico zegt:

    Lol. Je bent wel een van de beste trollen die ik tot nu toe ben tegengekomen.
    Ik hoop alleen echt dat je puur een grap maakt. Want het jammere is dat er echt mensen denken zoals jij je comment hebt verwoordt.

    1
    0
   • Gordon Neukgenot zegt:

    Heerlijk die haat! 😂 Daar was het me even om te doen. Ook een vorm van satire. Natuurlijk moet RoddelPraat blijven. Jan en Dennis zijn helden!

    14
    15
   • Balgezicht Lulhofd zegt:

    Haha ik dacht oprecht dat je een grapje maakte, maar je bent serieus he?
    “Satire moet verboden worden en vrijheid van meningduiting moet worden ingeperkt”.
    Hahahaha, ben je wel goed bij je hoofd? Ga lekker in Noord-Korea wonen dan, mafkees :’)

    7
    2
   • Balgezicht Lulhofd zegt:

    Ahhh, je was toch aan het trollen zie ik nu. Had nog niet alles gelezen.
    Gelukkig maar, ik dacht even dat je ook een tia had gehad.

    5
    1
   • Reuben zegt:

    Ben je echt zo iemand….
    Je sluit niemand uit van hun ideeën of wat dan ook. een publieks prijs is gekozen door de (rara) DE PUBLIEK en dus hadden ze daar gewoon in het lijstje moeten staan.
    Vind eigenlijk dat jij niet in de maatschappij meedoet

    1
    0
   • Poezemoller zegt:

    Wel mooi dat iedereen hier op hapt. Gordon Neukgenot is een trol, dat zie je zo. Ik moest lachen!

    2
    0
 2. willem zegt:

  Wat leven we toch in een k*t land.
  Jan en Dennis blijf mooie programma’s maken dan blijven wij jullie steunen! Hopelijk wordt jullie aandeel snel groter en blijft jullie bekendheid groeien. Ik zal doorgaan met het werven van donateurs voor de volgende rechtzaak die er vast en zeker wel weer een keer komen gaat 😉

  42
  0
 3. Geile Televisierkringspier zegt:

  Spijtig. Voor het komende jaar zullen ze ongetwijfeld het reglement zodanig aanpassen dat deelname van RP helemaal niet mogelijk is. Tijd om zelf een nieuwe prijs in het leven te roepen! De “Al draagt een aap een Televisierring” prijs?

  21
  0
 4. helaaspindakaas zegt:

  Dus nu alle RP-gluurders mobiliseren en allemaal laten stemmen op de meest triest kandidaat van het Televizierlijstje.

  Jan, Dennis doe een suggestie 🙂

  51
  0
 5. Mevrouwtje Tielleman zegt:

  Dan de aanhang van RP allemaal maar laten stemmen op de vlog van Don de jong….. Om Dennieboy een beetje te plagen maar vooral om fake glimwormpje niet met de fake prijs er va…….. Xxx

  5
  7
 6. kutje zegt:

  wat een corrupte tyfus rechter. ik hoop dat ze snel dood neervallen. wat een bananen monarchie. gelukkig is de televizier al zijn geloofwaardigheid kwijt. stelt niks meer voordie prijs.

  14
  10
 7. Co Jenevo zegt:

  Die schade had ik wel kunnen fingeren.
  Oproepen elk betalend lid een opzegmail te sturen naar Rp.

  0
  24
  • Co Jenevo zegt:

   Lees de uitspraak.
   ijkpunt in de procudere en in het beoordelen ervan is of er wel of geen gevolgschade heeft opgetreden voor Rp door het uitsluiten van die lijst.
   Nou ja, die is er dus niet.
   En had er wel kunnen zijn, zonder daadwerkelijke gevolgschade te ervaren.
   Verder alleen maar liefde op deze zonovergoten maandag.

   0
   2
  • Tante Henk zegt:

   in plaats daarvan heb ik mijn televisie abonnement opgezegd. Is toch niets anders dan propaganda en zelfverheerlijking/zelfbevlekking.

   3
   0
   • Co Jenevo zegt:

    Zeg ook niet opzeggen, maar een opzegmail sturen.

    Door uw uitsluiting bij de online televisierring verkiezing ben ik mijn geloof in uw waardigheid verloren en rest mij niets anders dan het lidmaatschap per direct te beëindigen.

    Dan had de huidige beargumentatie nooit stand gehouden.

    0
    0
 8. Daan Banaan zegt:

  Die mensen van Televisier worden betaald door jou en mij; ze verdienen hun geld in de publieke sfeer. Om dan om meningen of een paar woorden burgers uit te sluiten van een publieksprijs terwijl je zelf gewoon een verkapte kantoorclerc bent in dienst van de overheid is om misselijk van te worden. Wat een oost europeese toestanden, wat zeg ik Noord-Koreaanse toestanden. De rechtspraak heeft zich weer van zijn beste kant laten zien, eerst werd ook al argumenten bedacht door het ministerie voor het OM om Geert Wilders te laten vervolgen voor “rassenhaat” en nu gaan ze onze Jan en Dennis (lees: David Beckham) lastigvallen? Wij moeten dit niet langer pikken van deze corrupte bende “progressieven” die er een handje van hebben om anderdenkenden hun leven te vergallen.

  19
  0
 9. Henkie zegt:

  En ondanks dat Roddelpraat gelijk had moeten ze zelf gewoon hun proceskosten betalen ipv dat dat wordt opgelegd aan de verliezende partij…

  4
  1
 10. RedRock zegt:

  Dennis en Jan 2022 wordt jullie jaar.
  Dit zal het jaar worden waarin Televizier-Ster voor Online-Videoserie voor Roddlepraat is.

  2
  0
 11. P zegt:

  Oké, we kapen de hele kutzooi gewoon. Zoals helaaspindekaas al zei: we kiezen de meest kansloze kandidaat (eventueel de baardvrouwen die de plaats van roddelpraat hebben ingenomen) en geven met zijn alle onze “steun” aan die kandidaat.

  Als zo’n kleine kutshow wint, weet iedereen wie daar echt hoort te staan. Staat niet alleen de organisatie voor lul, maar ook alle inteeltdeelnemers. Heb het alleen te doen met de ‘uitverkorene’ die daar moet gaan staan om de prijs in ontvangst te nemen.

  13
  0
  • KAAP TELEVIZIER!! zegt:

   Jan en dennis geef een voorzetje en we kapen die hele verkiezing!! Welke kneuzen moeten er winnen??

   0
   0
 12. Tijd voor Plan B zegt:

  Ik stel voor om expres massaal op de slechtste Online-Videoserie te stemmen, en er voor te zorgen dat die wint.

  Leuk voor de winnaar die anders zeker verloren had, zo laten wij zien dat Roddelpraat gewoon gewonnen had als ze niet uitgesloten waren, en zadelen de Televizier op met een winnaar die eigenlijk geen winnaar is.

  Kan leuke content opleveren.

  Dennis, Jan. Laat ons in de uitzending weten op welke serie we moeten stemmen!

  18
  0
 13. Nakketikker zegt:

  Als ik het theater binnenkom en op het podium een selfie neem met de glimworm, zou ik dan ook bij Humberto aan tafel komen? Ik vraag dit als blanke man.

  2
  0
 14. DrTosti zegt:

  F*ck die corrupte woke oplichters. Het is een verdorven wereldje geworden…de cultuur en media is verziekt totaan het bot. Jongens, onafhankelijk maakt kracht! Blijf zo doorgaan…op naar de 300K views per week…dikke vinger naar de vieze corrupte elite….uiteindelijk draait het daar om vies geld wat door de belastingbetaler gefinancieerd wordt.

  11
  0
 15. Dwight zegt:

  Net zoals Akwasie op de dam mocht oproepen tot geweld.
  De rechterlijke macht lijkt niet meer onafhankelijk. Langzaamaan komen we inderdaad in een nieuwe linkse dictatuur zoals de Sovjetunie of de DDR terecht waarbij de rechterlijke macht er alleen maar is om de politieke ideologie te ondersteunen en te waarborgen.

  9
  1
 16. Rechtopstaandkots zegt:

  Ik ben het volledig eens met de mensen hier die oproepen om op de meest trieste online-serie te stemmen. Kom op Jan en Dennis, laat ons iets weten. Laat die hele televizier de rambam krijgen.

  9
  0
 17. BozeBlanke(hetero)Meneer zegt:

  Ja dames en heren, en alles wat er tussenin valt, want we moeten niemand buitensluiten: we hebben weer een nieuw dieptepunt in de Nederlandse samenleving bereikt..

  4
  0
 18. jt zegt:

  Laten we anders met alle roddelpraat supporters stemmen op een programma wat anders 5de ofs zou worden zodat de gene die eerste zou worden 2de word en een kut programma dan wint en weet dat ze t eigenlijk ook niet verdiend hebben

  3
  0
 19. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Televizier wat een engnekken. Ze leggen de uitspraak van de rechter naast zich neer aangezien het ‘walgelijke mensen’ zijn. Die hele Televizier mogen ze in hun reet steken. Het stelt niets voor als je zo met deelnemende partijen omgaat. Hopelijk gaat heel dat kut circus falliet. Ik kijk in elk geval niet. Walgelijke mensen. Heeft Domeniek Weesie die Televizier soms georganiseerd?

  2
  0
 20. Trap er niet in zegt:

  Idd Als je oa het woord ho3r of andere krachttermen gebruikt wordt je reactie dus gewoon tegengehouden door Roddelpraat. Walgelijk hypocriet, geen haar beter dan de politiek correcte clubjes elders. Maar wat verwacht je als er aan expeditie Robinson wordt meegedaan, Dennis Schouten houdt iedereen voor de gek, die wil terug op de buis en zal Jan Roos een mes in z’n rug steken tzt.
  Ik haak af.

  0
  4
 21. Je madre zegt:

  Kkr roddelpraat ik betaal jullie geld, jullie gaan er een kkr dure rechtzaak mee aan wat je niks oplevert, met geld omgaan als een junk -.-

  0
  7
 22. De Rijdende Rechter zegt:

  Er staat in het artikel dat ze gewonnen hebben… dat slaat natuurlijk nergens op. Helaas is de hele uitspraak nog niet te vinden, maar Roos en Schouten gooiden het op een “overeenkomst”. Stemmen en jezelf verkiesbaar stellen is een eenzijdige overeenkomst en daarmee ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die gesteld zijn. Er is helemaal geen sprake van een wanprestatie, want de Televizier-Ring hoeft geen prestatie te leveren. Maar goed, als je dit hier post dan word je 1) uitgelachen door mensen die nergens verstand van hebben 2) Popie Jopie mensen omdat het allemaal anoniem is 3) je reactie word verwijderd. Kortom, de rechtszaak is verloren, niet gewonnen… maar goed, dat bekt natuurlijk wel lekker “we zijn onrechtmatig uit de verkiezing geflikkerd” terwijl dat niet zo is. De manier waarop + het tijdstip waarop is wel over te spreken. Ze hadden Roddelpraat in beginsel niet eens moeten toevoegen aan de lijst, ook al hadden ze zoveel stemmen gehad.

  Ik heb de volledige uitspraak nog niet kunnen inzien, omdat deze (zoals gebruikelijk) pas over 2 weken te vinden is op rechtspraak.nl, maar ik wist dat dit al een kansloze missie was. Voor mensen die dit lezen voordat het verwijderd wordt… bedankt voor je tijd.

  1
  6
 23. BigDick_Daddy69 zegt:

  dit soort dingen kunnen mij dus echt kwaad maken zoveel dingen zijn verdraaid in Nederland. geld uit mensen hun zaken halen voor dingen die totaal niet belangerijk zijn lijkt tegen woordig gewoon normaal.

  0
  0
 24. Alice Transformer zegt:

  Hoe graag ik het Roddelpraat gun.
  Hoe kansloos ik de Televizier ring, dat hele Televizier en de verwijder actie van Televizier ook vind. Onrechtmatig handelen van Televizier wil nog niet zeggen dat je als Roddelpraat de rechtzaak wint. Je zult dit juridisch moeten bewijzen.

  Uit het vonnis.

  Roddelpraat stelt dat:
  Dat Televizier met de gang van zaken tekort is geschoten in de nakoming van haar contractuele verplichtingen.
  Dat Televizier onrechtmatig jegens eisers heeft gehandeld.
  In beide gevallen met schade tot gevolg.

  Voorzieningenrechter wijst de vorderingen af en oordeelt dat:
  Van een contractuele overeenkomst is geen sprake.
  Niet aannemelijk is geworden dat Televizier daarmee, alles overziend, schade heeft veroorzaakt.

  Als je als Roddelpraat een contractuele overeenkomst aandraagt als bewijsstuk welke er niet blijkt te zijn. Daarnaast zegt schade te hebben opgelopen maar geen aantoonbare schade of schade inventarisatie te kunnen overleggen.

  Dan kan een rechter niet anders dan de vordering afwijzen.
  Dan kunnen de reaguurders in de bovenstaande reacties wel roepen om: D66 rechter, corruptie en Woke.

  Het Roddelpraat advocaatje had met beter geformuleerde bewijzen moeten komen!
  Al vermoed ik dat de advocaat in het voortraject deze zaak al heeft afgeraden.
  Met het bovenstaande flinterdunne bewijs win je een zaak als deze nooit.

  Blijkbaar heeft Roddelpraat toch doorgezet.

  5
  1
 25. Henkie zegt:

  JAN & DENNIS DIT WAS TOCH WEL EEN SUPER PROMOTIE VOOR RODDELPRAAT & MADOCmusic
  Denk dat de cijfers omhoog knallen nou de aankomende tijd 🍀hou vol mannen!!!!!!!!!!

  0
  0
 26. Peter uit Amsterdam zegt:

  Als je heel eerlijk bent had je zo een uitspraak toch ook wel kunnen verwachten. De rechtspraak in dit land is ook zo corrupt en bedorven als ik weet niet wat. Ik vond het eigenlijk wel een beetje naief om te denken dat jullie én gelijk zouden krijgen, én dat alles weer opnieuw gedaan zou moeten worden. Corrupt links deugend Nederland probeert jullie op alle mogelijke manieren de mond te snoeren, en de ”objectieve” rechtspraak helpt ze graag daarbij.

  1
  0
  • Ome+Jan zegt:

   Nou nou. Wel heel wat boze, ja zelfs fascistoïde feedback, jongens en meisjes. Het is wél een kaakslag in het Hilversumse kontenneukerscircuit, en daar gaat het om. Gewoon die kakkers effen op hun plaats zetten.

   0
   0

Reacties zijn gesloten.