BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET

BREEK RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET - WOENSDAG GEEN RODDELPRAAT!

Het is toch werkelijk niet te geloven met die mafklappers in Hilversum. Vandaag zouden we kunnen stemmen wie de beste Online Serie van 2021 wordt en net voordat je Roddelpraat richting goud kan knallen kregen we een armetierig mailtje van Televizier dat onze show toch niet mee mag doen. Dat terwijl we al eerder niet eens op de longlist stonden omdat de jury ons er niet bij wilde hebben. Onze achterban stemde Roddelpraat er alsnog in en nu wordt dat te niet gedaan vanwege de smaak van een paar politiek correcte mensjes. Dit land is stuk, maar onze media zijn maffia.

“De organisatie van de Gouden Televizier-Ring heeft besloten de online videoserie Roddelpraat uit te sluiten van de stemronde voor de verkiezing voor Televizier-Ster Online-videoserie. We vinden dat het programma Roddelpraat (kwetsbare) groepen en personen in de samenleving consequent in een hoek zet en beledigt. Daarom zijn wij van mening dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”, aldus Hoofdredacteur Televizier, Jeroen de Goeij.

Zo zo, dat zijn stevige woorden. Dus wij worden uit een verkiezingen gezet omdat zij “van mening (zijn) dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”. Wat dacht je van democratie? Wat dacht je van de stem van het volk? Wat dacht je van dat we eerst wel mee mochten doen? En dan op de dag dat de stembus opengaat ons verwijderen. Wat een laffe honden.

Schermafbeelding 2021 08 17 om 10.16.19

Joehoe, jullie zijn vergeten ons ook van de top25 lijst te schrappen. Als je ons dan zo graag weg wil maken, doe het dan goed.

Schermafbeelding 2021 08 17 om 10.14.25

410 reacties op “BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET

 1. Bridget zegt:

  RTL Boulevard bast en beledigt nooit iemand. Daarom verdienen ik ik bedoel wij die ring! Oh ja en natuurlijk omdat we 20 jaar bestaan en zo’n rotjaar hebben gehad.

  21
  15
 2. Bert van de Meer zegt:

  En als die Glimworm ook nog wint… Slaat het gewoon nergens op. De enigste die gewoon normale content maakt in het rijtje is. Jachtseizoen 20. Dit is gewoon bullshit. En dan die wildcards aan die 5 series. Slaat nergens op. Of het zijn mensen van TV of een krant als AD…

  18
  0
 3. Bolle Boffer zegt:

  Dat is toch ook zo, jullie kwetsen andere mensen.
  En nu voel je jezelf gekwetst vanwege uitsluiting?
  Grow up Jan.

  5
  71
  • Ruben Koet zegt:

   Dat maakt natuurlijk niets uit. Als je vind dat RoddelPraat te ver gaat, stem je op een ander programma. Wat er nu gebeurd is, is gewoon censuur.

   39
   1
  • bolle baffer zegt:

   Hey bolle! ooit gehoord van satire en sarcasme??? geloof het niet, of misschien snap je het gewoon niet. Het tweede acht ik groter.
   Als ik jou was zou ik het leven nog serieuzer nemen.

   6
   1
   • Laffe Beffert zegt:

    Laten we jou eens voor heel Nederland gaan roasten! Onder het mom van satire…

    Jankend op je kussen

    1
    3
 4. Boze stemmer zegt:

  Die Televizier baasjes behandelen de stemmers echt als een stel incapabele imbecielen. Sorry hoor, we bepalen zelf wel wat we kiezen en wat we leuk vinden. Hun mening doet er niet toe.

  22
  0
 5. Rogier Kringspier zegt:

  Hierbij nomineer ik Denny Boy voor de zilveren cockring. Bel me gauw Denny en je wint hem, kusjes leu kkk

  11
  1
 6. Anoniem zegt:

  Los van wie hier fout etc: dit vind ik zo ontzettend triest en van een schooljongens niveau.. Een persoonlijke mail op internet pleuren om lekker met zijn allen te kunnen afgeven op iemand met een andere mening.

  Heb een mening, wees boos, vindt er wat van. Prima. Maar groei op alsjeblieft zeg..

  Groet Anoniem (want op dit soort Geenstijl achtige sites kun je maar beter je persoonsgegevens voor jezelf houden)

  1
  26
  • Ik ben voor zegt:

   Er zouden veel meer persoonlijke emails online geflikkerd moeten worden! open die beerput maar!

   het gaat er juist om dat als je mening niet politiek correct is ( je eigenlijk je daadwerkelijke mening geeft ), je mening niet mainstream en woke is, je dan wordt uitgesloten. Terwijl ze zelf zeggen dat dit een prijs is van het volk, wat natuurlijk groot gelul is.

   13
   0
   • Anoniem zegt:

    Ik heb het hier niet over de inhoudelijke discussie. Er valt zeker over te discussiëren en ik snap dat mensen hier vraagtekens bij zetten, maar ik begrijp niet waarom mensen (ja, ook gewoon mensen) direct aan de schandpaal genageld moeten worden. Het punt is net zo duidelijk wanneer iemands volledige naam netjes wordt weggelaten.

    0
    4
   • Christiaan zegt:

    Wat een gelul is dat!? Tis niet dat ze z’n e-mailadres e.d. erbij zetten. Ik mag aannemen dat wanneer je dit standpunt (van de mailer) inneemt en dat mailt, je achter je boodschap staat en het dus niet erg is als ze dat bekend maken. Anders ben je gewoon een stiekeme rat.

    0
    0
 7. Donald Trump zegt:

  Ik heb een idee: allemaal op Glimworm stemmen opdat juist hij het wint.

  Het zal een winst worden, die-ie nooit zal vergeten. Winnen dankzij de mensen die je haat; hoe pijnlijk is dat?

  1
  13
 8. Dr. Schoenmaker zegt:

  Het zal nu waarschijnlijk toch Linda worden. Authentieke vrouw die het interviewen heeft uitgevonden. Ze weet altijd tot de kern te komen met haar doortastende stijl. Verder heeft ze een vriendelijke uitstraling en een energiek voorkomen voor een vrouw van haar leeftijd. De nieuwe lach die er in is gebeiteld was de juiste keuze en ze heeft ook de juiste uitstraling gekocht. Dit heeft wel wat onderhoud nodig, maar het is nog altijd goed genoeg om de anderen op de lijst te verslaan.

  7
  2
  • Anti familie de Mol zegt:

   Schijt toch uit man, ben jij ook al familie van de Mol??
   Die Linda is al sinds jaar en dag zo politiek correct als de pest. Trapt vrijwel alleen maar open deuren in met haar ‘interviews’.
   Gedraagt zich al 40 jaar als een burgerlijke huisvrouw zonder geur of smaak eran. Dit straalt ze ook in alles uit.

   0
   0
 9. Wilnietdeugen zegt:

  Dit is de mooiste prijs die je kunt winnen: uitgesloten worden omdat je niet in het deughokje past.
  Maak er een keurmerk van: ” Gecanceld door de Televizier”.

  10
  0
 10. Wilfriet Genee nsb ladyshave altijd mee zegt:

  Je bereikt alleen wat meer met slijmen en trappen en een geniepige hond te zijn like me
  Snap het nu eens !

  1
  0
 11. Colin zegt:

  Het grappige is dat bij alle andere kan je onderaan stemmen behalve bij die show categorie omdat ze weten dat jullie daar hoog zullen worden gestemd en dat jullie dan alsnog uitgenodigd moeten worden

  1
  0
 12. DrTosti zegt:

  De publieke omroep/ televisier is te ouderwets en niet meer van deze tijd. De publieke omroep zou voor iedereen moeten zijn…maar dat is het niet. Miljoenen euros belastinggeld worden verkwanseld aan het uitdragen van het links deugklimaat. De commercielen zijn ook bang om inkomsten te verliezen….de onafhankelijke omroepen zijn dan weer te complotachtig….het wordt echt tijd dat er via Pritch of Acestream. Er moet een tegenhanger van de NPO op staan…de NPO is nu een monopolist waar de linkse propaganda hoogtij viert. Ze hebben Roddelpraat verwijderd omdat ze bang zijn dat Roddelpraat gaat winnen. Het is pure angst. Een scenario als met VI willen ze kosten wat kost verkomen. Roddelpraat zou nu al moeten starten met streamen vanaf een andere locatie als een Youtube….het is niet verkeerd om je breed te oriënteren.

  3
  0
 13. Patty Brard zegt:

  Ik vind het jammer voor jullie. Sinds kort zijn wij vrienden en dat wil ik graag zo houden. Het is niet eerlijk. Ik zal eens kijken of ik wat mensen bij Talpa/Endemol kan bellen om dit voor jullie te regelen.

  X Pat

  2
  0
 14. Ruben Koet de optimistische postbode zegt:

  Jan wint vast binnenkort De Holle bolle Gijs award, een efteling prijs
  en Denny de Ik kom voorlopig nog even niet Uit de Kast award

  1
  0
 15. The godfather zegt:

  Nu al zin in de uitzending van morgen. Dat gaat heerlijk worden om onze Jan de Televizier en al die andere hypocriete deugers in Hilversum een oor wassing te horen geven.

  1
  0
 16. GrammarNazi zegt:

  Zeer opmerkelijk. Walgelijke man Weesie is nog maar net gefuseerd met de AVRO en gelijk wordt Roddelpraat weggejorist bij de Televizierring.

  5
  0
 17. Arie Boomsman zegt:

  Jantine Roos ooit voor de verbouwing speelde met barbie poppen en my little pony. Jantine wilde liever een jongetje worden en werd Janneman Roos. Tot op vandaag ontkent zij een transgender te zijn.

  0
  2
 18. Hayk den Hollander zegt:

  Wat een flut democratie en wat een laffe bloedhonden, je hoeft geen fan van dit programma te zijn om dit flauw te vinden. Geef ze dan een kans!!

  3
  0
 19. Papituloo zegt:

  Als Dennis nou slim is, dan roept hij zijn achterban op om massaal op een kandidaat te stemmen waarvan verwacht wordt dat ie sowieso laatste wordt. Een of ander kutprogramma dat niemand kent. En als die dan wint, is het voor iedereen duidelijk wie er gewonnen heeft. 😉

  3
  0
 20. Easyronny zegt:

  Gvd wat is dit nou weer!
  Discriminatie.

  De dictators John de Mol, Dominque Weezy (walgelijke man Wuuhuhhh!) en Peter van der Vorst (alias de rukkabouter)
  Nederland is weer heerlijk bezig en laat zien dat we dus niet zo open gelijk en eerlijk zijn.

  Een note van mij als Dennis en Jan People of color waren geweest dan was dit zo nooit gebeurd, ik vindt dit discriminatie en buitensluiting van twee zachte lieve mensen die met moment satirisch grapen maken. Die vanuit mijn optiek soms vergaan maar nog niet over een streep gaan. Als je media geil bent zo als inmiddels de halve wereld dan moet je ook kunnen acepteren dat mensen je voor joker zetten en soms ongepaste grapen over je maken en of dingen verdraaien.

  Vroeger gebeurde dit ook in de lokale kroeg en toen kon iedereen erom lachen bij een goed glas bier en als het iets te ver ging dan kocht je een tweede pilsje voor de gene die je beledigde

  Let wel ook onze Jan maakt met momenten excuses.

  Dus wat zeiken we nu

  P.s. @Dennis voordeel van deze situatie als het waar is wat ik hier lees heb jij nu dus wel je date met Jul.

  2
  1
 21. kutje zegt:

  alle leden van de jury zijn niet meer veilig!!! die vuile kut buitenlanders en ander kut woke volk kapot slaan

  1
  0
 22. Jurgen zegt:

  Enge ontwikkelingen hoor, mensen uitsluiten. Vallen Jan en Dennis nu ook niet in een kwetsbare groep? Ze worden geboycot door allerlei organisaties, afgeschreven als racisten en zelfs bedreigd! Er wordt een heel eng klimaat gecreëerd op deze manier.

  Vrijwel een ieder die in Roddelpraat wordt besproken is geil op aandacht. Deze mensen krijgen positieve maar ook negatieve reacties. Hoort het er niet een beetje bij dat je hier tegen moet kunnen als je influencer wil zijn?

  9
  0
 23. Huppelkutje zegt:

  Zwaar waardeloos! vuil geniepig volk! daar houden wij niet van! stelletje achterbakse schijthonden!

  2
  0
 24. GrammarNazi zegt:

  Mooi hoor, die inclusieve samenleving! Laten we die vooral voor elkaar krijgen door andersdenkenden uit te sluiten!

  2
  0
 25. Dildo van Opzeeland zegt:

  Ik vind dit ongehoord! De winnaar krijgt van mij een de dikste dildo die ik in mijn assortiment heb (en desgewenst een demonstratie in een lichaamsopening naar keuze).

  3
  0
 26. Wilhelm Duijsch zegt:

  Het was al een schande dat Roddelpraat niet op de lijst stond. Dit is waarom ons land naar de kloten gaat. Die VVD omroep is allang passé! Jan en Dennis hebben er alles voor gedaan en verdienen respect. Jan is inmiddels ook toe aan een ouvre award anders zie ik hem nog eens vertrekken naar Amerika.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.