Roddelpraat toch deelnemer Televizier-Ster Online-videoserie Award

Nou ja, we zijn er nog niet, maar staan wel in de Top20. Zo zie je maar, ze willen je niet, maar met hulp van vrienden kom je er toch. Liever gezegd, we vragen jullie nog een keer om ons te noemen anders liggen we er alsnog uit. En dat heeft voornamelijk te maken met het gegeven dat de Televizier-Ster Online-videoserie Award ons expres niet heeft genomineerd omdat de jury ons niet pruimt.

Volgens de organisatie is Roddelpraat namelijk “op het randje”, zo hebben wij vernomen. En dat mag tegenwoordig niet. Alles moet leuk, lief, divers, woke en politiek correct zijn in Hilversum. Door onze eerdere oproep konden ze niet meer om ons heen, alleen we zijn er nog niet. We hebben jullie stemmen nodig. Dus vul, als je dat nog niet hebt gedaan, Roddelpraat helemaal onderaan de lijst van deelnemers in bij het kopje “Staat jouw favoriet er niet tussen? Voer dan hieronder een naam in.”

Jury

Dat het lastig gaat worden is zeker. Want met juryleden als de manager Wes van Os van oppertransformer Nikkie de Jager en presentatrice van het Ramadanjournaal Samya Hafsaoui zijn onze kansen natuurlijk nihil. Alleen hoe mooi zou het zijn dat Dennis en Jan in smoking tussen al die engnekken zitten op het gala. Hahahaha.

22 reacties op “Roddelpraat toch deelnemer Televizier-Ster Online-videoserie Award

 1. Pepijn zegt:

  Roddelpraat vind ik echt wel geweldig, maar voor een goede serie prijs kijk ik toch eerder richting stuktv. Zou met een 2e email wel even stemmen op Roddelpraat

  0
  0
 2. Teefje zegt:

  Ik stem sowieso niet. Achterlijk en nietszeggend prijsje van een achterlijke en nietszeggende kutomroep voor achterlijke en nietszeggende mensen. En dus niet voor Jan en Dennis.

  0
  0
 3. LEUUUUUUUK zegt:

  Gestemd!! Zou fantastisch zijn als jullie een VI-tje doen, en dan net als Derksen even de hele zaal afzeiken als je de kans hebt.

  0
  0
 4. Umfufu zegt:

  Als Jan bij de uitreiking maar net dronken is, hebben jullie mijn stem. Niet zoals toen Powned een feestje gaf, of zoals laatst met Patty Brard op Clubhouse.
  Dus.

  0
  0
 5. Donald Trump zegt:

  De grap is: Roddelpraat kan niet meer verliezen. Het feit dat ze niet in de shortlist staan, zet ze op achterstand, en dat maakt een eventueel ‘verlies’ al ongeloofwaardig.

  0
  0
 6. BigDick_Daddy69 zegt:

  toch all weer knap dat roddelpraat nu gewoon in de top 20 staat maar niet eens zo’n box heeft waar je op kan klikken . dan kan je echt zien dat roddelpraat een goeie fanbase heeft

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.