Roddelpraat toch deelnemer Televizier-Ster Online-videoserie Award

RoddelPraat

Nou ja, we zijn er nog niet, maar staan wel in de Top20. Zo zie je maar, ze willen je niet, maar met hulp van vrienden kom je er toch. Liever gezegd, we vragen jullie nog een keer om ons te noemen anders liggen we er alsnog uit. En dat heeft voornamelijk te maken met het gegeven dat de Televizier-Ster Online-videoserie Award ons expres niet heeft genomineerd omdat de jury ons niet pruimt.

Volgens de organisatie is Roddelpraat namelijk “op het randje”, zo hebben wij vernomen. En dat mag tegenwoordig niet. Alles moet leuk, lief, divers, woke en politiek correct zijn in Hilversum. Door onze eerdere oproep konden ze niet meer om ons heen, alleen we zijn er nog niet. We hebben jullie stemmen nodig. Dus vul, als je dat nog niet hebt gedaan, Roddelpraat helemaal onderaan de lijst van deelnemers in bij het kopje “Staat jouw favoriet er niet tussen? Voer dan hieronder een naam in.”

Jury

Dat het lastig gaat worden is zeker. Want met juryleden als de manager Wes van Os van oppertransformer Nikkie de Jager en presentatrice van het Ramadanjournaal Samya Hafsaoui zijn onze kansen natuurlijk nihil. Alleen hoe mooi zou het zijn dat Dennis en Jan in smoking tussen al die engnekken zitten op het gala. Hahahaha.

top20
Roddelpraat toch deelnemer Televizier-Ster Online-videoserie Award 3