Peter Gillis wil een relatie met meerdere vrouwen

Peter Gillis wil een relatie met meerdere vrouwen
Peter Gillis wil een relatie met meerdere vrouwen

Peter Gillis wil een relatie met meerdere vrouwen en zegt al twintig kilo te zijn afgevallen. Het rouwproces is voorbij, dus hij gaat er weer tegenaan. Dat vertelt hij aan een verslaggeefster van de k*t omroep PowNed.

Slecht gejat of slecht bedacht

De meeste items van PowNed zijn slecht gejat óf slecht bedacht. Vaak gaat het helemaal nergens over, maar dit keer had iemand wél een ontzettend leuk idee: een interview met Peter Gillis! Waarom Peter het leuk vindt om PowNed te woord te staan? De man is in geldnood en probeert sinds de relatiebreuk met Nicol Kremers verschillende manieren om uit nog relevant te zijn.

Rouwproces is bijna voorbij

Natuurlijk wordt hem gevraagd hoe het nu met hem gaat. Daar is hij louter positief over en weet te vertellen dat hij inmiddels twintig kilo is afgevallen. Het is wel aan hem te zien, maar er staat zoals hij zelf ook toegeeft nog altijd een forse man. Maar dat is nog niet alles, want hij is ook al bijna helemaal klaar met zijn ‘rouwproces’. Na een relatie van ‘bijna vijf jaar’ moest hij hier ‘van bijkomen’. We weten allemaal wat een ontzettende poppenkast dit is.

Peter Gillis wil een relatie met meerdere vrouwen

Vervolgens vraagt de verslaggeefster of hij bekend is met het concept ‘slutty summer’. Godsammekrake… Doe even normaal. Hij is er niet mee bekend, maar geeft wel aan er weer zin in te hebben. “Ja, ik ga toch weer eens een keer hatseflatsen, denk ik. Een keer zal ik wel weer iemand tegenkomen”, aldus Petertje. Het liefste komt hij iemand tegen die dezelfde interesses heeft als hij en graag zou willen reizen met een camper. En eigenlijk is één vrouwtje niet genoeg: “Misschien wil ik er wel twee, ja.”

Wat is de waarheid volgens Peter?

Omdat het geen kritisch interview is, wordt er geen vervolgvraag gesteld als Peter de media verwijt: “Ik vind dat ze wel ware verhalen moeten vertellen.” Wat is volgens Peter dan de waarheid? We zullen het nooit weten. We verwachten wel dat het nog meer leugens zouden zijn, dus echte waarde heeft het niet.

Peter Gillis weer vrijgezel: ‘Misschien wil ik er wel 2’

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand