Instagram

Rapper bedreigt Jade Anna van Vliet met pistool

Rapper bedreigt Jade Anna van Vliet met pistool

Rapper bedreigt Jade Anna van Vliet met pistool. Gelukkig werd hij al snel opgepakt door de politie en bleek zijn wapen niet echt te zijn. Dit is hetzelfde trieste figuur als die eerder al ingebroken had in het huis van Gio Latooy.

Rapper bedreigt Jade Anna van Vliet met pistool

Een tijd terug werd er ingebroken in het huis van Gio Latooy. De dader bleek een ‘rapper’ te zijn die om onbekende reden een hekel heeft aan zowel Gio als Jade Anna van Vliet. Alsof dat allemaal nog niet triest genoeg is, besluit hij nu nóg een niveautje lager te gaan, want hij bedreigt Jade Anna van Vliet met een pistool.

‘Ik sta je hier op te wachten’

Op Instagram deelt hij een video waarin hij in een steeg staat en een stukje van een pistool laat zien. Het is natuurlijk gewoon een balletjes pistool, maar de boodschap die hij ermee uit wil dragen is erg genoeg. Hij zegt: “Jade Anna, putta. Ik sta je hier op te wachten, ja? Je hebt een f*cking probleem, ja? Ik wil een vergoeding dat je me beledigt, ja? En mijn begeleider S*** moet terugkomen, ja? Ik zeg het nog één keer.”

Trieste situatie

Het is allemaal te triest voor woorden, ja? Deze jongen zou opgesloten moeten worden, ja? Gelukkig werd hij kort na zijn actie al opgepakt door de politie, ja? Zijn video staat nog wel steeds online op Instagram. Gelukkig reageren mensen veelal onder zijn post dat ze het niet normaal vinden wat hij doet. Iemand plaatst een reactie waar ik het ontzettend mee eens ben: “kan deze gozer niet gewoon geplaatst worden tussen 4 betonnen muren?” Het zou een hoop problemen oplossen.

Nog geen reacties