Peter Gillis in geldnood: ‘loopt nie goed af’

Peter Gillis in geldnood: 'loopt nie goed af'

Peter Gillis in geldnood. We hadden niet gedacht dit nieuws nu al de wereld in te moeten brengen, maar het lijkt erop dat Peter geld nodig heeft. Op Instagram laat hij weten vanaf nu videoboodschappen tegen betaling in te spreken.

Gigantische dwangsommen

Een tijd geleden werd al bekend dat Peter Gillis gigantische dwangsommen moest betalen aan gemeentes vanwege het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten. Daarnaast worden zijn parken ook zeer slecht beoordeeld op internet. Het zou daarom ook niet gek zijn als Peter een keer financieel in de problemen zou raken.

Peter Gillis in geldnood

Toch hadden zelfs wij nog niet voorzien dat dat moment nu al zou aanbreken. Op Instagram spreekt hij een video in met de volgende boodschap: “Hee, hallo! Hier Peter Gillis. Massa Is Kassa. Hatseflats. Wil je voor iemand, uh… een videoboodschap, uh… Dat kan voor een verjaardag, een trouwerij, zomaar voor vrienden of zomaar een verrassing voor iemand…” Ach, jeetje. Je kan nu videoboodschappen kopen bij Peter… We hadden niet voorzien dat het zó slecht met de zaken ging.

‘Loopt nie goed af’

Z’n filmpje wordt halverwege afgekapt. Dat zal wel een foutje zijn. Net als dat ik hoop dat het een foutje is dat hij boodschappen gaat inspreken. In de reacties onder zijn post klinkt het ook enkel negatief. Zo schrijft iemand: “waar het geld vroeger op straat lag, ligt het nu op social media 😂 💪🏻.” Goed punt. Iemand anders denkt ook dat hij geld te kort komt en schrijft: “Zeker geld nodig voor benzine voor in de rolls whahaha.” Natuurlijk mag de ‘loopt nie goed af’ ook niet ontbreken.