Peter Gillis uitgerust dankzij afwezigheid Nicol Kremers: ‘van het gezeik af’

Peter Gillis uitgerust dankzij afwezigheid Nicol Kremers: 'van het gezeik af'

Peter Gillis uitgerust dankzij afwezigheid Nicol Kremers. Verschillende mensen op Instagram denken dat het komt, omdat hij nu ‘van het gezeik af is’. Een bericht vanuit Petertje roept altijd veel reacties op. Ook deze keer wordt hij belaagd onder de reacties met ‘loopt nie goed af’.

‘Loopt nie goed af’

Het blijft mooi om te zien dat Peter Gillis nooit meer van de uitspraak ‘loopt nie goed af’ af gaat komen. Hij gebruikte deze zin ooit om te dreigen richting een persoon. De opname daarvan lieten we al eens horen in de uitzending van RoddelPraat. Onder zijn Instagram-posts blijven mensen het reageren.

‘Ik voel me net een ander mens!’

Dit keer plaatst hij een foto bij een bed met een vrouwtje naast zich. Wees maar gerust… Deze vrouw is al te oud voor Peter, dus meer zal er waarschijnlijk niet in zitten. Hij prijst de kunsten van een adviseur aan: “Krijg de laatste tijd veel reacties dat ik er uitgerust uitzie… dat komt natuurlijk omdat ik beter slaap onder mijn nieuwe zachte beddengoed. Jacqueline bedankt voor je goede advies en snelle levering. Hatselfats ik voel me net een ander mens!😉”

Het is onder zijn vorige post enkele keren voorgekomen dat iemand reageerde dat hij er ‘uitgerust’ uit zag, maar hij overdrijft kennelijk graag. Verschillende media verdenken Peter ervan dat hij op deze manier een sneer probeert uit te delen naar Nicol Kremers, maar het lijkt er vooral op dat zijn volgers dat al voor hem doen.

Peter Gillis uitgerust dankzij afwezigheid Nicol Kremers

Zijn volgers vinden namelijk dat hij er uitgerust uitziet dankzij de afwezigheid van Nicol Kremers. Iemand reageert: ‘Omdat je van dat gezeik van Nicole af bent 😂’. En weer een ander plaatst: ‘En omdat je geen zeikend wijf aan je kop hebt Peet!’ We hebben inmiddels al door verschillende situaties kunnen concluderen dat beiden niet helemaal lekker zijn. Peter is een crimineel met losse handjes die mensen bedreigt en Nicol gaat vreemd als ze een relatie heeft, heeft geen dak boven haar hoofd en smeekt kinderen op TikTok om geld. Eigenlijk is het allemaal te triest voor woorden.