Linda de Mol verwijdert stiekem flop Five Live

Linda de Mol verwijdert stiekem flop Five Live
Linda de Mol verwijdert stiekem flop Five Live

Linda de Mol verwijdert stiekem flop Five Live. En daar doet ze goed aan, want wat was het ver-schrik-ke-lijk. We zaten huilend te kijken naar hoe Linda zichzelf keihard uit de lucht liet storten. Of eigenlijk viel er een studiolamp uit de lucht en landde op het hoofd van een slap aftreksel van haar aartsvijand Angela de Jong.

De slechtste serie ooit

Linda de Mol maakte de slechtste fictieve serie ooit. Kwalitatief leek het helemaal nergens op, maar ook de verhaallijn was tergend slecht. Het ultieme dieptepunt was het moment waarop Linda een slap aftreksel maakte van Angela de Jong en daar een studiolamp op liet vallen. Het leek een soort tv-kantine zonder dat het zo bedoeld was.

Linda de Mol verwijdert stiekem flop Five Live

Onze grote vriendin Tina Nijkamp laat weten dat de serie geruisloos is verwijderd. Het is online niet meer terug te kijken. Tina trekt hier de conclusie uit dat het ook niet meer terug gaat komen. “Er waren slechte kritieken en het scoorde natuurlijk ook niet goed voor zo’n dure serie”, aldus Tina.

Volgens Tina waren de kosten van de serie net zo hoog als bijvoorbeeld vijf afleveringen van Alberto Stegeman. Ze legt hierover uit: “En dat scoort veel hoger. We hadden denk ik ook al lang wat moeten horen via een persbericht of iets dergelijks in verband met opnames die vaak in het voorjaar en de zomer plaatsvinden bij dramaseries.”

Vreemde verdwijning

In RTL Boulevard merkte Luuk Ikink al op dat de reden voor het verwijderen nooit duidelijk is gemaakt door SBS 6. “Volgens Videoland liggen de rechten bij Talpa en Talpa laat weten dat het eerste seizoen bij Videoland te zien is en verder zeggen ze er helemaal niets over. Dat is ook wel vreemd, hè? Het is helemaal weg”, aldus Luuk.

‘Ik wil er niet meer aan herinnerd worden’

Rob Goossens denkt dat Linda degene is die achter deze actie zit. “Het klinkt toch een beetje alsof er iemand – en als ik iemand zeg dan bedoel ik Linda de Mol – heeft gezegd: ‘Ik wil gewoon niet meer herinnerd worden aan die serie, dus haal het er maar van af.’” En we kunnen er rustig vanuit gaan dat dat inderdaad het geval is. De serie was namelijk zo onmogelijk slecht. Als ik Linda was geweest had ik het überhaupt nooit uitgezonden, maar dat kwaad was al geschied…