Bipolaire cokejunk is weer boos op Angela de Jong

Angela de jong

Waarschijnlijk heeft Goor een smokkeldagje. Van de dertig is er weer eentje af. Flesje leeg, neusje vol en kwaad worden op teeveeteef Angela de Jong. “Ik moet om je lachen maar ik vind je ook gevaarlijk en wel hierom. Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijke wrok. Maar veel erger nog je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat.”

Zo zo. Een mevrouwtje schrijft stukjes over wat ze op de treurbuis heeft gekeken en nu opeens is ze een gevaar voor de samenleving. Dat komt vast omdat ze die troep voor Goor troep noemt. “Je vertoond je in programma’s waar je helemaal niet thuishoort en gaat mij beschuldigen van narcisme en mediageilheid? Ik hou voor niemand meer mn mond en zeker voor jou niet maar ik vind wel dat je teruggefloten moet worden door je hoofdredacteur en dat die je erop wijst dat je een voorbeeldfunctie hebt en je moet stoppen om mensen willens en wetens kapot te willen maken.”

Een junk in een islamtische dictatuur die het heeft over voorbeeldfuncties. Vreemd. “Ik loop inmiddels 35 jaar mee in dit vak en wens niet meer zo respectloos aangesproken te willen worden door een troela zoals jij die denkt daarmee weg te komen. Dus laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn ipv de enorme trut die je tentoonsteld keer op keer en doe je werk nou eens goed!” Dat Gordon schrijft als iemand die geen opleiding heeft is niet zo gek omdat hij namelijk geen opleiding heeft. Maar inhoudelijk is het ook om te janken.

https://www.instagram.com/p/CedpwLaKnXA/?utm_source=ig_web_copy_link

Ah kijk, daar heb je de pisvlek weer. Even de arie van Gordon soppen.

Schermafbeelding 2022 06 06 om 15.42.20

35 reacties op “Bipolaire cokejunk is weer boos op Angela de Jong

 1. Journalist zegt:

  Angela de Jong heeft gelijk en zij heeft bijna altijd gelijk. Wie iets negatiefs over Angela durft te zeggen, die kom ik hoogstpersoonlijk in zijn bek schijten.

  30
  32
  • jippieeenfittie zegt:

   Heerlijke fittie weer. En uiterst voorspelbaar. Angela die een waas voor haar ogen krijgt als Gordon weer met zijn oppervlakkigheid op tv komt. En Gordon die gelijk weer terughapt vanwege lange tenen.

   10
   1
  • John zegt:

   Het zijn allebei mediageile misfits en strontsmijters. Dat vind ik, dus kom mijn bek maar volschijten, maar dan zul je me eerst nog moeten tegenkomen en dan wordt het moeilijk voor je.

   4
   7
 2. emigrant zegt:

  Jeetje. Dan ben je multimiljonair en economisch onafhankelijk en woon je niet eens meer in Nederland. En dan nog graas je de Nederlandse media af om te kijken of ze vervelende dingen over je schrijven. Wat kan jou dat schelen. Je woont hier niet meer. Je fans blijven je fans en degene die niet je fan zijn zullen het ook nooit meer worden. Sta erboven en reageer gewoon niet op kritiek want daarmee bereik je niets.

  47
  3
  • Jumpstreet 21 zegt:

   Het is wel erg ook met die bipolaire cokejunk. Van de hoogste toppen naar de diepste dalen.
   En alles was alweer voorspeld dat het zo zou lopen.
   Drie weken geleden nog bij de geweldige presentatie van zijn zelfgeknutselde Gucci-hondenhok van karton.
   Het enige dat zeker is, is dat Gordon al jaren een emotioneel wrak is, en de laatste tijd een soort tweede Herman Brood. Maar dan onsympathiek. En niet artistiek begaafd. En ook niet muzikaal, want zingen kan Gordon niet meer.

   Hij kan wel terecht bij Hilton Dubai in Jumeirah (dat is vlakbij) en hij kan naar Hilton Dubai Al Habtoor City in het centrum naar de bovenste etages van één van de twee.
   (Hilton heeft iets hogere torens)
   De sleutel van het dakterras ligt bij de receptie. Spring eraf Gordon, met de wind in de rug.

   14
   16
  • dislikes zegt:

   Wie heeft die laatste dislike gegeven. Op het laaste moment. Vast iemand uit Dubai terwijl het een welgemeend advies lijkt. Gossie

   1
   2
 3. justsaying zegt:

  Hij heeft alleen instagram en geen twitter.
  Twitter was niet zijn ding (of was te moeilijk)

  7
  2
  • Judas Bórrebroth zegt:

   Kan die bipolaire dan niet van INSTA een ban krijgen? Hoe moeilijk is dat nou?

   Met zijn volgevreten kop, zijn gewoonte om een fles vodka leeg te zuipen gevolgd door één lange witte streep cocaïne lijkt nou niet echt een dingetje voor de socials wel waar?

   Ik denk maar zo, hij wil het land uit, hij vind iedereen te min, zit altijd te janken over Nederlanders en Angela de Jong.

   Laat hij dan helemaal wegblijven.
   Opzouten en bek houden.
   En niet meer terugkomen.
   Iedereen blij.

   Ban Gordon van Instagram en laat hem rusten in vrede. En ons ook.

   18
   6
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Goor heeft wel een puntje. Overal is die volgevreten koeienkop met haar hamsterwangetjes aanwezig. NL laat zich de maat nemen door dat omhoog gevallen huismoeke.

  27
  22
  • Karel en de rest zegt:

   Angela heeft gewoon gelijk.
   Welk niveau haalt die Gordon nou helemaal? Van tijd tot tijd is hij nuchter en gaat ie serieus doen.

   Dus nou smijt ie weer even met poep in het rond. En straks moeten we allemaal weer oooh en aaah roepen als hij interieurtjes gaat designen, een hondje koopt, een tiener heeft gestrikt of als ie eerste klas vliegt.
   So what? Wil niemand weten.
   Gordon heeft ongelijk.
   Angela de Jong spreekt steeds de waarheid

   21
   6
 5. Voorzitter Angela fanclub zegt:

  Driekwart van de Nederlanders denkt het zelfde over Gordon dan Angela…..het verschil…. Angela publiceert het.

  16
  4
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Angela publiceert het niet, dat doet het bedrijf waar ze voor werkt. DPG media. Waar in 2016 Jaak Smeets ontslagen is wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. En Angela die is hierover uitgebreid op de hoogte gesteld. Maar durfde ze hier een stukje over te schrijven? Nee hoor..die volgevreten koeienkop brengt haar zogenaamd ”pittige” stukjes liever over de rug van een paar onnozelaars.

   14
   15
  • Voorzitter Angela fanclub zegt:

   Je hebt gelijk Shirma.
   Bij deze ben ik per direct voorzitter af.

   2
   5
  • Chunga's Revenge zegt:

   Niet te geloven dat er nog fans van Angela zijn. Ik zou mij kapot schamen. Betaald worden om anderen af te zeiken, dan moet je toch wel een hersenloze asociale domme koe zijn.

   6
   2
 6. Diana de B. zegt:

  Gordon zou een poosje weg moeten blijven van Instagram. Voor zijn eigen bestwil.
  En ik ga hem daarbij helpen.

  Bij deze heb ik hen afgemeld wegens haatzaaien, onverdraagzaamheid, stigmatiseren, verheerlijken van drugsgebruik en narcisme.
  Zes keren raak denk ik.

  18
  4
 7. Harjo Thijs zegt:

  Dit vadsige wijf gewoon even hoofd geven bij Jan of Johan. Maar dan ook tot aan de grasmat!!!

  11
  13
 8. Mekori zegt:

  Och, Gordon is weer woest omdat er een keer iemand niet alles leuk vindt wat die doet. BN’ers houden alleen van meelopers en Angela is een van de weinige die niet de hielen likt van de BN’ers. BN’ers zouden eens wat meer een dikke huid moeten krijgen voor kritiek, oh Gordon heeft al een dikke huid door al dat vreten.

  12
  4
  • Gordon zegt:

   Angela leeft van het hielen likken. Ze doet niet anders. Ze hebben zelfs stoelen op maat van haar reet in iedere denkbare talkshow.

   7
   9
 9. Geertje zegt:

  Die gek uit Dubai een keer de groeten uit Hippo gedaan(daar liep hij na 27 seconden huilend van het podium omdat iemand een biertje gooide)en schold mij helemaal stijf verrot…grappig was dat..triest figuur….niet voor niks dat hij nog steeds geen relatie heeft.”..niemand wil zo,n gek……

  3
  0
 10. Straatprijswinnaar met kinderen zegt:

  Altijd droevig als poepstampers als Goor iets denken te moeten zeggen over moeders van kinderen terwijl diezelfde moeders zijn belachelijke vergoeding voor de loterij betalen.

  2
  0
 11. Gordon neukerood zegt:

  Waarom doet iedereen altijd zo gemeen tegen die lieve onschuldige gevoelige warme engel van een COKEJUNK???

  0
  0

Reacties zijn gesloten.