Gordon nog steeds een junk volgens Gordon

Niet dat we dachten dat het anders is, maar de bipolaire cokejunk is nog steeds helemaal zichzelf. Hij geeft in het programma ‘Boerderij van Dorst’ toe dat ie nog steeds zuipt en snuift. “Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.”

Wel is hij blij dat hij nu vast in het islamitische staatje Dubai woont omdat daar de verleidingen ietsje kleiner zijn dan in Nederland. “Je hebt het sneller dan je eten”, zegt ie over de bezorging van cocaïne in ons land. „Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller.”

21 reacties op “Gordon nog steeds een junk volgens Gordon

 1. Je Therapeut zegt:

  Ik zei het toch: Cocaïne junkie!

  Ontkennen is zinloos.

  “‘Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. “”

  Of je draait het om:
  *Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar dan heb je zo ongeveer elke 12 dagen een paar gram coke in je snottebel*

  Daarna heb je een paar dagen spijt en last van een all-time-low waarna je langzaam je zelfmedelijden en verdriet weer vergeet en twaalf dagen later scoor je weer een paar grammetjes pret.

  – Niet alleen neemt Gordon heel Nederland constant in de maling. Hij neemt ook zichzelf constant in de maling. Het is nog steeds dezelfde gestoorde en bipolaire cokejunk die we al 15 jaren iritant en onuitstaanbaar vinden.

  24
  1
 2. Anouk ( 's-Gravenhage) zegt:

  Is het niet zo dat in een Islamitisch land best wel een de doodstraf kan staan op bezit,verhandelen gebruik of invoer van harddrugs?
  Dan zou ik als ik Gordon was beetje oppassen met wat ik openbaarde op televisie.
  Kijk dat ie zijn neus volpropt met coke wat waarschijnlijk in iemand zijn maag daar is binnen gesmokkeld moet hij lekker weten.Hoe vaker in de fout hoe groter de kans op een overdosis ,we zullen hem hier denk ik niet missen
  Aan de andere kant er wordt wat weg gesnoven binnen bekend Nederland en dat zijn de mensen die ons moeten entertainen? Voor Goorie lekker daar blijven wordt jury lid bij the voice of Dubai en om met Mart Hoogkamer stijl af te sluiten: LATERRRRRRRRRR

  14
  1
 3. Plotseling zegt:

  Ze lopen er wel mee te koop dat ze gebruiken.allemaal onder contract bij ome John .die het lijntje met Colombia in stand houdt. ZE MAKEN ZICH ALLEMAAL SCHULDIG aan criminaliteit.

  10
  1
  • Tony vd Eikel zegt:

   Slechte zaak.
   Wat vindt ome John daar zelf van? Of heeft hij daar geen weet van omdat de signalen hem nooit bereikt hebben?

   8
   1
  • Think zegt:

   Narcistisch clubje daar. Maar laten we niet vergeten dat het “publiek” en masse naar hun niveauloze programma’s kijkt en ze dus zo op de buis houden. Cokegebruik en niveauloos denken is trouwens een nationale hobby geworden, dus soort zoekt soort toch ?

   3
   1
   • Treurwilg. zegt:

    Het publiek.
    Het publiek bestaat uit 250.000 mensen die wel vaak kijken en een groep voetbalsupporters/sportliefhebbers die het gewauwel van Johan Derksen cs. ’s avonds aanzetten.

    Het is niet zo dat SBS een nationale omroep is. Dankzij Angela de Jong kan je soms in het AD lezen dat ze weer eens een tv-programma hebben gemaakt, maar verders zou zo ongeveer 1.47% van de Nederlanders naar SBS kijken.
    Treurig toch?

    3
    1
    • Jan Zehn zegt:

     Klopt wel.
     1,47% x 17 miljoen = 249.900 kijkers voor SBS6. Dat zijn bijna 10 kijkcijferkastjes van SKO….. 100 bejaardenhuizen en sportkantines per provincie.
     Geluid uit en blij beeld, dat wil je.

     2
     1
 4. smartlap zegt:

  Een junk ben je voor het leven, dat is oud nieuws. Veel erger vind ik dat Gordon de lachziekte heeft. Om de drie woorden begint hij te lachen, om zichzelf. Ik lach niet mee, als jullie het niet erg vinden.

  10
  1
  • Jeroen van den Burgh, Vierhouten zegt:

   Ik vind het knap dat je ernaar kijkt.
   Zo’n zelfvoldane vetbobbel als Gordon zap ik altijd bij weg. En de rest ook.

   7
   1
 5. peackock and whiteman zegt:

  Ik heb ook een drankprobleem gehad, maar als je iedere twee weken een terugval hebt ben je absoluut niet clean kan ik je vertellen.
  Goed voor hem dat Gordon hier eerlijk over is in het programma, maar hij liegt zichzelf gewoon hiermee voor.

  Ik noem mijzelf ook nog steeds alcoholist, ook al drink ik jaren niet meer.
  Als ik mijzelf ex-alcoholist zou noemen, zou het betekenen dat ik gewoon weer op een normale manier kan drinken, dan zou ik net als Gordon mijzelf voor de gek houden.

  Gewoon als je er vanaf ben van die troep af blijven, niet kijken of je het nog lekker vind of dergelijke.
  Dat is de valkuil van veel verslaafden en probleem gebruikers.
  En ook niet denken: ik mag nooit meer drinken of snuiven, nooit meer is wel heel lang.
  Gewoon elke dag weer zeggen: vandaag doe ik het niet.

  En in Dubai zijn de verleidingen echt niet minder, heb bijna de hele wereld gezien en als je iets meer dan een modaal inkomen hebt, kun je daar alles krijgen en is opeens heel veel toegestaan.

  13
  1
 6. viezejeroentje zegt:

  En vooral hard lachen om zijn eigen schuine grapjes.

  En gooide hij Linda de Mol nu voor de bus door te zeggen dat hij haar gewaarschuwd had voor vieze Jeroentje?

  7
  1
  • LA the Voice zegt:

   Behalve een alcoholist en een junk is het ook een verrader.
   Hij lapte Vieze Jeroentje erbij en hij had Vieze Johnny al lang geleden erbij gelapt toen papa John het nog niet wist en om dezelfde reden is Gordon bij de Toppers weggegaan.

   8
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.