Bewijs: god bestaat

Zus Gordon boos op Gordon | Roddelpraat Nieuws

Namens Roddelpraat wil ik iedereen van harte feliciteren met dit fantastische nieuws. Het moet haast wel een interventie van Onze Lieve Heer zijn geweest, maar het is echt waar. Gordon blijft weg. Zijn huis in Amsterdam-Noord staat voor 3,5 miljoen te koop. En zijn buitenverblijf in Zuid-Afrika voor 7 ton.

Hoeveel geld hij ook opstrijkt, het doet er niet toe. Het gaat er alleen maar om dat die bipolaire cokejunk ons heeft verlaten en dat het voorgoed is. Nu nog hopen dat alle redacties hem uit de klapper halen en we niks meer van dat ellendige stuk vreten horen. Vaarwel, ouwe trekvogel.

https://www.instagram.com/p/CeVxy4KK2rg/?utm_source=ig_web_copy_link

20 reacties op “Bewijs: god bestaat

 1. Hij zegt:

  Dus als ik het goed lees is Gordon letterlijk en figuurlijk UITGEWOOND in Nederland

  18
  6
  • Scoop zegt:

   Gordon: ’Terugvallen zullen blijven komen in mijn leven’
   Updated 26 min geleden
   27 min geleden
   in STERREN

   Ⓒ ANP/HH

   Gordon denkt dat hij niet altijd clean en nuchter zal kunnen blijven. „Die terugvallen zullen blijven komen in mijn leven”, zei de zanger, die kampte met een drank- en drugsverslaving, in het programma Boerderij van Dorst. „Ik heb af en toe een soort van uitlaatklep nodig.”

   De 53-jarige Gordon liet zich in 2019 behandelen in een kliniek en gebruikte toen een jaar geen drank en drugs. Tijdens de coronapandemie had hij een terugval. De zanger verwacht dat die zullen blijven komen. „Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast.”

   ADVERTISEMENT

   In zijn nieuwe woonplaats Dubai lukt het hem makkelijker om „zo min mogelijk van het pad te gaan.” In Nederland vindt hij dat moeilijker. „Je hebt het sneller dan je eten”, zegt Gordon over de bezorging van cocaïne. „Je hebt Thuisbezorgd en ’snuifbezorgd’ en ’snuifbezorgd’ is sneller.”

   De zanger is niet alleen daarom blij dat hij is verhuisd. Ook het anonieme leven bevalt hem goed. „Ik heb gewoon mijn leven weer terug. Ik kan ergens in een mall lopen waar niemand naar me omkijkt. Dat heb ik echt gemist.

   0
   0
  • Zoek hulp zegt:

   Je schrijft berichten namens deze aliassen, brand ze vervolgens onder andere aliassen weer af. Verrijk je met de gedachte dat Hitler weer terugkomt.

   En ga zo nog maar even door.

   A staat daarom vast ook voor o.a. alcoholist.

   3
   5
 2. Pastoor Johannes Anus Roosz zegt:

  Johannes 1:1-18 NBG51

  In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. Dit was in den beginne bij God. Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is. In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen; en het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen. Er trad een mens op, van God gezonden, wiens naam was Johannes; deze kwam als getuige om van het licht te getuigen, opdat allen door hem geloven zouden. Hij was het licht niet, maar was om te getuigen van het licht. Het waarachtige licht, dat ieder mens verlicht, was komende in de wereld. Hij was in de wereld, en de wereld is door Hem geworden, en de wereld heeft Hem niet gekend. Hij kwam tot het zijne, en de zijnen hebben Hem niet aangenomen. Doch allen, die Hem aangenomen hebben, hun heeft Hij macht gegeven om kinderen Gods te worden, hun, die in zijn naam geloven; die niet uit bloed, noch uit de wil des vlezes, noch uit de wil eens mans, doch uit God geboren zijn. Het Woord is vlees geworden en het heeft onder ons gewoond en wij hebben zijn heerlijkheid aanschouwd, een heerlijkheid als van de eniggeborene des Vaders, vol van genade en waarheid. Johannes heeft van Hem getuigd en heeft geroepen, zeggende: Deze was het, van wie ik zeide: Die na mij komt, is vóór mij geweest, want Hij was eer dan ik. Immers uit zijn volheid hebben wij allen ontvangen zelfs genade op genade; want de wet is door Mozes gegeven, de genade en de waarheid zijn door Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien; de eniggeboren Zoon, die aan de boezem des Vaders is, die heeft Hem doen kennen.

  3
  8
 3. Geer zegt:

  Hij heeft gewoon geld nodig.
  In Dubai leeft hij als een of andere sjeik, maar dat houdt hij niet zo lang vol als een echte die makkelijk miljoenen kan uitgeven.
  Cocaine, flatje met een huurprijs van 40.000+ p/m, dure restaurants, frummel-armbandjes van een paar duizend euro, premium escorts en hondenhokken van Gucci heeft al aardig wat gekost. Om zijn leefstijl vol te houden in Dubai zet hij zijn andere huizen te koop. Iedereen kent Gordon al lang genoeg dat hij zijn huis in Zuid-Afrika nooit weg zou doen voor een bullshit reden als ”i moved on”.

  6
  0
 4. Een Goor koffietentje aan het museumplein zegt:

  De Goor gaat echt niet eeuwig daar blijven. Dusse dat is met eeen been aldaar, tot ie het weer zat is en heimwee krijgt. Voor je het weet is het weer een Goore boel in medialand NL.

  1
  0
 5. Goddelijk vingeren met Knevel zegt:

  Te koop zetten is helaas nog niet verkocht. Nooit te vroeg juichen, zeker niet bij die op de laatste benen lopende poepstamper.

  1
  0
 6. geenmakelaar zegt:

  Ik weet niet of hij er 3,5 mln voor krijgt. Hij heeft het voor 2 mln gekocht. In Amsterdam Noord breek je je nek inmiddels over de fonkelnieuwe peperdure appartementen (vrij op naam) die je dus geheel naar eigen smaak kan inrichten. De vraag is, is iemand bereid 1,5 mln te betalen voor zijn “smaak” qua inrichting.
  Iemand die 3,5 mln kan neertellen wil toch gewoon een appartement die geheel naar zijn eigen smaak is ingericht? Dus zonder die klapdeuren die je ook in een Chinees restaurant vindt

  3
  0

Reacties zijn gesloten.