Uit eerste hand

Mark Gillis over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers: ‘ik kijk er niet naar’

Mark Gillis over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers: 'ik kijk er niet naar'

Mark Gillis over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers. Volgens hem zijn zijn vader en extreem jonge stiefmoeder gewoon nog samen en kijkt hij niet eens om naar de geruchten die over de relatie worden verspreid. In de YouTube-video met Andries Jelle de Jong vertelt hij ook over zijn traumatische ervaring van een jaar geleden.

Traumatische ervaring

Op het YouTube-account van Andries Jelle de Jong staat een interview met Mark Gillis en daar komen verschillende interessante onderwerpen voorbij. Te beginnen met de traumatische ervaring van inmiddels een jaar geleden. Mark Gillis werd in zijn eigen huis overvallen en voor dood achtergelaten door de mensen die hem mishandelde.

‘Zoiets vergeet je nooit meer’

Andries vraagt hem iets te vertellen over de ervaring. Mark Gillis antwoordt: “Ja, daar kan ik jullie zeker in meenemen, want zoiets vergeet je nooit meer. Daar denk ik toch nog iedere dag over na.” Het ging volgens hem als volgt: “Ik werd hier buiten door drie gemaskerde mannen opgewacht en uiteindelijk zwaar mishandeld en toegetakeld en overvallen en, ja… Ze hebben hier wat buit meegenomen.” Maar volgens Mark was dat nauwelijks iets, omdat hij geen kluis en contant geld heeft.

Voor dood achtergelaten

En daar bleef het niet bij, want: “Ze hebben mij hier eigenlijk voor dood achtergelaten. Ja, dat is iets… Dat moet slijten, maar vergeten gaat nooit.” En dat is inderdaad zeer vervelend voor die arme jongen. “Je leeft met een trauma”, legt hij uit. Is hij angstig geworden door de situatie? “Bang kan ik het niet noemen, maar op mijn hoede sowieso. We waren van tevoren al op onze hoede, maar als we nou thuiskomen ga ik liever een extra rondje om zeker te zijn als ik iets niet vertrouw. En ik heb veel beveiliging.”

‘Het is trekken, duwen en vechten…’

Andries Jelle de Jong vraagt natuurlijk ook naar de bekende weg en wil graag weten hoe zijn relatie met Nicol is. Mark Gillis antwoordt: “Ik vind Nicol ook een goede vrouw. Ik kan er goed mee opschieten alleen ze moet niet in mijn vaarwater zitten, dus ik ga niet dagelijks met haar werken, want dan gaat het niet goed. En dat weten we van elkaar. Het is trekken, duwen en vechten. Of, nou… Vechten… Uhm…” Oeps… Zegt hij daar even iets wat hij beter niet had kunnen zeggen. Zo top gaat het tussen hem en Nicolleke dus in ieder geval niet.

Mark Gillis over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers

Maar wat heeft zoon Mark dan te vertellen over de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers? “Luister, ik kijk zelf gewoon naar over hoe mijn vader en Nicol samen zijn en dat ze samen op vakantie zijn en samen dingen doen en de rest laat ik gewoon links liggen. Daar kijk ik niet eens naar.” Volgens zoon Mark zijn Peter Gillis en Nicol Kremers gewoon nog samen. Hij leest wel eens in de media dat ze uit elkaar zijn terwijl hij naar eigen zegge vlak daarvoor nog met beiden heeft gezeten. Ja, ja, dat verhaal kennen we wel. Bekijk de volledige video hieronder.

Watch on YouTube

Nog geen reacties