Televisie

Volgens Jaimie Vaes is Lil Kleine zelf schuldig aan het niet zien van zijn kind

Volgens Jaimie Vaes is Lil Kleine zelf schuldig aan het niet zien van zijn kind

Volgens Jaimie Vaes is Lil Kleine zelf schuldig aan het niet zien van zijn kind. Dat vertelt ze in een interview met De Telegraaf vlak voordat ze de rechtszaal vanmiddag binnenstapte. Hij zou zich niet aan bepaalde voorwaarden hebben gehouden. Dat resulteerde in het feit dat Jorik Scholten zijn kind een jaar lang niet heeft gezien.

Volgens Jaimie Vaes willen ze op goede voet verder

Verslaggever van De Telegraaf, Jeroen Holtrop, heeft de schone taak gekregen om Jaimie Vaes en Jorik Scholten aan de tand te voelen voordat ze de rechtszaal betreden. Hij vraagt aan Jaimie: “Wat vind je ervan dat Jorik deze zaak heeft aangespannen?” Ze antwoordt met: “Uhm… Nou, ja, het is nodig voor onze zoon. En laten we hopen dat we vandaag op een goede voet verder kunnen, want ik denk dat dat het aller belangrijkste is.”

Volgens Jaimie Vaes is Lil Kleine zelf schuldig aan het niet zien van zijn kind

Jeroen gaat er hard in en vraagt Jaimie waarom de meppende dwergrapper zijn kind niet mag zien, maar volgens Jaimie ligt het iets genuanceerder. “Nou, laat ik het zo zeggen… Het is ook niet zo dat hij hem niet mág zien, het is er tot nu toe niet van gekomen, omdat er wel wat meer voor nodig is”, Volgens Jaimie Vaes. “Je moet begrijpen dat je als moeder vecht voor het welzijn van je zoon en mijn zoon heeft heel veel baat bij de structuur en rust die er nu is.” Niet dat Jorik een prijs verdient voor het beste ouderschap, maar is Jaimie wel in staat om een stabiele basis te creëren?

Vol met woede, haat en nijd

Gelukkig zegt ze vervolgens iets wat best slim overkomt: “Ik hoop ook dat ik en zijn vader uiteindelijk als ouders een betere band kunnen opbouwen, want een jongetje van drie die ouders heeft die niet tegen elkaar praten of, ja… Vol met woede, haat en nijd zitten, dat is ook niet heel bevorderlijk voor de opvoeding.” Volgens Jaimie Vaes houdt Jorik zich niet aan bepaalde voorwaarden en is dat de reden dat hij zijn zoon inmiddels al een jaar niet meer gezien heeft.

Erg emotioneel

Lil Kleine is zelf erg emotioneel onder de situatie en plaatst om dat duidelijk te maken een oude post in zijn verhaal op Instagram. Onderaan het artikel hebben we deze bijgevoegd. Zou dat zijn tactiek zijn om het tij te keren en de rechtszaak zijn kant op te laten vallen? Tot nu toe is gebleken dat hij wekelijks mag Facetimen met zijn kind en hem eens per twee weken mag gaan zien. Langzamerhand zal dit opgebouwd moeten worden. Hoe het zo ver heeft kunnen komen…?

Watch on YouTube

Nog geen reacties