Televisie

Lil Kleine heeft vertrouwen in de rechtszaak tegen Jaimie Vaes

Lil Kleine heeft vertrouwen in de rechtszaak tegen Jaimie Vaes

Lil Kleine heeft vertrouwen in de rechtszaak tegen Jaimie Vaes. En dan hebben we het niet over dat kinderachtige juridische gevecht over wie de broodrooster krijgt, maar over de voogdij van hun kind. Het is triest dat het uitgevochten moet worden in de rechtbank, maar het zij zo.

Vechten over de voogdij

Twee junks vechten in de rechtbank over de voogdij van hun kind. Eerlijk gezegd denk ik dat het kind bij beiden niet goed terechtkomt, maar daar zal de rechter over gaan beslissen. De zitting heeft zojuist achter gesloten deuren plaatsgevonden, maar van tevoren heeft Shownieuws Lil Kleine nog even snel gesproken.

Lil Kleine heeft vertrouwen in de rechtszaak tegen Jaimie Vaes

Voor het eerst zien we een geëmotioneerde Lil Kleine die aangeeft vertrouwen te hebben in de zaak. Hij denkt van zichzelf te weten ‘altijd een goede vader te zijn geweest’ en mist zijn zoontje vooral heel erg. Waarom Jaimie Vaes niet wil dat Jorik hem ziet is bij hem ‘niet bekend’. Wat natuurlijk onzin is, want iedereen met een brein weet dat zij haar zoontje bij hem weg wil houden omdat Jorik losse handjes heeft.

1-0 voor Lil Kleine

Applaus voor degene die de meppende dwergrapper een mediacursus heeft gegeven, want hij weet goed wat hij moet zeggen. Hij zegt namelijk te hopen dat het goed gaat met Jaimie en dat ze gelukkig is. Dat gelooft niemand, maar voor zowel de rechtbank als de rest van de maatschappij is het wel slim om dat te zeggen. Volgens hem gaat Jaimie zeggen dat ze wil dat Jorik zijn kind helemaal niet meer ziet, maar Jorik hoopt zelf dat hij zijn kind in ieder geval een paar dagen mag zien. Hij moest aantonen clean te zijn en dat bewijs zou hij hebben. In dat geval staat hij al 1-0 voor op Jaimie Vaes. We wachten het af.

Nog geen reacties