Uit eerste hand

ZIEN: Gio Latooy zoent met Athena van Dore

Gio Latooy zoent met Athena van Dore

Gio Latooy zoent met Athena van Dore. Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer deelt een video waar duidelijk genoeg op te zien is dat Gio Latooy zoent met Athena van Dore. Volgens haar bron hebben ze de hele avond staan tongen. Tot zo ver het liefdesverdriet van Gio over Jade Anna.

Vreselijk slecht nieuws

Wat was het toch een vreselijk nieuwsbericht. Het moment waarop bleek dat Gio en Jade uit elkaar waren. Het kwam natuurlijk absoluut niet als een verrassing, want wij hadden een tijdje daarvoor al bekend gemaakt dat de twee de relatie beeïndigd hadden. Jade Anna had volgers inclusief hun geld naar binnen geharkt en vertrok. Gio Latooy leek er onwijs mee te zitten, maar schijnbaar vindt hij dat het tijd is geworden om door te gaan.

Verliefd op een knappe nieuwe meid

De afgelopen tijd kwam het al steeds vaker voor dat Gio samen met de Belgische Athena van Dore werd gespot. Ze was zelfs te zien in zijn vlogs. Daar keek hij hier en daar al bijzonder verliefd naar haar, maar we wisten nog niet zeker wat het precies betekende. Die meid is bloedknap en ik vraag me dan toch weer af waar hij ze steeds vandaan weet te vissen.

Gio Latooy zoent met Athena van Dore

Athena is verder vrij onbekend. Althans… Ik heb niet kunnen ontdekken wie of wat het is. Gio volgt haar op Instagram, maar dan is hij ook maar een van de driehonderd. Grote kans dus dat dit weer gewoon een meid is die een boost van Gio nodig heeft en daarom besluit om op het grindtegeltje te gaan zitten. Slim. en ze komt er ook wel, want met deze kop maakt ze al veel goed. Hieronder is de video te bekijken waarop te zien is dat Gio Latooy zoent met Athena van Dore tijdens het uitgaan.

Nog geen reacties