Televisie

Gregory van der Wiel en Rose Bertram weer samen

Gregory van der Wiel en Rose Bertram weer samen

Gregory van der Wiel en Rose Bertram weer samen. Dat deelt onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram. Het gezinnetje met de twee kinderen is weer samen nadat beiden even lekker van andere walletjes hebben kunnen snoepen.

Gregory van der Wiel en Rose Bertram weer samen

Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, zijn Gregory van der Wiel en Rose Bertram weer samen. Yvonne schrijft op haar Instagram: “Zoals ik al had gepost waren Greg en Rose afgelopen weekend samen in het uitgaansleven gespot. En daar bleef het niet bij. Meerdere spionnen hebben ze op verschillende plekken samen gezien.”

Het verlossende woord

Uiteindelijk weet een bepaalde bron duidelijk te maken hoe het zit: “Het verlossende woord van een betrouwbare spion; Greg en Rose gaan het samen weer proberen! Ondanks het uitstapje wat Rose had met Mbappé, is het stel toch weer samen gekomen. Wellicht werd Gregory toch iets te jaloers op haar publieke flings met Mbappé en met de zoon van Diddy. Daarnaast hebben ze natuurlijk samen twee mooie kinderen, dus ook dat heeft een rol gespeeld in deze reünie.”

Hoelang zal het duren?

Wat enig! We zijn blij voor ze. De vraag is hoelang dit gaat duren, want vaak lopen dit soort dingen toch minder goed af. De beslissing om uit elkaar te gaan hebben ze lang genoeg over nagedacht, dus dat zal ook een gegronde reden zijn geweest. ‘Voor de kinderen’ is nooit de beste reden om het weer te proberen. We wachten het af.

Nog geen reacties