Televisie

Niemand keek naar The Roast van Famke Louise

Niemand keek naar The Roast van Famke Louise

Niemand keek naar The Roast van Famke Louise. En eigenlijk hadden we ook niet anders verwacht, want wie wil daar ook naar kijken? Vorige keer was The Roast sowieso absoluut niet grappig, maar daarbij komt dat het dit keer over Famke Louise ging. En niemand zit meer op haar te wachten,Niemand keek naar The Roast van Famke Louise.

Niemand keek naar The Roast van Famke Louise

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft weer een uitgebreid verslag van de cijfers van gisteravond gedeeld. Ze vertelt: “De kijkcijfers zijn er en het bleek weer een avond met een lach, maar ook met een flinke traan voor sommige programma’s. Want was dit de laatste roast die we zagen op tv? Na ZOVEEL promotie, al wekenlang, niemand keek naar The Roast van Famke Louise op Comedy Central niet verder dan slechts 232.000 kijkers. Het is dan ook de slechtsbekeken Roast ooit. Hans Klok had lineair 236.000, Ali B 427.000, Gordon 467.000 en Johnny de Mol 514.000 en Giel Beelen 603.000 kijkers.”

‘Te negatief’

Haha! Oh, wat erg… Dat het dramatisch zou worden hadden we ons wel voorgesteld, maar dit is wel héél ernstig. Wederom keek net aan de stad Groningen naar het programma, maar daar is het echt wel bij gebleven. “Of we The Roast volgend jaar terugzien lijkt me hoogst onzeker, wellicht past iemand roasten ook niet bij nu, in deze tijd. Te negatief misschien. De kijker had er in elk geval weinig zin in”, denkt Tina.

Men kan het niet aan

Dat zou best kunnen meespelen, want het was ‘voor deze tijd’ ook veel te grof. Mensen kunnen dat helemaal niet meer aan. Toch was het ook een verademing om weer eens grove taal te horen op tv. Het zal toch niet zo zijn dat alleen Groningen stad dat met ons eens is? Dat zou betekenen dat we echt gedoemd zijn. Nee, de reden dat niemand keek is toch echt omdat Famke Louise de hoofdpersoon was. Oh, ja… En omdat ‘de roasters’ natuurlijk ook vreselijke b-artiesten waren. Wat deed een Joke Bruijs daar?!

Als wij straks fragmenten laten zien in onze aflevering, kijken al 200% meer mensen naar stukken uit die roast dan die dat nu hebben gedaan. De cijfers zijn natuurlijk werkelijk dramatisch, maar nogmaals niet onverwachts. Wij keken ook alleen maar om zakelijke redenen. Bekijk onderaan het artikel alvast het fragment van de slissende dwerg Peter Pannenkoek, wand niemand keek naar The Roast van Famke Louise

Peter Gillis daarentegen…

Dennis’ grote vriend Wilfred Genee had een lekkere start van het jaar met de cijfers van VI, maar er was wel een grote teleurstelling. Tina vertelt namelijk: “In de jongere doelgroep niet de winnaar van de dag, ze worden voorbijgestreefd door Peter Gillis en zijn Massa Is Kassa, die het best van de dag scoort voor SBS6: 17.0 procent. (723.000 in totalen).” En dat is dan weer jammer… Dat er toch nog mensen naar crimineel Peter Gillis kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Ej2LWT2G4Tc&ab_channel=ComedyCentralNL

Nog geen reacties