Uit eerste hand

Tattoo artiest doet boekje open over Kaj van der Ree: ‘het is walgelijk’

Tattoo artiest doet boekje open over Kaj van der Ree: 'het is walgelijk'

Tattoo artiest doet boekje open over Kaj van der Ree. Gisteren werd al bekend gemaakt dat Kaj nog steeds een walgelijk mannetje is. Onder een schuilnaam lokt hij de vrouwtjes nog steeds mee om seks mee te hebben. Een tattoo artiest vertelt nu het verhaal wat een klant bij haar durfde te vertellen. En dat is niet best.

Seksuele misstanden onder een schuilnaam

Gisteren maakten we al bekend dat Kaj van der Ree weer bezig was. Nadat hij gecanceld werd, omdat hij seksueel wangedrag richting minderjarige meisjes vertoonde, hebben we hem nooit meer gezien. Totdat nu bleek dat hij weer meiden het bed in probeerde te krijgen met zijn praatjes onder een schuilnaam. Hij doet zich zelfs voor als tattoo artiest.

Tattoo artiest doet boekje open over Kaj van der Ree

Een andere tattoo artieste reageert op de situatie in haar verhaal op Instagram. Ze schrijft: “Ik had al gehoord over deze engerd de tattoo scene in probeerde te sneaken. Nu dat iemand anders hem eindelijk heeft exposed, voel ik me veilig om mijn deel te delen.” Zij is zelf geen ‘slachtoffer’, maar kreeg het verhaal te horen van een klant van haar die dit wel uit eerste hand meemaakte.

Kamertje achterin

Tattoo artiest doet boekje open over Kaj van der Ree en vervolgt: “Schijnbaar is hij erg trots op zijn kamertje achterin waar hij graag seks heeft met vrouwelijke klanten.” Awh, gadver… Volgens haar maakt hij gebruik van zijn machtspositie als tattoo artiest. Wat dat dan ook mag betekenen. Naar verluid is Kaj meteen ontslagen en ook de Instagram-pagina die hij stiekem gebruikte heeft hij verwijderd. Oeps…

Nog geen reacties