Televisie

RoddelPraat geroast door Comedy Central

RoddelPraat geroast door Comedy Central

RoddelPraat geroast door Comedy Central. De roast van Famke Louise hebben wij natuurlijk ook mee zitten kijken. Grappig was het met vlagen, maar waar het over dat achterlijke wijf moest gaan, leken wij meer het hoofdonderwerp te zijn. En hoe kan dat ook anders? Want over Famke is verder niets interessants te vertellen.

Woke-cultuur op pauze

Zojuist werd de roast van Famke Louise uitgezonden op Comedy Central. Gelukkig hebben een aantal mensen toch nog harde klappen mogen uitdelen en leek de woke-cultuur heel even op pauze te zijn gezet. Totdat het publiek gefilmd werd en bleek dat het vol zat met geblondeerde, opgeschoren woke types die om de havenklap met de hand voor hun mond zaten. Laten we het nog maar even niet gaan hebben over Denzel Slager die in zijn pino trui zat te glimlachen met zijn kunstgebit…

B-artiesten

De roast was een trieste verzameling van b-artiesten. Wat Joke Bruijs daar deed, weet niemand. Zelfs Joke zelf had geen idee waar ze zich nou eigenlijk bevond. Die arme vrouw keek constant angstig uit haar ogen, maar toen het haar beurt was bleek ze grappiger te zijn dan Famke Louise. Al is dat geen echte prestatie. Zelfs dat ondervoede linkse mannetje van een Dolf Jansen maakte nog humoristische grappen.

RoddelPraat geroast door Comedy Central

We hebben een teller bijgehouden om eens te bekijken hoevaak wij genoemd werden tijdens de roast van Famke Louise. Gelukkig hebben we er ook iets van geleerd, want we weten eindelijk waarom we haar geen achterlijk wijf zouden moeten noemen. ‘Achterlijk’ betekent namelijk dat ze achterloopt in haar geestelijke ontwikkeling, maar er is inderdaad überhaupt geen sprake van een geestelijke ontwikkeling. Leuk bedacht. Eigenlijk hebben we nog best kunnen lachen tijdens deze roast, RoddelPraat geroast door Comedy Central.

‘Treurige roddelmannetjes’

Aan het einde RoddelPraat geroast door Comedy Central bleek de ‘treurige roddelmannetjes-teller’ op vier te staan. We werden meermaals genoemd in verschillende vormen. We werden treurig genoemd en ook ons verlies kwam ter sprake. Dennis Weening stelde zichzelf zelfs bijna voor als Dennis Schouten. Leuk. Toch jammer dat we het lijdende voorwerp waren, maar geen uitnodiging hebben gehad. Zelf wisten ze ook wel dat we die zouden weigeren. Al was Dennis waarschijnlijk wel komen opdagen, want die zegt zelfs tegen dit programma geen nee. Aanstaande woensdag om 18:00 komt een nieuwe RoddelPraat-aflevering online en dan komen we er nog op terug.

Nog geen reacties