Kat van Dennis Weening dood, vrouw boos

Over het algemeen vind ik huisdieren een stel verwende aanstellers, maar goed. Ik besef ook best dat je van een beestje kan houden en het is dan ook hartverscheurend als ie dan door wordt gereden. Ook de poes van ome Jan onderging dat lot en hij is er nog steeds verdrietig van. Misschien is dat wel de reden dat ie zo dorstig is.

De kat van Dennis Weening is dus doodgereden. Hij hield op Insta een prachtig pleidooi over de liefde voor poezen. En noemde de doodrijder een hufter. Zijn vrouw deed dat in iets ander bewoording.

Zij noemde de doodrijder een vuile teringlijer, die mag rotten in de hel. Zo kan het ook.

19 reacties op “Kat van Dennis Weening dood, vrouw boos

 1. Tukkertje Lorenzo Official zegt:

  Daarom zou ik ook geen kat nemen. Ik zie ze geregeld onder auto’s vandaan springen en de weg oversteken zonder te kijken. Zou er als dierenliefhebber in ieder geval geen trek in hebben.

  6
  0
 2. P Kluivert zegt:

  He Dennis pofkop dennis wanneer kan ik langskomen om de verzekeringspapieren te regelen want die kutkat van jou rende zomaar over de schade is z’n 400euro we kunnen het ook onderling regelen

  10
  5
 3. Rooie stagiaire neukende rene zegt:

  Houd dat beest dan ook binnen. Honden lopen ook niet los door de wijk dus waarom zouden katten dat wel mogen. Het is niet aan de automobilisten om te letten of er katten lopen.

  11
  0
  • HairyDaddy69 zegt:

   Eens. Het is zeker niet leuk dat die poes dood is, maar als die dieren zomaar tussen de geparkeerde auto’s door oversteken kun je vaak weinig doen.

   3
   0
   • Sven Olov Lindholm zegt:

    Dennis heeft wel gelijk. Als je een dier aanrijdt moet je ALTIJD 112 bellen en het melden. Belachelijk dat je dat in Nederland niet eens leert bij je theorie bewijs. In de rest van Europa wordt hier gelukkig wel aandacht aan besteed

    2
    1
   • Juice over juice kanaal zegt:

    Ja maar hij is ondertussen dikke maatjes met vrouwenmeppendecokesnuivende Johnny de Mol…hij is ook n snuivende alcoholistischevreemdgaander. Vandaar ook de glanzende carrière. fame beer sitechicks and coke its all a Joke….idd lachen met Dennis……gelukkig houdt hij wel v zijn huisdier die hij in t drukke den haag los laat lopen over straat…..tjaaa jij mag t zeggen….iemand? Ga me hond uitlaten gooi de deur open en hopen dat hij niet plat terugkomt…..ok

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.