Mark Gillis rijdt bijna een fietser aan: ‘sukkel’

Mark Gillis rijdt bijna een fietser aan

Mark Gillis rijdt bijna een fietser aan. De zoon van Peter Gillis ligt flink onder vuur nadat ‘Meervoormannen’ een video plaatste op Instagram waarop Markie bijna een fietser doodrijdt.

Agressief gedrag

Het agressieve patsergedrag van vader zit er bij zoon ook goed in, want Mark Gillis rijdt met een achterlijk harde snelheid door een woonwijk heen. “Dat is wat anders dan een golfcar of niet Mark?”, hoor je iemand buiten beeld zeggen.

Mark Gillis rijdt bijna een fietser aan

En dat klopt. Het is ook zeker iets anders dan een golfkar wanneer je hier een fietser mee aanrijdt. Die is namelijk op slag dood met deze snelheid. Ik wil niet overdrijven, dus dat ga ik ook zeker niet doen, maar een haar had hier niet tussen gepast. De fietser wordt echt bijna geraakt. Dat had de cirkel rondom de familie Gillis wel helemaal rondgemaakt.

‘Ga ergens anders stoer doen’

“Waarom in een woonwijk, rijdt bijna een fietser voor zijn kop. Sukkel. Ga lekker ergens anders stoer doen”, schrijft iemand onder de post. Zo schrijven verschillende mensen ook: “loopt nie goed af”. Zelfs Shownieuws schrijft de beruchte zin in de titel van het artikel. Mooi.