Patty Brard bekent plagiaat: ‘ik geef het toe’

Patty Brard bekent plagiaat: 'ik geef het toe'
Patty Brard bekent plagiaat: 'ik geef het toe'

Patty Brard bekent plagiaat. Ze heeft Monica Geuze nagedaan op televisie, maar geeft het wel openlijk toe. Moon is er ook niet boos over, dus eigenlijk is er helemaal niets aan de hand. Toch was men van slag toen Patty Patty Patty dezelfde kleding droeg als Monica een aantal dagen ervoor.

Peperdure blouse

Monica Geuze verscheen op televisie bij Jinek in een peperdure roze blouse, maar het viel Nederland op dat Patty Brard drie dagen later in precies dezelfde blouse verscheen. Bij Shownieuws herkende iedereen het roze kledingstuk meteen. Heeft haar stylist niet op zitten letten, nee, Patty Brard bekent plagiaat.

Patty Brard bekent plagiaat

“Er was heel wat om te doen. Ik had gisteren een roze bloesje aan, wat Monica Geuze van de week bij Eva Jinek ook aan had”, aldus Patty Brard. Patty Patty Patty is wel zo goed om het plagiaat toe te geven: “Ik geef gewoon ruiterlijk toe dat ik zat te kijken en dacht: Jezus, wat een leuk bloesje, dus ik ben vreselijk gaan zoeken en gaan scrollen en ben van de week zelf naar een groot warenhuis gereden en heb datzelfde bloesje gekocht en ik had het toevallig gisterenavond aan.” Maar ’toevallig’ was het niet.

Iedereen dacht dat de styliste van Patty schuldig was, maar Patty Brard bekent plagiaat en bleek zelf degene te zijn geweest die het had gestolen. “Die arme lieve Kelly, mijn styliste, die kreeg de schuld, maar die heeft alleen maar opgespoord waar ik het kon kopen en ik had het gisteren toevallig aan. Ik dacht: ik verkleed me ook eigenlijk niet, ik hou hem aan, want ik vond hem zo leuk”, legt Patty uit.

Wat vond ex-vlogster Monica Geuze van de rel rondom het kledingplagiaat? “Ze vond het superleuk”, zegt Patty Brard. En zo kennen we Moon. Het maakt die meid toch ook niets uit. Misschien zou ze zich eerder zorgen moeten maken om het feit dat ze dezelfde smaak heeft als Patty Brard.

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand