Patty Brard is ziek: ’tot zo ver de feestdagen’

Patty Brard is ziek: 'tot zo ver de feestdagen'

Slecht nieuws: Patty Brard is ziek. Het arme veenlijk heeft zojuist een foto op Instagram geplaatst waar een positieve coronatest op te zien is. ‘Tot zo ver de feestdagen!’, schrijft ze er boos bij.

Patty Brard is ziek

Die arme Patty Patty Patty is hartstikke ziek. Het veenlijk heeft een positieve coronatest en ze is niet de enige. Ze plaatst op Instagram een foto van haar testuitslag, maar er ligt nog een positieve test naast. We gaan er voor het gemak even vanuit dat die van haar butler Antoine is.

Vermoeid

Hoe Pat zich nu precies voelt weten we niet, maar corona is vaak toch een hardnekkige griep voor de ouderen en verrimpelden onder ons. Daar valt niemand minder dan Patty Brard natuurlijk het beste onder. Ze heeft ook een liedje met de titel ‘I just wanna sleep’ toegevoegd waarmee ze waarschijnlijk duidelijk wil maken dat ze in ieder geval vermoeid is.

Beterschap!

Omdat Patty onze allerbeste vriendin is en we haar dit soort gruwelijkheden natuurlijk absoluut niet gunnen, willen we graag zeggen: beterschap! We wensen je veel gezondheid toe. Mocht iemand dit ook willen doen, laat je dan horen in de commants.

Patty Brard is ziek: 'tot zo ver de feestdagen'
Patty Brard is ziek: 'tot zo ver de feestdagen' 3