Televisie

Famke Louise boos op Nesim over grap bij The Roast: ‘het ging te ver’

Famke Louise boos op Nesim over grap bij The Roast: 'het ging te ver'

Het bericht dat we al van mijlenver hadden zien aankomen: ‘Famke Louise boos op Nesim over grap bij The Roast’. En dit is geen grap. Ze is echt pissig vanwege een grap die ze te ver vond gaan. Dat hadden we al voorspeld. Gelukkig voor Nesim volgt er geen rechtszaak, omdat dat achterlijke wijf zich wel kon bedenken dat het bij het programma hoorde.

Iets wat pijn deed

In de talkshow van Renze Klamer was Famke Louise gisteren te gast. Omdat ‘The Roast’ morgen uitgezonden gaat worden op Comedy Central, werd er uiteraard over het programma gesproken. Renze stelde een vraag waar we allemaal graag het antwoord op willen weten: “Kwam er niets die avond voorbij dat toch even pijn deed of toch raakte?”

Famke Louise boos op Nesim over grap bij The Roast

En dan komt het, hoor… Famke geeft toe: “Ehmm. Jawel. Eén ding. Dat vond ik wel echt vervelend. Dat Nesim begon over mijn overleden vader. Die kwam wel echt even hard aan, maar die lachte ik gewoon weg en dat maakt je dan op dat moment op het podium ook supersterk. Ik heb zelf ook echt zelfspot, dus…” ‘Zelfspot’? Ik geloof niet dat ze de definitie van dat woord kent, want als ze iets niet heeft is het wel zelfspot.

‘Ik heb me er bij neergelegd’

Kennelijk had dat achterlijke wijf niet verwacht dat er een grap over haar overleden vader zou komen. “Dat had ik niet verwacht. Dat ging voor mij wel iets te ver. Wat ze voor de rest hebben gezegd, daar kan ik zelf ook wel om lachen, want ik weet gewoon hoe ik ben als persoon”, legt Famke Louise uit. Na afloop heeft ze het ook nog tegen Nesim gezegd, maar: “Ja, het is een roast, dus ik heb me er ook gewoon bij neergelegd”, aldus Famke. Godsammekrake…

Nog geen reacties