Monica Geuze schaamt zich voor zichzelf in het NOS Journaal

Monica Geuze schaamt zich voor zichzelf in het NOS Journaal

Monica Geuze schaamt zich voor zichzelf in het NOS Journaal. Het feit dat ze aangaf te stoppen met vloggen heeft het nieuws gehaald. Wij begrepen daar allemaal al niets van, maar nu blijkt dat Moon zelf er ook niets van begrijpt.

Gestopt met vloggen

Eigenlijk was Monica Geuze gestopt met vloggen, maar ze besloot toch een soort vlog te plaatsen op haar TikTok. Die stop heeft dus niet erg lang geduurd. Ze reageert hier ook op het feit dat het NOS Journaal het ‘nieuws’ over het einde van haar vlogcarrière had uitgezonden. Zelf begrijpt ze hier gelukkig ook niets van.

Monica Geuze schaamt zich voor zichzelf in het NOS Journaal

Op TikTok reageert ze onwijs verbaasd op dit ‘nieuws’: “O my god, jongens. Ik had aangegeven te stoppen met vloggen op YouTube en ik kreeg een item in het Achtuurjournaal. O my god, ik vind het echt een freaking eer, maar ik schaam me ook een beetje, want wat ís dit nou voor nieuws?! Doe even normaal!”

‘Zoveel lieve reacties gekregen’

Ondanks dat ze er zelf niets van begrijpt, wil ze wel de positieve kant hiervan belichten: “Maar goed, echt superleuk en ik heb zoveel lieve reacties gekregen van iedereen eigenlijk. Ik was deze week gevloerd door griep.” Heel Nederland is momenteel gevloerd door de griep, dus gelukkig komt dat niet straks ook in het NOS Journaal.

@monicageuze

Dan maar een mega random weekvlogje op TikTok I guess?😅

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R