Monica Geuze uit elkaar en stopt met vloggen

Monica Geuze uit elkaar en stopt met vloggen

Monica Geuze uit elkaar en stopt met vloggen. De meid zit huilend voor haar camera te vertellen hoe haar leven een drastische verandering heeft ondergaan. Zij gaat 2023 wat minder gezellig in dan de mensen die roepen verloofd of zwanger te zijn.

Monica Geuze uit elkaar en stopt met vloggen

Awh… Zo zielig! Moon maakt bekend uit elkaar te gaan met haar vriend. En dat is niet het enige. Doordat ze zich nu zo rot voelt en door een moeilijke tijd gaat, heeft ze er na 8,5 jaar voor gekozen om ook te stoppen met vloggen.

‘Ik heb alles in de wereld’

Het valt haar allemaal erg zwaar. Zo zwaar zelfs dat ze een Gio’tje gooit: “het voelt alsof ik alles in mijn leven had: goed werk, een relatie, een prachtige dochter. Ik heb alles in de wereld wat ik ooit heb gewild, wil, wilde bereiken. En dan gisteren… Op tweede kerstdag is Rob weg en Zara Lizzy bij haar vader en dan moet je het ineens met jezelf doen en dat is ook wel… Hoe pijnlijk dat ook is, één van de redenen dat ik deze periode wil omarmen.”

En nu dan?

Vervolgens volgt een opsomming van allerlei mijlpalen uit haar leven die niemand boeit, maar waarvan ze wel trots is op de documentatie ervan. Toch voelt het voor haar goed om deze stap nu te nemen. Natuurlijk hoeven we haar nog lang niet te missen, want ze gaat wel andere content op YouTube plaatsen en ook de podcast met Kaj Gorgels gaat ze blijven doen.