Famke Louise kan rechtszaak starten tegen Nesim

Famke Louise kan rechtszaak starten tegen Nesim
Famke Louise kan rechtszaak starten tegen Nesim

Famke Louise kan rechtszaak starten tegen Nesim. En dat was te verwachten, want bij de Comedy Central Roast krijgt iedereen de kans om grove grappen te maken over Famke en dat kan zij helemaal niet aan. Het wordt nog mooier op het moment dat iemand nu een uitspraak doet waar wij een rechtszaak om verloren hebben.

Interpretatie van misbruik

Wat hebben we met z’n allen hard gelachen toen bleek dat Famke Louise de hoofdrol zou spelen in de Comedy Central Roast. Op het moment dat dit bekend werd gemaakt, zaten we nog midden in een rechtszaak met haar. Waar ging die rechtszaak ook al weer over? Oh, ja… Dat we een nummer van haar hadden geïnterpreteerd als dat ze misbruikt zou zijn door Ali B.

‘De hand van Ali B in de k*t van Famke Louise’

Wij mochten haar teksten, die overduidelijk wezen op misbruik door Ali B, niet interpreteren als dat ze was misbruikt door Ali B. Oké, oké, oké… Wat ontzettend grappig dat Comedy Central nu alvast een fragment van de roast deelt waarin Nesim grapt over een hand van Ali B in de k*t van Famke.

Famke Louise kan rechtszaak starten tegen Nesim

Nesim ‘grapte’ namelijk: “Wat veel mensen niet weten… Bizzey heeft Famke’s carrière gemaakt. Hij was eigenlijk jouw parttime pooier. Zo kan je het wel noemen. Hij heeft jouw teksten geschreven, je muziek gemaakt, je videoclips… Hij heeft alles voor jouw gefixt. Als je je oor op de k*t van Famke legt, dan hoor je liedjes van Bizzey. En ruik je de hand van Ali B.” Ach, dat wordt een rechtszaak!

‘De pooier van Famke Louise’

Dit stukje van Nesim was om vele redenen pijnlijk. Allereerst had Nesim nu geen adem meer gehaald als blikken konden doden, want Bizzey vond de ‘pooier-opmerking’ niet zo leuk. Maar we hebben ‘grapte’ ook tussen aanhalingstekens gezet, omdat er werkelijk niets leuk was aan deze ‘grap’. Bij het kijken van het fragment word ik al ongemakkelijk, want wat is het verschrikkelijk.

Ongemakkelijk

We kunnen er nu al vanuit gaan dat dit de toon van de gehele roast gaat zijn. ‘Ongemak’ gaat het hoofdonderwerp van de roast zijn. De grappen kunnen niet geïncasseerd worden, maar de zogenaamde ‘roasters’ hebben ook nog nooit van het concept ‘humor’ gehoord. Wat een drama.

Hypocriet achterlijk wijf

Famke Louise blijkt weer de bijnaam van hypocriet achterlijk wijf waar te maken. Tegen betaling mag je alles tegen haar zeggen, maar waag het niet om dat buiten haar voorwaarden om te doen. Dan kom je voor het gerecht te staan en reken er maar op dat je die verliest, want het rechtssysteem is in Nederland schijnbaar door de plee gespoeld.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x