FILMPJE! Bizzey boos om bier

Bizzey

Rapper Bizzey houdt niet zo van bier. Tenminste niet als het tegen hem aan wordt gegooid. Dat gebeurde op het Koningsfeest in Denekamp. Hij stopte gelijk met zingen en liet de twee daders op het podium komen om hen te laten begooien met pils. Niet zo heel leuk voor de mensen die vooraan stonden en ook doorweekt met het gerstennat raakten.

Daarna zong hij nog 1 liedje en zei nog een vriendelijke dankjewel “voor de gage van 15K” en verdween. Zonde van de avond, het geld en het bier.

20 reacties op “FILMPJE! Bizzey boos om bier

 1. Veenlijk 2.0 zegt:

  Ik denk dat die jongens veel mensen een plezier gedaan hebben. Opzouten met zulke gasten. Daar zit toch niemand op te wachten?

  47
  0
 2. Choco Prins zegt:

  Dat gedrag is te verwachten wanneer je dit soort artiesten uitnodigt die voor 99% bestaan uit sissysnot en prinsessenscheetjes.

  33
  0
 3. Ventje Visstick zegt:

  Vreselijk vervelend hersenloos kereltje is dat ook. Net zoals al die achterlijke rapfiguren

  22
  0
 4. Hilde zegt:

  Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit soort knapen beter af is in een gesloten inrichting in plaats dat ook dit schorem weer een podium krijgt. Maar als je je op een opium laat roepen en je doet het ook nog om je vervolgens vol bier te laten gooien moet je je ook eens laten nakijken. Trouwens wie geeft in godesnaam geld uit om naar dit wanndelende schilderij met spraak en loopgebrek te kijken?

  17
  1
  • Glennis Gross zegt:

   Moeten de organisaties die dit soort gasten boeken maar niet vooraf betalen want dan denken ze wel 2x na voordat ze eerder van het podium afstappen.

   5
   0

Reacties zijn gesloten.