Uit eerste hand

Geraldine Kemper op straat gevonden met blauw oog

Geraldine Kemper op straat gevonden met blauw oog

Geraldine Kemper op straat gevonden met blauw oog. Ze vertelt openhartig over dit afschuwelijke (k*t) verhaal in haar podcast met Gwen van Poorten. Ja, klopt… Ik kwam deze video tegen op dat verschrikkelijke platform waar ik van Dennis Schouten op moest: TikTok.

Dronken op avontuur

In het fragment begint Geraldine spontaan te vertellen over een moment uit haar leven waar ze onwijs dronken was. Ze had die avond met drie mensen gezoend, was haar sleutels kwijt en kon de volgende dag nog weinig herinneren van wat er was gebeurd. Vanaf het moment dat ze naar huis vertrok beleefde ze nog een heel avontuur.

Geraldine Kemper op straat gevonden met blauw oog

Hier volgt het fantastische verhaal: “Ik ben toen op de taxi gezet, naar mijn huis gebracht en ik had een jas aan die binnenstebuiten kon. Toen kon ik de sleutels niet meer vinden. Toen ben ik in mijn portiek in slaap gevallen. Een meisje heeft mij toen aangetikt van: ‘hé, gaat alles goed?’ Die heeft mij meegenomen naar huis. Toen ben ik van haar ‘achteropje’ af gevallen. Op een Amsterdammertje. Dat is zo’n paaltje. Dus ik werd ‘s ochtends wakker naast een meisje… Ik weet nog steeds haar naam niet. Met een wimper zo hier en een blauw oog.”

En toen…

Toen bedachten wij bij RoddelPraat om er een verhaal over te schrijven. Toen deelden we onderaan het artikel het bijbehorende fragment. Toen vertelde ze ook nog wat er daarna gebeurde. Toen moest ze namelijk werken, maar toen heeft ze daarover gelogen. Ze vond het toen namelijk te ongemakkelijk om het echte verhaal te moeten vertellen.

Leugen om dronkenschap te verbloemen

Geraldine sloot haar verhaal toen af met: “Maar ik had toen ook zo’n blauw oog en ik weet nog dat ik toen daarna moest filmen. Ik moest draaien ergens die week en mensen zeiden van: ‘huh, wat is er gebeurd?’ En ik echt zo: ‘ja, ik ben uitgegleden op de gracht’, maar ik was gewoon keihard op een Amsterdammertje gevallen toen ik dronken was.” Bedankt voor het delen.

Nog geen reacties