Televisie

Nicolette Kluijver ontkent relatie met Rick Brandsteder

Nicolette Kluijver ontkent relatie met Rick Brandsteder

Nicolette Kluijver ontkent relatie met Rick Brandsteder. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat het gerucht van een liefdesrelatie tussen Rick en Nicolette naar buiten kwam. Nog steeds denkt men dat de twee met elkaar daten, maar Nicolette prikt die zeepbel nu kapot.

Nicolette Kluijver ontkent relatie met Rick Brandsteder

Ze ontkent bij RTL Boulevard een liefdesrelatie te hebben met Rick Brandsteder. Ze vertelt: “Wij zijn hele goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo.” En daar heeft ze misschien ook wel een punt, want waarom zou ze het verzwijgen?

Rick Brandsteder in de afkickkliniek

Onlangs ging Rick naar een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen. Daarover vertelt Nicolette: “Het gaat goed met Rick, we spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend. Volgens mij zijn we al vijftien jaar bevriend en natuurlijk steun ik hem. Dat hele verhaal over die rehab… Dat moeten jullie maar bij hem uitvogelen, want hij wil daar niets over kwijt, dus dan ga ik dat zeker ook niet doen.”

Ging het om de aandacht?

Toch blijven wij ons afvragen waarom ze dan een kusfoto met hem deelde om deze vervolgens snel weer te verwijderen. Heeft hier dan echt niets gespeeld? Was het om een beetje aandacht te vragen? Als dat zo is, is het haar in ieder geval wel gelukt.

Zoenfoto’s vertelde een ander verhaal

Yvonne Coldeweijer snapt er ook weinig van. Ze deelt het fragment van RTL Boulevard en schrijft erbij: “Nicolette ontkent dat ze een rela heeft met Rick Brandsteder. Waarom ze dit met een aantal zoenfoto’s (die ze meteen weer verwijderde) dan wel wilde suggereren blijft een beetje vaag…” Bekijk het fragment hieronder.

Nog geen reacties