Waylon cancelt het interview bij Eva Jinek

Waylon cancelt het interview bij Eva Jinek
Waylon cancelt het interview bij Eva Jinek

14 september zou Waylon aan tafel zitten bij de talkshow van Eva Jinek om te praten over zijn nieuwe muziek, maar natuurlijk zou ook zijn vreemdgaan besproken worden. Dat werd hem schijnbaar te heet onder de voeten, want Waylon cancelt het interview bij Eva Jinek.

Een woordvoerder van RTL liet weten dat het een beslissing was waar beide partijden achter staan: “Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien. Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva, Waylon cancelt het interview voor nu.”

Alweer een aantal maanden geleden kwam het nieuws rondom Waylon’s vreemdgaan naar buiten. Niet alleen via verschillende roddelkanalen, maar ook Bibi Breijman zelf vertelde openhartig over de periode in een YouTube-video. Waylon plaatste er zelfs nog een post over op Instagram waarin hij zei het verkloot te hebben, maar verwijderde dit alweer snel.

In de YouTube-video van Bibi sprak ze over het feit dat ze boos was, maar nog wel steeds met hem verder wilde: “Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Hoe is die vent er toch zo makkelijk mee weg gekomen? Dan was je al blij dat hij nog met z’n kop onder de bijl moest op televisie; blijkt dat hij ook daar onderuit komt. Nieuws van vandaag: Waylon cancelt het interview bij Eva Jinek, omdat hij een bang kippetje is.