Jaimie Vaes afgemaakt in RTL Boulevard

Gisteren in RTL Boulevard heeft die vreselijke Rob Goossens voor het eerst iets gezegd wat ergens op slaat. Namelijk dat het een keer afgelopen moet zijn met die serie van Jaimie Eendenbek Vaes.

Eerst werd er gesproken over het feit dat het lelijke eendje gisteren haar eerste DJ gig had en haar nieuwe vriend hierbij aanwezig was, maar al snel kwam Rob hier overheen met: “Ik hoop eigenlijk dat hij (nieuwe vriend Jaimie, red.) haar kan helpen en dat zij zometeen zó druk wordt met dj’en, dat ze kan stoppen met die tenenkrommende kloteserie die ze op Discovery+ heeft”.

En daar kunnen we de flikker met spaghetti armen alleen maar gelijk in geven.

22 reacties op “Jaimie Vaes afgemaakt in RTL Boulevard

 1. Sinterklaas zegt:

  Als je niks kan, en altijd teert op de rekening van anderen. Kan je nog altijd gaan dj’en. Hiermee heeft dave roelvink ook het nodige binnen geharkt.

  41
  1
 2. Roos je gaat nog janken zegt:

  De vreselijke hatelijke bedelende bolle oetlul Roos, die wordt binnenkort in de media verder monddood gemaakt. 3 x hoezee 🇳🇱

  5
  46
 3. nietnormaal zegt:

  Het blijft triest, BN-er moeders die voor de aandacht op insta hun kinderen uitventen; Yolanthe met Xess, Sylvie met Damian, Jaimy met Lio en Monique met dreetje jrjr. Die kinderen weten straks niet beter meer.

  23
  0
 4. Ramin Rz zegt:

  “Flikker met spaghetti armen”?? Nou Jan jij durft. Weetje nog na het interview bij je thuis in Bergen? Na een halve fles bacardi had je m’ zelf even in je mond, nou je hebt talent hoor, noem je voortaan Dyson 😘

  5
  13
 5. Ramin Rz zegt:

  Jan heeft me geronseld op de parking van de moskee. “Ah eindelijk wat anders dan een Marokkaantje” en “ik ga je carrière in Hilversum van de grond krijgen” zo begon het. Ook zou hij Joyce voor mij verlaten maar dat was een leugen.

  3
  12
 6. Henk zegt:

  Ze kunnen beter jeugdzorg op dit gezin zetten met haar snuif gewoontes..want blijkelijk trek ze elke dag een paar lijntjes. Ze is ook niet capabel om dito een gezin te leiden of te hebben.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.