Dit is de nieuwe vriend van Jaimie Vaes

Volgens Shownieuws zou dit de nieuwe vriend van Jaimie Vaes zijn. Het is in ieder geval wel een heel ander type dan de dwergrapper die haar eerder in elkaar mepte.

Op Ibiza werd ze al eens intiem gespot met iemand, maar op de vraag of daar nieuwe liefde in zat, antwoordde ze: “‘Op dit moment denk ik van niet. Ik hoef op dit moment geen vaste relatie, maar af en toe wat gezelschap is zeker leuk.”

Ook ziet het er naar uit dat ze deze gast wel al een aantal jaren kent, omdat hij in 2017 al op haar Instagram verscheen. Misschien dat haar eendenbek nu niet tussen een autodeur, maar tussen een koelkastdeur wordt geplet, lekker vernieuwd.

Daarnaast was in haar serie nu te horen dat die trieste dwergrapper horloges terug eist. Jaimie zegt hierop het volgende: „Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

36 reacties op “Dit is de nieuwe vriend van Jaimie Vaes

 1. Harjo Thijs zegt:

  Jaimie denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  6
  13
  • Ibiza Beach Hammer zegt:

   Als goed verstaander haalt Jorik snel alle goederen van waarde terug voordat die drugsverslaafde DJ alles verpatst aan de penoze op Ibiza.
   Laat me niet lachen. Ons kent ons in dat wereldje.. .. .. .. ..

   8
   1
 2. Floris Weyers zegt:

  Jan, goede kerel, een kleine tip; Waarom maak je de commands niet exclusief beschikbaar voor donateurs? Die randfiguren met hun Wajong uitkering, ritalin strips en budget energy drank behoren dan tot de verleden tijd.

  17
  5
    • 040, uitschot is het en anders niks zegt:

     Echt waar, wat een domme domme reactie. Ga je eens verdiepen in de psychische wereld, kwalletje die het altijd over de GGZ heeft.

     1
     3
     • Floris Weyers zegt:

      Vermaak je jezelf nog een beetje in de Woenselse Poort? Ik wist niet dat je daar ook op het internet mocht van je begeleider. Ga werken, Brabantse steuntrekker.

      5
      0
     • 040, uitschot is het en anders niks zegt:

      Zeg, ga jij lekker tegen iemand zonder benen zeggen, dat die de marathon moet gaan lopen. En als die nee zegt, dat die zich dan niet zo moet aanstellen.

      1
      1
     • 040, uitschot is het en anders niks zegt:

      Zo jammer, dat als iets aan de buitenkant zichtbaar is, dat mensen het dan wel begrijpen ☹️ Wat zeg je dan over Dennis als die depri is?

      1
      1
  • Berend Bestevaer zegt:

   Hij heet Afshin Momadi en hij is dj in de club Circoloco op Ibiza. Deze DJ kan met één roundhouse kick de neus van Lil’ Kleine door z’n achterhoofd naar buiten tikken dus Jamie is helemaal weg van hem 😍

   7
   1
 3. Simon Droog zegt:

  Kleine Jorik verdient wel wat meer dan een bloedneus en een hersenschudding me dunkt?

  Die kleine cokesnuivende stuiterbal kunnen ze het beste in de haven verzuipen. Of wat? Niemand die hem gaat missen.

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.