Jaimie Vaes haat Lil’ Kleine

Jaimie-Lil-kleine

Dat wordt duidelijk in de tweede aflevering van haar realityserie ‘Jaimie: In the Vaes Lane’ (wat een achterlijke naam is dat toch). Ze wil de tattoo op haar lijf met zijn naam laten verwijderen (wie laat nou een naam van iemand op zijn lijf schrijven). En wil verder helemaal niets meer van hem (wat hij ook helemaal niet wil geven.)

Enfin, ze is er echt helemaal klaar mee. Hij mag dan ook van haar “de alimentatie in zijn hol stoppen”. Overigens was de dwergrapper ook helemaal niet van plan een cent te betalen voor haar of zijn kind. Wat hem een extra nare man maakt. Want als je niet voor je koters wenst te zorgen ben je een hond.

Wat natuurlijk wel een beetje vreemd is dat ze dit soort uitspraken bewaard voor die serie, maar naar buiten nauwelijks iets over de hoofdpletkwestie en andere mishandelingen brengt.

20 reacties op “Jaimie Vaes haat Lil’ Kleine

  • Emmer zegt:

   Precies dit. Een hoop ge emmer voor de bühne. Als je hem dan zo haat stop dan alle banden inclusief financiële toeslagen zoals alimentatie.

   Maar als de zilvervloot binnenkomt dan schreeuwt mevrouw iets minder hard. Is de alimentatie ineens niet meer in zijn holletje en maar al te welkom. Al is het in de laatste plaats om haar Colombiaanse dieet te bekostigen.

   14
   5
  • Min Kortspringen zegt:

   Die Jaimie is toch een tijd lang prostituee geweest op Ibiza? Dus waarschijnlijk is Jorik Scholten helemaal niet de vader van haar kind. Dan is het vrij normaal dat hij niet voor het kind wil betalen. Zal ze bij de echte vader moeten aankloppen, als ze weet wie dat is.

   17
   13
   • Kouwe Arie zegt:

    Ze zal vast een keer genomen zijn door zo’n ouwe rijke Engelsman. Die lopen er zat op Ibiza. En hebben altijd een entourage van jonge wijven om zich heen. Van die jonge paygirls die om de nacht even mogen proberen om er nog een paar druppels uit te trekken.

    8
    10
  • Astrid zegt:

   Typisch hoor. Is de dude een walgelijke kerel gaan de mensen de vrouw op alle mogelijke manieren naar beneden halen. Wat mankeert jullie mensen? Jullie zijn niet goed!

   7
   1
 1. plotseling zegt:

  Wat een leeghoofd deze ze zal wel een engel in bed zijn maar voor de rest te dom om te poepen ,wel lekker veel snuiven met Koen en Estelle dat wel weer anders leven ze niet!!

  13
  1
 2. Ben benieuwd zegt:

  In het verleden zat je in de prostitutie, je bent verslaafd aan de drugs, je kan amper voor je kind zorgen, je heb geen eigenwaarde, geen oprechte eigen mening, je kijk (onder invloed) neer op het gewone volk, geld is voor jou een status, je bent zo afhankelijk van andere dat je je zelf laat slaan.

  Ik zeg: je heb veel bereikt in je leven, wees strots

  20
  2
 3. Koen Van Heest zegt:

  Ik haat Juultje Tieleman, ik dacht dat onze relatie real was maar heb haar thuis betrapt met een andere succesvolle youtuber namelijk Ruben Koet. U weetwel de ex lover van dat lelijke dikke wijf met die 3 lelijke kinderen.

  11
  0
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Dit soort mensen is een voorbeeld voor uw kinderen. De Lidl die zijn even gekke wijf met haar kop tussen een autoportier ramt. Dat achterlijke Tanja Jess figuur met haar huilebalken kop en haar debiele mening. Die zultlip van een Sarah van Soelen die wederom een bezette vent heeft gescoord. Goed voorbeeld doet goed volgen in Nederland!

  9
  1
 5. Lewinsky zegt:

  Mijn mening is verre van interessant, maar degene die beweren dat hun zoontje Lio niet van Jorik komt, hebben die dat kind wel eens gezien? Dat is echt overduidelijk een Little lil kleine.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.