Hoe gaat het nou met Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes2

Nou, die praat graag over haar aars. Ja, het rijmt net niet helemaal. Maar het is toch niet te geloven. De ene dag zit je je verhaal te doen over je giftige relatie met die dwergrapper op de teevee en voor je het weet gaat het weer over die opgevulde kont van haar.

Het zal dan ook niet verbazen dat die bijgespoten kadetten van haar zijn gesponsord en dat ze er wel over moet blijven kletsen. Het heeft iets cynisch. Iemand die structureel wordt mishandeld door haar partner en vader van haar kind die het alleen maar kan hebben over de buitenkant. De totale leegte is met geen pen te beschrijven. Een ding is wel fijn, ze kon gelijk weer zitten na haar biloperatie. Dat was wel even anders nadat haar hoofd werd gekraakt tussen een autodeur.

WhatsApp Image 2022 04 20 at 4.38.15 AM

31 reacties op “Hoe gaat het nou met Jaimie Vaes?

 1. oldskool bloed zegt:

  Het Romijnse rijk ging ook zo ten onder. mannen als vrouwen verkleed, vrouwen die alleen maar met uiterlijk bezig waren. Zie hier het westen…

  19
  2
  • chris neuer zegt:

   het ging vooral ten onder door de multi culti en de massaimmigratie (te veel slaven en andere volkeren(

   12
   0
   • Greet zegt:

    Massa immigratie is door de eeuwen heen altijd slecht nieuws geweest. Kijk wat er over is van de indianen in Amerika. Kijk hoe New Mexico na massaemigratie zomaar ineens Amerikaans werd.
    De Chinezen snappen heel goed wat voor slecht nieuws de oeigieren brengen.

    11
    1
   • Timmy zegt:

    Uhhm nee. Romeinse rijk werd gebouwd op en gestut door… Nee knul. Romeinse rijk viel door de bevoorrechte elite die hun voorrecht beschermde. Niet de talenten en de grote belangen maar de eigen en familie ten koste van betekende de neergang. Status quo bewerkstelligde de ondergang. Altijd de status quo die hun belang en inzicht overschat. Als u de uwe overschat. Terug aan de studie Chris. Want uw stelling is van een achterlijkheid… Multiculturele multietnische samenlevingen zijn juist die floreren tot idioten als u hun idioterie met hun macht te veel macht verwerven en ze kopje onder duwen. De geschiedenis kennen is één. Ze begrijpen een ander. Succes dummie.

    3
    4
   • chris neuer zegt:

    @ timmy dus daarom hanteert israel een ethnische politiek dat alleen met een bepaalde genetische afkomst mag je burger worden? zij hebben geleerd van deze multiculti empire die niet werken.. ga lekker terug naar joop en dzeszes idioot..

    1
    1
   • chris neuer zegt:

    nederland is nu zo veel beter nu het multiculti is he? je kan lekker een touwtje in je voordeur hangen en je auto niet op slot doen, en de mensen zijn nu trots op nederland

    ga lekker in zuid los angeles wonen waar je lekker de multi culti kunt opsnuiven van de amerikaanse empire LMAO

    3
    2
  • Lucas zegt:

   De tijd van respectloze frustratie is nog eerder de reden van ons ondergang dan verklede mannen in vrouwen kleding, stadsrat.

   1
   0
 2. Ludo Sanders zegt:

  Eerst laat ze zich mishandelen door een dwerg “rapper”. Vervolgens laat ze zich mishandelen door een kliniek.
  Jaimie was ooit een prachtvrouw, waar helaas niets meer van over is. Bij een mooie zeldzame ferrari, ga je toch ook geen bodykit onder gooien? Die hou je ook origineel.

  9
  2
 3. Gall & Gall te Bergen zegt:

  De plofkop van Jan Roos op het varkenslichaam is ook een metamorfose sinds enige jaren. Wij hebben het haatvarken hier graag in ondersteund.

  2
  23
 4. Kutter ziefood zegt:

  Gelukkig maar dat er nauwelijks downtime is. Misschien kan ze binnenkort naar down met Johnny. Die is goed met downers en vrouwen die graag een corrigerende tik krijgen. Past perfect bij elkaar.

  4
  0
 5. Dr. Spock zegt:

  Jaimie heeft een paar shots van een collageen stimulerende filler op basis van poly methyl-l-melkzuur laten zetten in de butt-regionen.

  Heel natuurlijk allemaal. De kans dat het rare bulten geeft of bloedklonters is niet heel groot en de allergische reactie duurt maximaal 24 maanden.

  Dankzij de collageen, dat is hetzelfde spul wat de slager in de gekookte worsten verwerkt, hopen de patiënten op een strakkere huid en minder sinaasappel.

  Ik vind het moedig.
  En ik vraag me af wie er ooit proefpersonen zijn geweest voor die middelen..

  8
  0
 6. Jan Roos op woensdag zegt:

  Lekker weer schreeuwen als een idioot en alcohol zuipen uit de koffiemok zo mijn biggenmuil in

  1
  1
  • Kado Shop zegt:

   Inderdaad trendsettende koffiemokken van Roddelpraat met het logo van ons favoriete YouTube kanaal en met afbeeldingen van onze helden.

   De koffiemokken kosten helemaal niet zo duur en zijn binnen een week, tien dagen verzonden.

   En de Tia Maria moet je zelf even halen domkop, die levert de webshop nou weer niet.

   6
   0
 7. Anti Alles zegt:

  Door dit soort niets kunnende , leeghoofdige figuren gaat de samenleving kapot. Dit is het typerende voorbeeld van de verpaupering van de maatschappij en de verloedering in Nederland.

  4
  0
 8. Trudy zegt:

  Roos mislukte bolle vroegbejaard kalende big !
  Vanavond weer napilsen
  Na de uitzending waar je je weer als een irritante schreeuwende kleutzak hebt neergezet
  Smeerlap uit Bergen

  0
  3
 9. Pascallie zegt:

  Roos

  Rotzak
  Onbenul
  Onterecht als intellectueel neergezet
  Smeerlap

  Deadt deadt ga deadt ga deadt V A R K E N uit Bergen

  0
  2
  • Lekkerwijf zegt:

   Denk dat pascallie op zijn pikkie is getrapt, ik zou Roosje iig doen! Humor, scherp, slim en een heerlijk lijf! More to love ♥️

   1
   0

Reacties zijn gesloten.