Jaimie Vaes beukt nu Lil’ Kleine in elkaar

Jaimie-Lil-kleine

Daar zat het Vaesje opeens aan tafel bij ‘Khalid & Sophie’. Waarom ze nou juist voor dat prutprogramma kiest om haar verhaal te doen snap ik niet, maar goed. Jaimie vertelde dat ze aangifte heeft gedaan tegen haar ex-verloofde. Jorikje is dus nu echt de Sjaak. Bij eerdere mishandelingen deed ze het niet of trok ze de aangifte later weer terug. Nu is het klaar. Dus dat zou weleens het einde van het knulletje kunnen zijn.

“Er ontstond frictie en er was een woordenwisseling. En dan escaleert het, zoals op de beelden te zien is”, vertelt ze over de avond dat Kleine haar hoofd tussen de autodeur probeerde te pletten. “Als deze beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.” En dat duwtje in de rug kreeg ze niet alleen van Yvonne Coldeweijer, die deze beelden naar buiten bracht, maar ook door haarzelf. Want deze opname kwam van haar eigen camera af. Zij heeft ze doorgestuurd. Direct of indirect.

Over het sorry-filmpje van de dwergrapper was ze ook niet echt te spreken. “Toen ik het filmpje zag, werd ik eerst heel kwaad. Naar mijn mening was dit filmpje crisismanagement. Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet.” Nou ja, dat dacht iedereen die dat onoprechte geleuter zag.

Ibiza

Jaimie werd natuurlijk al eerder in elkaar gebeukt door hem. Zoals op Ibiza toen hij haar in bijzijn van hun kind met een fles op haar hoofd sloeg. “Maar er is die avond wel het één en ander gebeurd dat niet oké was. Ik trok aan de bel, maar ik heb de melding daarna ook weer zelf ingetrokken. Ik wilde mijn partner beschermen, ik wilde niet dat het zou escaleren. Voor hem niet.”

Nathan Moszkowicz

En weer staat manager Moszkowicz er slecht op. “Er werd gekozen om een carrière te redden. De mensen die advies gaven, hadden waarschijnlijk andere belangen, financieel misschien wel.” En dat klopt want Nathan en Jorik zitten zakelijk in elkaar verweven. Dat een vrouw mishandeld wordt en een kind daar ook slachtoffer van is doet er blijkbaar niet toe in die tent.

26 reacties op “Jaimie Vaes beukt nu Lil’ Kleine in elkaar

 1. Jimmy G zegt:

  Ik zou mevrouw Vaes willen aanraden ook hulp te gaan zoeken want ze heeft ook wel een drugs gerelateerd probleem en dan isomgaan Koentje coke niet de goede oplossing

  31
  2
  • Snowseal zegt:

   Nakkie erbij! Want mevrouw is toch wel zo’n net meisje die totaal niet gek in haar hoofd is en word van alle snuiverij! Zou ze het stiekem niet verdiend hebben na het bloed onder die jongen ze nagels vandaag gehaald te hebben!?

   13
   17
   • Blijf van m'n Lijf zegt:

    Vrouwen sla je niet.
    Niet met een fles.
    Niet met je vuisten in haar gezicht.
    Ook niet haar hoofd tussen de deur van een auto doen.
    En ook niet door de hoteltuin sleuren aan haar haren en haar in de ribben trappen. Oh nee, dat laatste was iemand anders.

    21
    3
    • Ron zegt:

     Mevrouw ken zich beter op de kind richten in op laats van de reet vullen en in domme programma’s zitten en mischien een huis zoeken want ze leeft wel van zijn geld

     10
     3
    • Clubber Lang zegt:

     Als een vrouw mij in mijn gezicht zou slaan krijgt ze dus echt een mep terug.
     Gelijkwaardigheid is gelijkwaardigheid, had ze maar moeten nadenken voor ze ging meppen.
     Wij slaan ook geen Bokito’s als we ze niet kunnen hebben, geldt voor hen ook.

     3
     0
 2. Say my name zegt:

  Allemaal leuk en aardig, en jorikje verdient alle shit die hij over zich heen krijgt, maar dit wijf doet zich nu wel ineens voor als slachtoffer zeg. Zeker omdat er bewijs is, dus nu kan ze er financieel een slaatje uit slaan.
  Maar ff serieus, dit zijn toch gewoon die 2 junkies uit breaking bad die die pinautomaat hebben gejat?

  21
  4
  • Massie zegt:

   Eens.
   Alsof Mother Teresa er zat, was Jaimie een ingestudeerd praatje aan het houden.
   Zeg maar 2 junkies (Lul’ Kleine en Jaimie) die elkaar de schuld geven dat ze gebruiken en verslaaft zijn.

   16
   4
  • Pascallie zegt:

   Ze is ook slachtoffer. Duh. Dat ze een verslaving heeft, waarschijnlijk omdat als ze al kucht of zucht een paar meppen krijgt, betekent niet dat hij flessen op haar hoofd mag stuk slaan of haar hoofd tussen de deur mag proberen te pletten en weten wij veel wat nog meer gebeurde. Je bent dan slachtoffer. Ook is allang bekend dat hij haar financieel heeft geïsoleerd en ze geen cent te makken heeft. Als ze een financieel slaatje hieruit weet te slaan, juich ik dat alleen maar toe. Pluk hem maar leeg zoals Roddelpraat Famke aan pakt. Good for her. Ze zat daar aan tafel trouwens te praten over huiselijk geweld wat door miljoenen van ons wordt bekeken dus dan is het heel raar en destructief tegenover andere vrouwen in dezelfde positie om de schuld bij jezelf neer te leggen maar dat snap jij klaarblijkelijk niet eens.

   23
   4
   • Massie zegt:

    Vind dit wel erg gemakkelijk.
    Mevrouw Vaes heeft op het eerste oog stiekem toch best wat beperkingen en dan noem ik een anorexia, een persoonlijkheid stoornis (verkeerd zelfbeeld) (keer op keer plastische chirurgie, jezelf niet mooi vinden en jezelf plastisch steeds weer verminken tot je bijna op een transformer of de zus van Jackson lijkt).

    Tot slot een harddrugs verslaving en een kind waarvoor je niet kan zorgen.
    Dat vind ik nogal wat. Zou dat werkelijk alleen komen door het huislijk geweld?
    Volgens mij vertoonde ze dit gedrag al toen het nog allemaal ‘vet chill’ ging tussen die twee.

    Mocht hij haar financieel isoleren dan vraag ik mij af of ze zelf een diploma heeft en een vak geleerd? Het is nooit goed om afhankelijk te zijn en een leven te leiden waarin je zelf niet kunt voorzien.

    Ik vind het erg erg vreemd dat mevrouw Vaes zolang bij die L’ kleine is gebleven.
    Als er keer op keer geweld op je wordt gebruikt. Of het nu in Nederland is of Spanje, steeds weer dat geweld. Je steeds een concept-aangifte doet maar hem ook steeds weer intrekt.

    Waarom blijf je dan zo lang bij die gozert?
    Ik vind het echt absurd dat je het toestaat en jezelf keer op keer in elkaar laat slaan en gewoon blijft.

    Dat doet ze tocht echt zelf.
    Ik ben vrouw en als mijn partner dit ook maar een keer probeert ben ik gelijk weg!

    15
    7
    • Paardenlul zegt:

     als je geen geld hebt, kun je niet zomaar effe ergens anders gaan wonen enzo, niet elke vrouw is zo sterk en je denkt het komt nu weer goed etc etc etc etc..en dan kom je er niet uit. het is nu schijnbaar wel gelukt maar er zijn vele vele voorbeelden van mensen die er jaren over doen om de stap te zetten…Angst is ook een dingentje….en hij zal er ook wel drugs geven….dus weer afhankelijkheid…..en nu is ze de vriendin van…maar ik zou echt niet weten anders dan de verhalen van hier wat ze nu eigenlijk zelf kan.

     3
     2
    • Pascallie zegt:

     @Massie Vergis je niet wat geweld en manipulatie met een vrouw kan doen en dat bepaalde normen en waarden letterlijk uit je geslagen kunnen worden als het geweld maar langdurig en ernstig genoeg is dus ik daarom weldegelijk denk dat zij die persoonlijkheidsstoornis heeft overgehouden aan, wellicht ook haar jeugd, maar vooral aan Lil’ Bitch. Een persoonlijkheidsstoornis -in dit geval- betekent namelijk niks anders dan dat haar persoonlijkheid en karakter een bepaalde destructieve vorm heeft aangenomen door het extreme geweld (Je kan immers gewoon echt doodgaan door zo’n harde klap van een fles wijn op je harses). Daarbij is in dat wereldje lijntje coke net zoals voor ons een bitterballetje op vrijdagavond is en jezelf verbouwen net zoiets voor ons is als je nageltjes lakken. Het is trouwens algemeen bekend dat in deze giftige relaties de man bewust langzaamaan de vrouw volledig isoleert en volledig afhankelijk maakt van hem. Zeker mentaal. Hij heeft haar in z’n macht. In een wereld van roem en aanzien. Met veel geld. Hij is wel miljonair. Neem een Mariah Carey, neem een Tina Turner, neem een Whitney Houston… Niet dat zij datzelfde kaliber of talent heeft of zo maar ook hen is het overkomen. Ze leeft wel in zo’n zelfde soort ziekelijke wereldje waarin tevens haar ex letterlijk verwikkeld is met de maffia (de familie Moskovisz zijn echt serieuze criminelen, verdiep je maar eens) en ze dus onderdrukt wordt. Nu geeft ze dat eerlijk aan. Wij kunnen het ons niet eens voorstellen en wij denken we vertrekken wel (ik ram trouwens gewoon terug met een stoel blijkt uit de ervaring, maar dat is een heel ander verhaal). Echter als je al zo onzeker bent en als je al flinke deuken hebt opgelopen in het leven dan ben je gewoon een kansloze prooi voor zo’n roofdier. Nu komt ze los, zo lijkt het. Knap. Sterk. Ik vind echt dat ze dat interview heel goed deed omdat ze hem, het management en Patty Brard exposed voor wie zij zijn maar daar toch niet zit te janken. Evenals de aangifte(s) en afstand nemen van het management, doet ze hartstikke goed als eerste stap. Voor de rest zal ze zichzelf vooral aan zichzelf en aan haar kind op langer termijn nog moeten bewijzen.

     9
     1
     • Lennard de Baas zegt:

      Gast ga jij zelf ook even hulp voor jezelf zoeken want wat voor onzin jij allemaal praat. Ben je het vriendje van die koen kardashian ofzo. Ik ga stuk om jou

      0
      0
   • Vragensteller zegt:

    Was ze ook gebleven als hij als cassiere bij de Hoogvliet had gewerkt? Vragen vragen en nog eens vragen….degene die het weet mag het zeggen!

    4
    1
 3. Medisch contact zegt:

  Echter het hoofd / lees opgezwollen kalende biggensmoelwerk van Jan Roos ziet er beroerder uit. Alsof het haatvarken tijdens zijn bevalling al klem kwam te zitten tussen de schuifdeuren. De zwarte t shirts maken het er niet beter op al denkt het varken van wel.

  3
  22
  • Pascallie zegt:

   @Medisch contact Donderop joh, hup, terug die baarmoeder in!!! Wat doe je toch telkens hier ? Jantje weer eens een haatvarken noemen maar zelf vervolgens met haat strooien zoals zwarte piet met z’n pepernoten doet. Logisch hoor. Denk trouwens dat als jouw hoofd tussen de deur geplet wordt, jij spontaan een verkruimeld pepernootje uit schijt. Doeiiiiiiiiiiii.

   7
   3
 4. Yankees zegt:

  In een interview op YouTube zegt Jaimy dat ze altijd al gedroomd heeft van een Hollywood achtig leventje.
  Nou dit is de keerzijde ervan Hollywood in de polder.

  Hollywood betekent niets meer dan leeg en nep.

  10
  0
 5. glijbaan zegt:

  Die neus van Vaes lijkt wel een glijbaan. Je zou toch verwachten dat alle stompen er vanaf glijden, maar nee hoor, ze vangt ze keurig op. En de volgende vriend zal zeer waarschijnlijk ook weer een stomper zijn, dat heb je bij sommige vrouwen.

  7
  3
 6. Pascallie zegt:

  Nou ! Ik ga het gewoon zeggen als enige hier: Ik ben mega trots op die vrouw! Ze komt menselijk, nuchter, helder, bewust en zelfs intelligent over maar wie had dat ooit gedacht na hoe vooral zij zichzelf maar ook wij haar in de media wegzetten? Je moet het maar durven en kunnen met zo’n maffia familie hijgend in je nek. Ze zat daar echt niet alleen voor zichzelf maar voor heel veel vrouwen in dezelfde positie en dat deed ze meer dan keurig, vind ik. Hopelijk weet ze ook uit haar destructieve relatie met drank en drugs en bepaalde vrienden te stappen en moge Lil’ Bitch een torenhoge alimentatie betalen. Nog hoger, véél hoger dan ome Jan. Amen.

  20
  7
 7. Marcel Schouten kaaspooiert zegt:

  Ze mag wel aan mijn zoute kaasstengel sabbelen. Ik ben ook vrijgezel.
  Dennis ik stel je dan voor aan je nieuwe mammie Jamie. Ze heeft niks tegen heumootjes dus zal je nieuwe lieve mams worden

  1
  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.