Jaimie Vaes beukt nu Lil’ Kleine in elkaar

Koen K. helpt Jaimie V. tegen Kinderbescherming Verontrustend filmpje Jaimie Vaes Lil' Kleine en Jamie Vaes doen weer net of ze een relatie hebben

Daar zat het Vaesje opeens aan tafel bij ‘Khalid & Sophie’. Waarom ze nou juist voor dat prutprogramma kiest om haar verhaal te doen snap ik niet, maar goed. Jaimie vertelde dat ze aangifte heeft gedaan tegen haar ex-verloofde. Jorikje is dus nu echt de Sjaak. Bij eerdere mishandelingen deed ze het niet of trok ze de aangifte later weer terug. Nu is het klaar. Dus dat zou weleens het einde van het knulletje kunnen zijn.

“Er ontstond frictie en er was een woordenwisseling. En dan escaleert het, zoals op de beelden te zien is”, vertelt ze over de avond dat Kleine haar hoofd tussen de autodeur probeerde te pletten. “Als deze beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.” En dat duwtje in de rug kreeg ze niet alleen van Yvonne Coldeweijer, die deze beelden naar buiten bracht, maar ook door haarzelf. Want deze opname kwam van haar eigen camera af. Zij heeft ze doorgestuurd. Direct of indirect.

Over het sorry-filmpje van de dwergrapper was ze ook niet echt te spreken. “Toen ik het filmpje zag, werd ik eerst heel kwaad. Naar mijn mening was dit filmpje crisismanagement. Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet.” Nou ja, dat dacht iedereen die dat onoprechte geleuter zag.

Ibiza

Jaimie werd natuurlijk al eerder in elkaar gebeukt door hem. Zoals op Ibiza toen hij haar in bijzijn van hun kind met een fles op haar hoofd sloeg. “Maar er is die avond wel het één en ander gebeurd dat niet oké was. Ik trok aan de bel, maar ik heb de melding daarna ook weer zelf ingetrokken. Ik wilde mijn partner beschermen, ik wilde niet dat het zou escaleren. Voor hem niet.”

Nathan Moszkowicz

En weer staat manager Moszkowicz er slecht op. “Er werd gekozen om een carrière te redden. De mensen die advies gaven, hadden waarschijnlijk andere belangen, financieel misschien wel.” En dat klopt want Nathan en Jorik zitten zakelijk in elkaar verweven. Dat een vrouw mishandeld wordt en een kind daar ook slachtoffer van is doet er blijkbaar niet toe in die tent.