Lil’ Kleine moet zitten, Moszko kletste weer uit de nek

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

Dat ging niet helemaal zoals Jorikje wilde. Maar ook niet zoals Moszkowicz voorspelde. Alleen is de eerste een hele nare dwergrapper met een kleine mannensyndroom, maar Bram was ooit iemand. Een advocaat van allure. Dat was ooit, want de man is een clown geworden. Hij is de vader van de manager van Lil’ Kleine en dus zegt ie dat het onzin is dat hij in voorlopige hechtenis zal moeten worden genomen. Moszkowics is volslagen ongeloofwaardig en onbetrouwbaar.

“Ik bagatelliseer het niet, maar het is natuurlijk niet een poging tot doodslag ofzo. Ik zal wel weer wat horen nu. Het is ernstig wat er gebeurd is – laat dat duidelijk zijn, daar zijn we het ook over eens – maar om daarvoor in beroep te gaan vind ik weer een tweede”, aldus Moszko, die het met de advocaat van die kleine doet. Het bleek weer totale lulkoek, want in hoger beroep kreeg het OM gelijk en kan Jorikje zich opmaken voor heel veel huildagen.

19 reacties op “Lil’ Kleine moet zitten, Moszko kletste weer uit de nek

 1. Jaap zegt:

  Is brammetje helemaal de weg kwijt met zn optredens hier? Daar gaat je goede naam en betrouwbaarheid. Stop er wat geld in en brammetje draait.

  26
  3
  • Victor Eremita zegt:

   Beste Jaap, Brammetje is in 2012 geschorst van het tableau. Hij werd ervan beschuldigd dat hij contante betalingen van meer dan 15.000 euro niet had gemeld aan de Orde van Advocaten; dat hij onvoldoende studiepunten had gehaald; dat zijn bedrijfsvoering niet duidelijk was en dat hij de jaarrekeningen van 2009, 2010 en 2011 niet had overgelegd. Zijn eer en goede naam zijn al een decennia naar de knoppen.

   34
   2
  • Ik zegt:

   Ik heb gehoord van een goede friend
   Ook gedetineerd zelfde afdeling
   Baby rapper word verkracht en moet elke week betalen..hij krijht klappen…hij heeft gevraagd om overplaatsing in beperkingen

   18
   5
 2. Timmy zegt:

  Stel je de korte verwarring voor aangaande de afstand wanneer je plots deze kabouter in het vizier krijgt als scherpschutter en dan uit het zicht verdwijnt achter een 🍄

  18
  0
 3. Robbie zegt:

  Haha mooi man. Eindelijk eens goede beslissing van het O.M. en de rechtbank. Jorikje ik kan niet wachten op de vakantiefoto’s op je insta. Eet smakelijk daar vieze vuile ordinaire arrogante bloedzuiger dat je er bent……..

  48
  2
 4. Gordon Tonggenot zegt:

  Lil’ Kleine is mijn grote held en wie daar iets tegen heeft die krijgt van mij een andijviestamper door zijn pisbuis heen gevolgd door een half uur verplicht tongzoenen met mij.

  5
  53
 5. Theo van Thea zegt:

  Na jilla heeft ie straks geen doekoe meer van al t afkopen van zijn protectie… Anders was ie elke dag, al jankend natuurlijk, hard in elkaar geneukt…

  3
  1
 6. Pietje pecies zegt:

  Het steeds gekker met al die zogenaamde kenners. Je kunt op je boerenklompen aanvoelen dat die dwerg weer achter slot en grendel gaat. Nu maar hopen dat Lil niet limbodansend onder de celdeur door gaat.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.