Luca Borsato heeft het licht gezien

Luca Borsato heeft spijt
Luca Borsato heeft spijt

Luca Borsato heeft het licht gezien en hij uit daar zijn dankbaar voor in zijn story op Instagram. Nadat hij Daisy Piras had bedrogen en de twee uit elkaar gingen, is het nu te merken dat hij een frisse start wil maken.

In zijn story is te lezen: “dankjewel liever [@…] voor de fijne wandel sessie in Amsterdam vandaag. Nieuwe inzichten, zelf reflectie en sprankjes hoop rijker. Eeuwig dankbaar.” Los van de taalfouten is de boodschap van Luca hier wel duidelijk: hij wordt helemaal een beter mens.

Nu rest ons nog de vraag of hij dit allemaal doet om Daisy weer voor zich te winnen? En of hij écht de verbetering in schiet? Vaak is het met dit soort mensen zo dat ze zichzelf voorliegen, maar de tijd zal het leren.

Misschien is zo’n wandeling ook wel een optie voor jou, Jan?

Schermafbeelding 2022 09 06 om 13.16.10
Luca Borsato heeft het licht gezien 3
Schermafbeelding 2022 09 06 om 13.16.20
Luca Borsato heeft het licht gezien 4
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x