John de Mol maakt weer een flop

John de Mol maakt weer een flop
John de Mol maakt weer een flop

We staan nog maar aan het begin van het nieuwe programma van John: Een Jaar Van Je Leven en het is nu al te armoedig voor woorden. De kijkcijfers dan, want John de Mol maakt weer een flop.

Bizar lage cijfers

Al wekenlang werd bij Shownieuws veelvuldig gesproken over het nieuwe programma. Het heeft helaas niet mogen baten, want de aflevering van gisteren bleef haken op de 231 duizend kijkers. En dat is toch wel triester dan triest. SBS6 zat hiermee op negen procent van het marktaandeel.

Tina Nijkamp heeft nog wel een excuus voor de bizar lage cijfers: “Het is een matig begin na de toch wel mooie kick-off van zondag. Het staat ook wel heel vroeg (te vroeg?) in het schema. 18.30 uur is altijd een moeilijk tijdstip voor SBS 6 geweest, en dat het nu het nog licht is buiten helpt ook niet.” Maar daar tegenover heeft ze nog wel wat positiefs te melden: “Het goede nieuws voor John is wel dat het in de doelgroep 20 tot 54 jaar een nette 9,0 procent scoort, een verdubbeling ten opzichte van vorige week.”

Dat neemt niet weg dat het belangrijk is voor John dat het programma wel gaat werken. Tina legt uit: “Een Jaar Van Je Leven moet zijn grote internationale hit worden. En hij lanceert deze maand slechts twee programma’s, naast deze realityserie alleen het helaas nu al geflopte Heb Ik Wat Van Je Aan.”

Arjen Lubach vermorzeld Eva Jinek

John heeft het dus weer eens voor elkaar gekregen om een flop op touw te zetten. Programma’s op andere zenders deden het daarentegen namelijk wel erg goed gisteravond. Naar Arjen Lubach keken bijna een miljoen mensen (wat dan weer ten koste gaat van Jinek haar talkshow). Kassa, Chateau Meiland en Expeditie Robinson deden het ook weer erg goed. Grappig om te zien dat Chateau Meiland dan opeens weer werkt, maar dat ter zijde.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x