Jan Roos en Dennis Schouten gaan geld eisen van John de Mol

Zaak-tegen-John-de-Mol
Zaak-tegen-John-de-Mol

Ooooohhhhh…. Wat komt er vandaag toch een LEUKE UITZENDING ONLINE. We hebben een doorbraak in de zaak en Jan Roos en Dennis Schouten gaan geld eisen van John de Mol.

John de Mol eist

Johnny de Mol, zoon van John de Mol, heeft nogal wat losse handjes. Vooral in het verleden heeft dat ertoe geleid dat hij zijn ex-vriendin aanvloog. Wij lieten daar in de uitzending een audiofragment van horen, maar dat was niet het enige. Ook brachten wij dat papa John getuigen in de Harbour Club had omgekocht met 5k om ze het zwijgen op te leggen.

John was daar niet van gediend en eiste een rectificatie en flink wat geld van ons. In eerste instantie gewoon om ons een lesje te leren en duidelijk te maken dat we het niet hadden mogen zeggen. Later om ons verdienmodel kapot te maken.

Oh, ja… En de ex-vriendin in kwestie kreeg een villa en een zak geld op Ibiza zodat ook zij haar mondje dicht zou houden.

Rectificatie

Van de advocaat van John, Peter Plasman, moesten wij toentertijd in onze rectificatie het volgende zeggen: “Deze uitingen zijn feitelijk onjuist, ongegrond en onrechtmatig.

MAAR is dat écht zo? Nee, natuurlijk niet! En vandaag in de uitzending gaan wij tegengas geven. Wij hebben namelijk getuigen gevonden en gaan geld eisen. Hoi John! Kom je ook gezellig kijken?

Nick en Simon

We zeggen ook alvast gedag tegen Nick en Simon, want in de uitzending van vandaag delen wij ook een verrukkelijke scoop over de échte reden waarom ze uit elkaar zijn. Bij Eva Jinek keek vooral Nick Simon niet meer aan en praatten de twee veel over allerlei slechte smoesjes waarom ze uit elkaar zouden zijn. Wij weten het echte verhaal. Hebben we daar ook bewijs voor dan? Ja, zeker. Stay tuned.

[sc name=”roddelpraat_instagram”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x